Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

O tai visai kas kita.kai jau pats,tai džiaugiesi tuo ką turi,O vat kai esi kokių 12-13 ir matai,kaip draugės valgo tuos marsus pilnom saujom,kai turi visokių džinsų ir kedų,kai jų namuose pradeda keistis baldai ir buitinė technika,kai jos pradėjo važinėt atostogaut,o aš nustojau,tai labai jau širdį graužė.veina pamenu į Italiją skrido lėktuvu!

Bet jos tėvai ir sovietmečiu neskurdo,visko turėjo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 17 vasario 2021 - 12:23

As tikriausiai neturejau bendraamziu verslininku, visi daug maz vienodi ubagai buvom tais 90aisias. Vaikysteje kieme buvo mergaite, kuri turejo barbe 197.. kazkelintais, bet nepamenu didelio pavydo, grauzaties. O  kramtoskiu pavydedavom. Ir kai man atveze maisa kramtoskiu is Jugoslavijos, visas kiemas ejo paskui mane, o as ta maisa sukiojau sukiojau....  :D

Atsakyti

Aš tai nukneckinau kramtoškęDonaldą..iš draugės.jos mama atvežė iš kažkur ,pilna turėjo ir tik pauostyt davė.tai neiškenčiau ir įsimečiau vieną į kišenę.bet čia buvo pirmoj klasėj.parsinešiau ir mamai pasakiau,kad Karolina davė,o ta buvo suskaičiavus ir atkūrė mano mamai pasakyt ,kad aš pavogiau🙈

Atsakyti

Mano klasioke gaudavo is Amerikos firminius dzinsus. Turejo dzinsus, velvetus keliu spalvu. Jau kokiu 15 budama. Nu aisku, kad pavydejo visos kitos.

Atsakyti

Mano klasioke gaudavo is Amerikos firminius dzinsus. Turejo dzinsus, velvetus keliu spalvu. Jau kokiu 15 budama. Nu aisku, kad pavydejo visos kitos.

Aš irgi turėjau, būdama malalietka dar. Vienai draugei išnuomavau vienai dienai už 5 rub.

Kainą pasiūlė ji pati, neatsilaikiau. :)​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinotija: 17 vasario 2021 - 13:56

Aš irgi turėjau, būdama malalietka dar. Vienai draugei išnuomavau vienai dienai už 5 rub.

Kainą pasiūlė ji pati, neatsilaikiau. :)​ 

O čia tai biznis 🤣🤣🤣 

Įdomu net skaityt tokius dalykus, kai neteko kažko panašaus išgyventi :)

Atsakyti

Man nupirko Palangoj klumpes.Labai krūta buvau.išėjau į kiemą,tai visos prašė panešiot.buvau laaabai populiari per tas klumpes.Bet nebuvau biznio žmogus,šiaip krūtumu ir populiarumu džiaugiausi.

Atsakyti

O čia tai biznis 🤣🤣🤣 

Įdomu net skaityt tokius dalykus, kai neteko kažko panašaus išgyventi :)

Tai čia buvo vienkartinis tas biznis. Kelias dienas zyzė, tai sutikau.

Tuo metu 5 rub. už dieną tai buvo kažkas tokio. :)​ 

Atsakyti

Jo, 5 rb tai buvo kruva pinigu. 

Atsakyti

Jo, 5 rb tai buvo kruva pinigu. 

Jo, tik buvo baisu, slėpiau nuo tėvų, ypač mamos. Būtų kliuvę, o pinigai būtų atimti ir grąžinti. :)​ 

Atsakyti

Kai buvau lygiai 6,davė man mama rublį,kad nusipirkčiau giros ir sako,tik parnešk grąžą,turi daug jos duot.ok.,nueinu,ten krūva ištroškusių žmonių,o pardavėjos nėra,tada pasklido gandas,ji kažkur prisigėrė ir miega.žmonės pykt pradėjo,vienas sako.metam čia kapeikas ir kam reikia grąžą pasiimkit,o aš pilstysiu.ten toks chaosas pasidarė.aš į mečiau tą rublį ir galvoju,kad mama sakė turiu gaut  daug mažesnių pinigų.aš pasiėmiau saujelę(nieks ten nežiūrėjo).

Po to galvoju,gal mažai,tai dar saujelę;l,nes ten visas rublis,o kapeikų tai daug iš jo išeina, gira gal 5 kapeikas kainavo.nu žo,kai nusprendžiau,kad gana patraukiau namo.Eidama kažkaip pajaučiau,kad per daug.grįžau,o ten milicija;visi rėkia,išsigandau ,vėl einu,ir nebežinau ką daryt.prie vieno bordiūro saujelę padėjau,prie kito.kai jau kišenės aptuštėjo.tai parėjau,o kaip baigėsi,tai neprisimenu.ar sakė ką ar ne.o gal pataikiau🐽

Atsakyti

Pyyyy....  :lol:​ 

Atsakyti