Ai, tai galėjo būti kakava su sutirštintu pienu ir cukrum. Kažkas tokio. Bet buvo tirštas, šaukštas beveik stovėdavo.
Kokius paieškos žodžius tu suvedi, visada labai pataikai su iliustracijom.
ivedziau KONDENSUOTAS PIENAS SOVIETMECIU.
Jūa ką,kondensuoto pieno apsirijot,ar ką.11valandų.ir nėr nei vienos😀 Mes ir dabar perkam tą pieną,tik vaikai šaukštais iškabina ir nebėr. O mano vaikystėj,tai buvo ohoho.buvo mada-pradurt iš abiejų pusių skylutes ir siurbt,tai iš vienos pusės,tai iš kitos.pas pusbrolį buvau,kai mano buvo kokie 8 metai man,o jo nebuvo,o ant stalo tas pienas su pradurtom skylutėm,aš galvojau tik truputį paragausiu,bet kai pradėjau ,tai kažkaip po biški ir baigėsi,kaip jis ant manęs staugė.😃 Kitą kartą irgi ,sudėjo jis kubiką rubiką ir išėjo ir prigrasino neliest😀,kad nesupainiočiau.aš galvojau tik kartą pasuksiu ir atgal,vieną kart pavyko,po to šiek tiek daugiau,vėl gražinau į pradinę padėtį ir trečią,o ketvirtą ir šakės.kaip išsigandau. Spėkit kaip problemą išsprendžiau?O aš radau išeitį.😀😀😀
Jūa ką,kondensuoto pieno apsirijot,ar ką.11valandų.ir nėr nei vienos😀 Mes ir dabar perkam tą pieną,tik vaikai šaukštais iškabina ir nebėr. O mano vaikystėj,tai buvo ohoho.buvo mada-pradurt iš abiejų pusių skylutes ir siurbt,tai iš vienos pusės,tai iš kitos.pas pusbrolį buvau,kai mano buvo kokie 8 metai man,o jo nebuvo,o ant stalo tas pienas su pradurtom skylutėm,aš galvojau tik truputį paragausiu,bet kai pradėjau ,tai kažkaip po biški ir baigėsi,kaip jis ant manęs staugė.😃 Kitą kartą irgi ,sudėjo jis kubiką rubiką ir išėjo ir prigrasino neliest😀,kad nesupainiočiau.aš galvojau tik kartą pasuksiu ir atgal,vieną kart pavyko,po to šiek tiek daugiau,vėl gražinau į pradinę padėtį ir trečią,o ketvirtą ir šakės.kaip išsigandau. Spėkit kaip problemą išsprendžiau?O aš radau išeitį.😀😀😀
perklijavai lipdukus
As esu saldainius dezuteje sudejusi didesniais atstumais, galvojau, nepastebes mama, dar ir kaspineli bandziau suristi, kad atrodytu nepraimta. Boze, tas amzinas deficitas ir tie amzini draudimai, kad sito negalima, o tas sveciams, versdavo pamiklinti smegeneles ir pademonstruoti ismone. Vargsai musus vaikai, jie tokios prabangos neturejo.
Tos skylytės, žinok, ne abi buvo siurbimui skirtos. Antra buvo praduriama tam, kad lengviau iš kitos siurbtųsi, nes iš vienos greit užsikimštų, tiksliau, nesisiurbtų,
Mes labai "išprusę" buvom vaikystėje.
O kad Rubiko kubo lipdukus galima buvo perklijuot, tai man į galvą nebūtų atėję. Bet ko tik nesugalvoji, kai esi į kampą įspeistas.