Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

QUOTE(Fėja* @ 2021 02 22, 09:56)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rialina" data-cid="72787903" data-time="1613975746"><div><p>Teisybės dėlei reikėtų pasakyti, kad ir mokslininkai gana skirtingai sako.</p></div></blockquote><p>Plokščiažemių ir mokslininkai kiti. Pasigilintume, tai kaži, ar atrastume tokius. Aš, kiek žiūriu pagrinde LRT, tai skirtingų nuomonių negirdėjau 😊</p>

Nu jo, jei tik LRT tai suprantama.
O mokslininkai yra mokslininkai - kas gali priskirti juos kažkokiai kategorijai. Plokščiažemių ar ne.
Visada ne pro šalį žinoti įvairesnės informacijos, o jau paskui galima savo išvadas daryt. O kai 1 variantas iš 1 šaltinio, tai truputį sunkoka.
Šiaip nemanau, kad dėl šitų reikalų (ir ne tik) yra viskas aišku ir paprasta. Nei žinom, nei sužinosim viską iki galo. Net ir iš LRT.
Atsakyti

O ką manot dėl skiepo veiksmingumo, kai neaišku ar juo pasiskiepijus neužsikrėste? Arba, ar skiepas bus veiksmingas ir po metų. 

Atsakyti
QUOTE(Karynka. @ 2021 02 22, 10:05)
<p>O ką manot dėl skiepo veiksmingumo, kai neaišku ar juo pasiskiepijus neužsikrėste? Arba, ar skiepas bus veiksmingas ir po metų. </p>

Na, aš nemanau, kad skiepas užkrėtė.
Dėl veiksmingumo - niekaip nemanau, kad po metų bus veiksmingas. Ir vargu, ar kas gali rimtai prognozuoti. O jei kas netyčia ir žino, tai mes to nesužinosim smile.gif
Atsakyti

Man uztenka ir to, kad skiepo deka neatsidursiu reanimacijoje. Ir tai bus labai labai gerai.

Atsakyti

Po metu, tikiu, gausime tobulesni skiepa, mokslininkai dirba ties tuo. 

Atsakyti

Nu jo, jei tik LRT tai suprantama.
O mokslininkai yra mokslininkai - kas gali priskirti juos kažkokiai kategorijai. Plokščiažemių ar ne.
Visada ne pro šalį žinoti įvairesnės informacijos, o jau paskui galima savo išvadas daryt. O kai 1 variantas iš 1 šaltinio, tai truputį sunkoka.
Šiaip nemanau, kad dėl šitų reikalų (ir ne tik) yra viskas aišku ir paprasta. Nei žinom, nei sužinosim viską iki galo. Net ir iš LRT.

Oj, dėl tų mokslininkų pavardžių, tai neabejoju.

Aš vieną plokščiažemį pažįstu labai labai artimai. Tai jis savo moklininkus labai gerai žino. Vienoj tokioj knygoj surašytus. MB jam sakė, kad gal tu dar kokią kitą knygą paskaityk, tai nea, sakė ta knyga tai garantuotai gera.

O ką sako oficialūs šaltiniai, tai melas.

Na, o dėl mano šaltinių tai nesismulkinsiu. Nematau reikalo.

Kad nesužinosim iki galo pilnai sutinku 😊

Atsakyti

O ką manot dėl skiepo veiksmingumo, kai neaišku ar juo pasiskiepijus neužsikrėste? Arba, ar skiepas bus veiksmingas ir po metų. 

Bent iš esamų tyrimų, tai pasiskiepyjus labai stipriai sumažėja tikimybė susirgt sunkiai, nes organizmui virusas tampa pažįstamu. Aišku, kaip ir visų skiepų atveju, būna, kad nesusidaro antikūnių pakankamas kiekis, kad nesusirgt visai.

Behe, nuo gripo nei skirpyjausi, nei ateity ketinu. Vaikų tam tikrų skiepų atžvilgiu nusiteikusi skeptiškai, bet covidas dabar sujaukė pasaulį ir tęsiasi jau virš metų. Čia kitas atvejis.

Atsakyti

Na, nėra nė vieno skiepo su 100% garantija. Šis, 96%, tai ypatingai geras rodiklis, turbūt nėra kitos tokios vakcinos su tokiu dideliu rodikliu.

Aš, kaip supratau, pvz dabar susiskiepiju ir po trijų mėnesių darausi antikūnų testą. Jei antikūnų bus, tai nesiskiepysiu kurį laiką, po mėnesio gal vėl darysiuos antikūnus, na, nžn, kiek ir kaip bus. Tvarkos nėra surašytos. Bet, kaip suprantu, skiepas iki pusmečio galios. Nežinau, tikrai tos tvarkos. Ir tas blogai. Duoda peno lakios fantazijos žmonėms. Aš tai tiesiog lauksiu žinių.

Atsakyti

Nei vienas skiepas simtu procentu nuo uzsikretimo neapsaugo. Bet nuo komplikaciju taip. 

Mano uosvis eile metu kasmet nuo gripo skiepijasi. Ir serga tuo gripu kartais vistiek. Tik be komplikaciju, pakarsciuoja ir praeina.

Taigi kovido skiepas ne isimtis. 

Atsakyti

Na, nėra nė vieno skiepo su 100% garantija. Šis, 96%, tai ypatingai geras rodiklis, turbūt nėra kitos tokios vakcinos su tokiu dideliu rodikliu.

Aš, kaip supratau, pvz dabar susiskiepiju ir po trijų mėnesių darausi antikūnų testą. Jei antikūnų bus, tai nesiskiepysiu kurį laiką, po mėnesio gal vėl darysiuos antikūnus, na, nžn, kiek ir kaip bus. Tvarkos nėra surašytos. Bet, kaip suprantu, skiepas iki pusmečio galios. Nežinau, tikrai tos tvarkos. Ir tas blogai. Duoda peno lakios fantazijos žmonėms. Aš tai tiesiog lauksiu žinių.

Juokinga, kad toks isitikinimas, kad valstybe viska zinot ir garantuot turi. Lyg nezinotu, kad cia visiems akibrokstas tas covidas, ir, kad visi zino tiek pat, o ir mokslininkai iki galo nezino visko, tiek, kiek zino, tiek ir pasako.

Atsakyti

Ilgiau turi galiot, bet aišku bus tik antikūnius tiriant. 

Kitų veiksmingumas irgi panašus ir didesnis. Tik va gripo prastas, nes sunku štamus atitaikyt .

Atsakyti

Man kliūna, kad tai gripo atmaina galimai Aišku, žinių per mažai, bet, jeigu tiesos yra, tai gripo komplikacijos irgi sunkios būna, ir sergamumas didelis kasmet, ir epidemijos skelbiamos. Tik kažksip, nei pernai, nei šiemet žiemą jokių gripo epidemijų nebuvo.

Atsakyti