Gogelmogeli darydavau is tryniu, i grietines induka cukraus privarydavau ir valgydavau, irisus irgi virdavau. Ir dabar juos valgyciau, mmmm
Nu aš tai tokių saldumynų nepamenu, aš jau valgiau mars, twix ir snickers 😁 aišku kai visai maža buvau jų turbūt nebuvo, bet to laiko ir neatsimenu.
Dar mama skanią želę darydavo balto grietininio slyoksnio ir iš vyšnių kompoto 😃
LavinaX, 16 Vas 2021 - 18:56, parašė: Nu aš tai tokių saldumynų nepamenu, aš jau valgiau mars, twix ir snickers 😁 aišku kai visai maža buvau jų turbūt nebuvo, bet to laiko ir neatsimenu. Dar mama skanią želę darydavo balto grietininio slyoksnio ir iš vyšnių kompoto 😃Buvo jau ir mano laikaisir mars ir tvix.bet brangu,jei kada turėdavu litą laisvą ,tai nusipirkdavau.
Buvo jau ir mano laikaisir mars ir tvix.bet brangu,jei kada turėdavu litą laisvą ,tai nusipirkdavau.
Mes su mama po darbo visad važiuodavom į parduotuvę tai lyg kasdien leisdavo vieną šokoladuką išsirinkt, tai būdavo dilema, kurį šiandien 🤭😁
Kažkaio ne,nepirkdavo.nors jie jau, aišku,atsirado,kai jau man virš 10 metų buvo.gal kai 11_12...tai jau pati turėdama laisvą pinigą kioske nusipirkdavau.gi tų kioskų eilių eilės būdavo.vėliau jau cigaretes po vieną pirkdavau.😀
Gal 10 centų kainavo 1.😀
Kažkaio ne,nepirkdavo.nors jie jau, aišku,atsirado,kai jau man virš 10 metų buvo.gal kai 11_12...tai jau pati turėdama laisvą pinigą kioske nusipirkdavau.gi tų kioskų eilių eilės būdavo.vėliau jau cigaretes po vieną pirkdavau.😀
Gal 10 centų kainavo 1.😀
Jo, 10,arba 11 lito centu. Ir pampersai po viena budavo kioskuose.
O pampersai kiek kainavo?
Jo, 10,arba 11 lito centu. Ir pampersai po viena budavo kioskuose.
Mes jau lyg po 20 ct mokėdavom 😆
Iš tikrųjų tai neprisimenu.Speliojau ,tiesiog😀
Net neprisimenu kiek ir tas marsas kainavo.
Pamenu pakelis cigarečių apie 5 litus kainuodavo, bet buvo galima ir po vieną pirkt kažkokių 🙈
Šiaip tas kioskas prie mokyklos, visi aplink būriais traukdavo, kaži kur policija žiūrėdavo???
Radau labai gerą lietinių receptą. Surizikavau, gerai gavosi. Ploni, ne guminiai. Kai tešlą užmaišiau, galvojau recepte tikrai klaida, nes labai skysta tešla išėjo. Bet kai pradėjau kepti, supratau, kad super. Dabar po šaukštuką ikrų į vidurį, sulanksčiau. nu žavu.
LavinaX, 16 Vas 2021 - 19:26, parašė: Pamenu pakelis cigarečių apie 5 litus kainuodavo, bet buvo galima ir po vieną pirkt kažkokių 🙈 Šiaip tas kioskas prie mokyklos, visi aplink būriais traukdavo, kaži kur policija žiūrėdavo???Mes rūkydavom laiptinėj,kartą su šluota išvarė😀 Tetrį pamenu, pirkau,žaisdavau ir žaisdavau... Policijos iš vis neprisimenu,už akių neužkliuvo.😀