Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Tai gal žentas buvo įpareigotas atstovauti, tai ir pranešė? Vis tiek pranešimas perduotas, tai paskambink, pasveikink.

O gal siurprizą norėjo pateikti? Šiaip ar taip, nenusiteik neigiamai, dukra juk.

Nea. Sian jo gimtadienis, tai nusiunciau balso pranesima, pasveikinau. Nu tai jis argal atsiunte ir pranese. Jauciu, maniske  nezino. Pasveikinsiu ryt, po ceremonijos. 

Atsakyti

Ne, nenusiteikiu, ji buvo sakius, kad atsilygins tuo paciu.  :D​ Nesureiksminu tokiu dalyku. 

Atsakyti

O kokia ta tvarka, čia visiems taip?

Su uzsienieciais taip. Neatiduoda taip lengvai niemcai savo pilieciu svetimom mergom :D​. Teismo leidimo reikia. 

Atsakyti

Ne, nenusiteikiu, ji buvo sakius, kad atsilygins tuo paciu.  :D​ Nesureiksminu tokiu dalyku. 

Abi vienodos  :D​ 

Atsakyti

Abi vienodos  :D​ 

Tą patį ketinau rašyti. :D​ 

Atsakyti

Dar naujiena. Sunus pereina i kita darba, issinuomavo buta Kaune. 

Zo, aplink gyvenimas verda, tik pas mane nieks nevyksta :D​ 

Atsakyti

Va, tas pats mano vyriškiui, tik tempa didesnė.

Skambinomės šeimistei, sakė, žiūrėt ar ta tempa laikosi kelias dienas.

Man įdomu, ar covidas gali imituoti rotaviruso pvz požymius?

nes nu tas rotavirusas niekaip negali būti, ištisai rankos plaunamos, kaukės naudojamos, saugosi, nesirgo per visą gyvenimą, būtent dabar?

Labai neaiški situacija.

Gali būt kaip rotas

Atsakyti

Nes as jai apie saviskes nepranesiau. 

Kerstingi tie skorpionai :D​ 

Aaaa, kazka atsimenu, kad pasakojai, jog nesakei dukrai.

Pasimeciau ir tris cigarietas surukiau viena po kitos.

Kazkaip... nu blin, keista :D​? 

Bet smagu gi,  nors ir keista. Priprasi. :D

Atsakyti

Va, tas pats mano vyriškiui, tik tempa didesnė.

Skambinomės šeimistei, sakė, žiūrėt ar ta tempa laikosi kelias dienas.

Man įdomu, ar covidas gali imituoti rotaviruso pvz požymius?

nes nu tas rotavirusas niekaip negali būti, ištisai rankos plaunamos, kaukės naudojamos, saugosi, nesirgo per visą gyvenimą, būtent dabar?

Labai neaiški situacija.

Bet tai durniausia, kad as ta tempa jauciau kylant ryte ,   o pakilo iki vos 37, bet krete saltis , drebulys, pykino, i tulika laksciau, galva skaudejo. Esu jautri menkiausiai  tempai, blogai taip.  Dabar  smarkiai geriau.  Irgi nieko tokio nesuvalgiau, ranku higiena griezta, gal  apelsino skura nedaplauta buvo?

Atsakyti

Kaip nevyksta, esi ivykiu sukuryje. :D

Jau vis arciau Klaipedos vaikis, kas cia yr, pora valandu ir pas mama.    Tai jau rimtai draugauja? Matei martele?

Atsakyti

Kad nevyksta, tai ir yra gerai. Vadinasi, ramybė. :)​ 

Atsakyti

Bet tai durniausia, kad as ta tempa jauciau kylant ryte ,   o pakilo iki vos 37, bet krete saltis , drebulys, pykino, i tulika laksciau, galva skaudejo. Esu jautri menkiausiai  tempai, blogai taip.  Dabar  smarkiai geriau.  Irgi nieko tokio nesuvalgiau, ranku higiena griezta, gal  apelsino skura nedaplauta buvo?

Labai įdomu. Maniškis vakar valgė apelsiną, aš taip pat. Aš skūrą visada gerai plaunu, o jis tai kaip kada. Kartais ir pamiršta. Lupant lieka kažkas ant rankų. Bet taip dar nebuvo.

Atsakyti