Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

*** Sėlija, 21 Bal 2020 - 15:03, parašė: Tai patys to ukio norejo, nieks gi neverte. Tikiu, kad vaikai islakste, as irgi zegnojausi nuo namo, kai jauna buvau.
Nu taip ir tėvai mano žėgnojoai ir visi bėgo kas galėjo nuo tų namų.dauguma.
Atsakyti

Nu kur neaugino,ką tu čia man pasakoji.visurr prie namų ne tik agurkai,bet dar ir kiaulės. Pari gu pasakojai,kiek dirbdavai vaikystėj .prie namo. Su dalgiu dar mokėt reikia,su trimeriu net drakoniukui gaunasi.

Nu neturejom jokiu kiauliu mes. Nieks mus gatvej kiauliu nelaike. Vistas kelias, kas norejo.

Tai mano tevai augino, nes norejo. Kiti neaugino, kas nenorejo. Kiti ir siltnamiu neturejo, o mes net tris, nes reikejo skolas atidavinet. Viskas visada buvo pasirinkimo klausimas.

Atsakyti

Maniškis 2001 statybos.jau kitoks

Ką, 2001?  taigi jau buvo statomi moderniški namai su visais primumbasais, trinkelėm gerom, granuliniais pečiais (jei dujų nebuvo), geru išplanavimu. Mūsų 2007, bet nei už ką nepanašus į tavo namą, jau atsiprašau. Kas buvo jūsų namo ankstesni šeimininkai?

Atsakyti

Nu taip ir tėvai mano žėgnojoai ir visi bėgo kas galėjo nuo tų namų.dauguma.

Ne nuo namu bego. Nuo kaimo darbu.

Atsakyti

Ką, 2001?  taigi jau buvo statomi moderniški namai su visais primumbasais, trinkelėm gerom, granuliniais pečiais (jei dujų nebuvo), geru išplanavimu. Mūsų 2007, bet nei už ką nepanašus į tavo namą, jau atsiprašau. Kas buvo jūsų namo ankstesni šeimininkai?

Negirdejau apie granulinius pecius 2001.

Atsakyti
QUOTE(Pienė_ @ 2020 04 21, 12:05)
<p>...anuomet visi svajojo būtent kaip tavo, o ne kieno nors kito tėvai. Dabar visi svajoja kaip tu  biggrin.gif </p><p>O realiai tiek tada, tiek dabar skirtingi žmonės ir norėjo/nori skirtingų dalykų. Juk visi tie vilniečiai, kurie ir dabar renkasi naujos statybos butus Vilniuje nei už ką neitų gyventi į tavo nugyventą namą užmiestyje... Kaip ir ne visi užmiesčio gyventojai norėtų savo namus iškeisti į butus Vilniuje, net jeigu finansiškai jiems tai apsimokėtų...</p><p>Na ir tai puiku!</p>
nugyventa nama uzmiestyje 😲 Visi turi pirkt tik naujos statybos kotedzus? Man asmeniskai simta karta geriau senas namas ,renovuotas aisku,kurenamas moderniai,nei tas brangus kotedzas ,neverti ten jie savo kainos isvis ir kur jokio privatumo nera,bet kiekvienam savo smile.gif
Atsakyti

Negirdejau apie granulinius pecius 2001.

Negirdėjau ir kad statytų 2001 pečium kūrenamus.

Atsakyti

QUOTE(Pienė_ @ 2020 04 21, 12:05)
<p>...anuomet visi svajojo būtent kaip tavo, o ne kieno nors kito tėvai. Dabar visi svajoja kaip tu  biggrin.gif </p><p>O realiai tiek tada, tiek dabar skirtingi žmonės ir norėjo/nori skirtingų dalykų. Juk visi tie vilniečiai, kurie ir dabar renkasi naujos statybos butus Vilniuje nei už ką neitų gyventi į tavo nugyventą namą užmiestyje... Kaip ir ne visi užmiesčio gyventojai norėtų savo namus iškeisti į butus Vilniuje, net jeigu finansiškai jiems tai apsimokėtų...</p><p>Na ir tai puiku!</p>
nugyventa nama uzmiestyje 😲 Visi turi pirkt tik naujos statybos kotedzus? Man asmeniskai simta karta geriau senas namas ,renovuotas aisku,kurenamas moderniai,nei tas brangus kotedzas ,neverti ten jie savo kainos isvis ir kur jokio privatumo nera,bet kiekvienam savo smile.gif

Skaityk tai ką cituoji iki galo:

Kaip ir ne visi užmiesčio gyventojai norėtų savo namus iškeisti į butus Vilniuje, net jeigu finansiškai jiems tai apsimokėtų...

Atsakyti

*** Sėlija, 21 Bal 2020 - 15:06, parašė: Nu neturejom jokiu kiauliu mes. Nieks mus gatvej kiauliu nelaike. Vistas kelias, kas norejo. Tai mano tevai augino, nes norejo. Kiti neaugino, kas nenorejo. Kiti ir siltnamiu neturejo, o mes net tris, nes reikejo skolas atidavinet. Viskas visada buvo pasirinkimo klausimas.
Labai turbūt ribotas pasirinkimas.nes man neteko nwi vienam kaime mattyt,kad kas dar ir ūkio nevestų prie namo,o dirbt tai dirbdavo dauguma dar ir kažkur kitur.tik jau visiški pijokai nieko nedarydavo ir būdavo apjuokų ir apkalbų objektu. Toks gyvenimas buvo. Jau nekalbanr apie tai,kad nebuvo tokio pasirinkimo ,kad gali užmiesty gyvent ir jaustis kaip mieste.nea transportas patobulėjo.

Nett prieš 20 metų viskas kitaip buvo.ką jau kalbėt apie sovietmetį.mes su vyru bandėm iš jeruzalės patekt į karoliniškes.tai laukėm valandą autiko,autikas neatvažiavo,tada po du litus brangiai sėdom į mikriuką,kurio irgi laukt reikėjo.ir tik davežė iki šeškinėambuvo aekmadiwnia.rwtai autikai važinėjotai kelionė kokias rteisvalandas teuko.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 21 balandžio 2020 - 14:16

Labai turbūt ribotas pasirinkimas.nes man neteko nwi vienam kaime mattyt,kad kas dar ir ūkio nevestų prie namo,o dirbt tai dirbdavo dauguma dar ir kažkur kitur.tik jau visiški pijokai nieko nedarydavo ir būdavo apjuokų ir apkalbų objektu. Toks gyvenimas buvo. Jau nekalbanr apie tai,kad nebuvo tokio pasirinkimo ,kad gali užmiesty gyvent ir jaustis kaip mieste.nea transportas patobulėjo.

nu blin, NE APIE KAIMUS MES, nu ne kaime as uzaugau. Mieste nedideliam.Be karviu ir kiauliu.

Atsakyti

Tu tyčia rašai kaime? Gi rašoma apie gyvenimą miestuose Rokiškis, Šilutė, Zarasai, Anykščiai, Utena... 

Atsakyti

Transportas pablogejo ir labai. I mociutes kaima vaziuodavo 6 autikai per diena. Dabar vaziuoja vienas. O atgal grizt nera kuo, reik per aplinkini miesta vaziuot. Ka tu kalbi nesamones.

Is mamos miestelio i Kauna kas 20- 30 minuciu eidavo traukiniai. Dabar kas 5 valandos. Autobusu isvis nebeliko i Kauna.

Atsakyti