Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Citrinas visada ploviau, nes juk su zievele dedi i arbata..o mandarinus, apelsinus tik per kovida pradejau plaut smile.gif

Į arbatą be žievelės dedu. Man nepatinka su žievele.

Kas rytą geriu šiltą vandenį su citrina. Pirmas mano dienos gėrimas.

Atsakyti

Man net nekilo mintis neplaut.Taigi purvina nusilupi.Purvinom rankom skilteles i burna.Fuuu :D

Atsakyti

Tai sėskit prie stalo ir susijunkit į vaizdo konferenciją  :D

Neturi jie kompo, tik telefonus. 

Atsakyti

As visada plaunu visus citrusus, negaliu kitaip,  o ir parduotuveje matau, kaip zmones perrinkineja tuos apelsinus, mandarinus, ciupineja, varto. Mano vaikai, pastebejau, neplauna mandarinu, nusipirke ju deze arba supakuotus. Mane tai nervina,  esu sakiusi sunui , kad ten chemija ir ne tik, bet jie neklauso. :)

Atsakyti

Niekada neplaunu , užtenka, kad nusilupu :D

šian skambino iš pardės, kitą savaitę atvažiuos išsvajotoji indaplovė  :yahoo:  :yahoo:  :yahoo:​  

Atsakyti

Nebuc pagalvojus, kad tiek neplaunanciu, galvojau, kad cia tik maniskiai tokie. Rimtai. :D

Atsakyti
Bet gi visi citrusiniai,obuoliai, kriaušės ir t.t. yra apvaškuoti,,kad kuo ilgiau neprarastu prekines isvaizdos. Kiek skaiciau, juos reikia perlieti verdanciu vandeniu, kad vaškas ištirptu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 19 vasario 2021 - 18:55

http://www.technolog...biau-negu-kitus

Atsakyti

Bet vaško ant skiltelių tai nėra. Jei jis yra, tai ant skūros, kurią nulupam.

Atsakyti

O vat vynuoges aš užmerkiu į vandenį, įpylus į jį sodos. Mirkau kelias valandas.

Obuolį, kriaušę po tekančiu vandeniu ir nušluostau...

Persimoną nuplaunu ir lupu skūrą, kivius plaunu.... 

Nžn, citrusinių neplaunu. Bananų irgi, beje. 

Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2021 02 19, 19:00)
<p>Bet vaško ant skiltelių tai nėra. Jei jis yra, tai ant skūros, kurią nulupam.</p>

Ne visi lupa.
Atsakyti

Agirdz, Pinot, prisipirkau moliugu seklu. 4 rusis.

Didieji, geltonieji, melynieji, ir dar kazkokie kitokie.

Pernai sudygo tik 1 sekla is penkiu.

Tai siemet sesiu keturias rusis. Balandi. 

Atsakyti