Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Radau labai gerą lietinių receptą. Surizikavau, gerai gavosi. Ploni, ne guminiai. Kai tešlą užmaišiau, galvojau recepte tikrai klaida, nes labai skysta tešla išėjo. Bet kai pradėjau kepti, supratau, kad super. Dabar po šaukštuką ikrų į vidurį, sulanksčiau. nu žavu. :wub:  :)​ 

Tai pasidalink 😊

Atsakyti

Pampersus pirkdavau kartais po kelis, bet kiek kainavo, tai nepamenu. 

Atsakyti

Aš šiandien žorikėlį iš rogių į pusnį išverčiau, ot buvo rėkimo 🙈😅

Atsakyti

Tai pasidalink 😊

Nuoroda, kam įdomu.

https://www.lrytas.l...eptas-13792961/

Plonyčiai, minkštučiai, be jokių gumuliukų, vartosi puikiai, neplyšta.   Ir nereikia jokios spec. keptuvės, naudojau nedidelę.

Atsakyti

Oi tavo žorikėlis piktas. :) 

Kartą su mb vežėm rogutėm savo 2+ metų vaiką, kažkur skubėjom. Mb varė kaip elnias, nepajuto, kad vaiko nėra rogėse, iškrito, ir  toliau nuvarė. Aš, kadangi vilkausi iš paskos, radau vaiką, sėdintį ant  sniego, nieko nesupratusį. :D Bet nei cypt. Nebliovikas šituose dalykuose buvo.

Atsakyti

Kartą su mb vežėm rogutėm savo 2+ metų vaiką, kažkur skubėjom. Mb varė kaip elnias, nepajuto, kad vaiko nėra rogėse, iškrito, ir  toliau nuvarė. Aš, kadangi vilkausi iš paskos, radau vaiką, sėdintį ant  sniego, nieko nesupratusį. :D Bet nei cypt. Nebliovikas šituose dalykuose buvo.

🤣🤣🤣 geras ir tėvelis, ir vaikelis ☺

Atsakyti

:laugh: Taip ir matau ta vaizdeli.  Jauciu, maniskis irgi butu tyliai likes sedeti, nes be didelio reikalo burnos neausindavo.

Atsakyti

:laugh: Taip ir matau ta vaizdeli.  Jauciu, maniskis irgi butu tyliai likes sedeti, nes be didelio reikalo burnos neausindavo.

Nu musiškė tai veidu į pusnį įvirto, krapštėm sniegą iš akių, tai kažkaip net nustebau, kad dar greit nuramint pavyko 🤣🤣🤣

Atsakyti

Pampersu  vieneto kainos neatsimenu, bet visas pokas budavo prabanga, tai neprikdavom, o pirmaji mano gyvenime  bounty saldaini pirko man vyras kioskelyje prie konservatorijos , tik nepamenu ar jau buvo tada litai, gal dar ne...

Atsakyti

🤣🤣🤣 geras ir tėvelis, ir vaikelis ☺

Tėveliui tai 20+ metų buvo primenama, kad vaiką pametė ir net nepajuto. :)​ 

Atsakyti

tycia? :D

Atsakyti

:lol:  :lol:  :lol:​  nu blin..o jei tetukas butu buves vienas?

Atsakyti