Jojo, ploksciazemiai nuolat rekia, kad cia gripas, ir viskas su juo yr ok.
Nu gal. Duokdie, kad tas skiepas veiktų ir sugrąžintų gyvenimą į normalų.
O as skiepysiuos pati paskutinė, jei skiepas bus privalomas
Tai viskas ok, aš tai draugauju ir su nesiskiepijančiais. Darbe tokių labai daug. Draugaujam visi. Tik, kai pradeda protinti, straipsnius neaišku kokius, ir nesuprasi iš kur sugalvotą info kišti, tada jau norisi atsiriboti, ar net atsikirsti.
Vyksta manipuliacija žmonėmis iš abiejų pusių. Ir iš tos ir iš tos...
Bet tos melagienos, arba šiaip kažkieno pasijuokimai, tai užknisa. Net paprasti žmogiukai, sugeba rašyti rimtom temom nesąmones. MB brolis kadaise Delfio komentare parašė kažkokį tai teiginį. (neatsimenu apie ką, labai senai buvo) Ir matėsi, kaip žmonės, komentuodami patiki. Vat parašo koks vaikinukas protingais žodžiais kažką ir sueina miniai, kaip už tikrą pinigą....
Tai viskas ok, aš tai draugauju ir su nesiskiepijančiais. Darbe tokių labai daug. Draugaujam visi. Tik, kai pradeda protinti, straipsnius neaišku kokius, ir nesuprasi iš kur sugalvotą info kišti, tada jau norisi atsiriboti, ar net atsikirsti.
Iš kur žinai, kad jų info netikra?
Nu tai šaunu, kad gali atsikirst. Aš tai net nežinau, kuo mRNR vakcinos skiriasi nuo vektorių vakcinų. Nekalbant apie kitką.
Beje, Šveicarijos mokslininkai mažiau moksliškesni nei kitur, pvz. Lietuvoje? Nu čia tik vienas iš pvz. parodantis, kad niekas nieko iki galo nežino.
https://www.vz.lt/ve...daugiau-duomenu
Šita man nepatinka...