Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

*** Sėlija, 21 Bal 2020 - 15:26, parašė: Tavo patirtis labai skurdi, lankei mokykla savo rajone, nu tai visi is to rajono i ja ir ejo.
Dabar jau ne.kitaip dabar.

Nei tų autobusų tiek buvo,nei mašinų,nei tėvai tiek privežiodavo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 21 balandžio 2020 - 14:28

Ir daugiausiai jau ne sovietmečiu.

tai ir toliau statesi ten, kuir statybos klestejo.

Atsakyti

Nezinau, koks tavo kaimas, Suvalkijoj tai kaimai buvo gerai transportu aprupinti. Nu jei sodyba kur prie misko giliai, tai aisklu, kad autikas nedaves iki vartu.

Bet tuomet jau tai ir ne kaimas, o vienkiemis.

Atsakyti

*** Sėlija, 21 Bal 2020 - 15:27, parašė: Nezinau, koks tavo kaimas, Suvalkijoj tai kaimai buvo gerai transportu aprupinti. Nu jei sodyba kur prie misko giliai, tai aisklu, kad autikas nedaves iki vartu.
Priw Vievio ir prie Panevėžio.
Atsakyti

Dabar jau ne.kitaip dabar.

Nei tų autobusų tiek buvo,nei mašinų,nei tėvai tiek privežiodavo.

Nei milijono bureliu kam reikejo. O i lankomus vaikai patys nuvaziuodavo. MB Klaipedoj nuo pirmos klases vienas pats i vandensvydzio treniruotes vaziuodavo 3 kartus savaitej. Tevas karta nuveze autiku, parode viska, tuo ir pasibaige. 9 metus pralanke.

Atsakyti

Ir daugiausiai jau ne sovietmečiu.

Daugiau išgalinčių atsirado...

Atsakyti

Bet tuomet jau tai ir ne kaimas, o vienkiemis.

Tai taip.

Mano gimines tai gyvenvietese gyveno murinuku. Tik mociute vienkiemy, bet  uz 300 metru  salia ejo plentas, kuriuo vaziavo autobusai.Ir stodavo ne tik stotelese, o kur ranka zmogus pakeldavo.

Atsakyti

Negirdejau apie granulinius pecius 2001.

O kodėl tu turėjai girdėt? Tu dirbi statybų versle?

Tokių pečių, kur pas Intemorą,   pečių, ne katilų vadinamų, nestatė jau nuo kažinkada.  Mūsų namas  baigtas statyti 2006, tai tie katilai nebuvo joks stebuklas, viso labo penkmetis skiria nuo Intemoros namo statybos.

Atsakyti

Nu kur neaugino,ką tu čia man pasakoji.visurr prie namų ne tik agurkai,bet dar ir kiaulės. Pari gu pasakojai,kiek dirbdavai vaikystėj .prie namo. Su dalgiu dar mokėt reikia,su trimeriu net drakoniukui gaunasi.

nu keista keista, kas ten per trimeris pas jus? Tikrai esu bandžiusi ir ne su vienu, na kažkiek galima papjauti, bet greit pakerta ir rankas, ir nugarą...sunkus tas trimeris. 

Atsakyti

nu keista keista, kas ten per trimeris pas jus? Tikrai esu bandžiusi ir ne su vienu, na kažkiek galima papjauti, bet greit pakerta ir rankas, ir nugarą...sunkus tas trimeris. 

Taip tikrai sunkus. Kol pasibalnoji, prisitvirtini, akiniai, ausinės ir taip toliau, vos išlaikau. Kada jau pradedu, tai kažkaip einasi. Bet sunkus jis.  Nežinau koks ten pas Intemorą, koks nors vaikiškas turbūt. Nes rimto vaikas tikrai neišlaikytų. Net  juokas ima

Atsakyti

O kodėl tu turėjai girdėt? Tu dirbi statybų versle?

Tokių pečių, kur pas Intemorą,   pečių, ne katilų vadinamų, nestatė jau nuo kažinkada.  Mūsų namas  baigtas statyti 2006, tai tie katilai nebuvo joks stebuklas, viso labo penkmetis skiria nuo Intemoros namo statybos.

Nedirbu, bet kazkaip negirdejau, zmones daugumoj arba skystu kuru, arba kietu kuru kureno. O be to ne visi puola naujoves diegti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 21 balandžio 2020 - 15:48

LavinaX, 21 Bal 2020 - 16:12, parašė: nu keista keista, kas ten per trimeris pas jus? Tikrai esu bandžiusi ir ne su vienu, na kažkiek galima papjauti, bet greit pakerta ir rankas, ir nugarą...sunkus tas trimeris.
Lengvas.aišku drakoniukui dar jėgos troksta.bet tai toli gražu ne tas pats ,kas dalgis.aišku ji tik pažaidė ir numetė.ir nenupjautų ji ten normaliai nieko.bet pakelt pakėlė ir pasišvaistė.kažkada aš bandžiau su dalgiu.nieko aš ten nesupratau ir baisu.kažkoks milžiniškas peilis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 21 balandžio 2020 - 16:00