Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Visos iškart tai aišku, ne. Mb linkęs į tokius laikotarpius, kai vienas peršalimas veja kitą arba atrodo, nesibaigia. Tada aš  užsiimu visokiais papildais ir ištempiu.

Jei neturėčiau patirties, nesakyčiau. Galit laikyti placebais, ir kuo tik norit.

bet tu, Sėlija, turėjai  ikivėžinę su tais polypais,  tai būtum geriau atsakingesnė bent jau su mityba. Ne visada būsi tokia geležinė. 

Oi, polipai nepriklauso nuo mitybos, jie puola bet ka. Klausiau daktaro. Deja. 

Persalimai yra uzsikretimai. Kai aplink padaugeja uzsikretusiuju, tai ir suserga zmones, kai sumazeja, tai ir nesuserga. Ir viskas. Stecenije obstojatelstv. Jei gyventu tavo diedas vienas be kontakto su zmoinem, tai ir nesirgtu. o tu ir be papildu lygiai taip pat pasveiktum.

Atsakyti

Pinotija, 21 Bal 2020 - 22:00, parašė: Tik nepasikelk čia labai. :)
Ką čia pasikelsi.tuoj alta ateis pažėt kaip laikausi.🙄😁

Kad per daug gerai nebūtų 😁

Atsakyti

Ką čia pasikelsi.tuoj alta ateis pažėt kaip laikausi.🙄😁

Kad per daug gerai nebūtų 😁

A jak ze, aisku ateis, pavydi ji tau populiarumo muset  :D​ 

Atsakyti

Oi, polipai nepriklauso nuo mitybos, jie puola bet ka. Klausiau daktaro. Deja. 

Persalimai yra uzsikretimai. Kai aplink padaugeja uzsikretusiuju, tai ir suserga zmones, kai sumazeja, tai ir nesuserga. Ir viskas. Stecenije obstojatelstv. Jei gyventu tavo diedas vienas be kontakto su zmoinem, tai ir nesirgtu. o tu ir be papildu lygiai taip pat pasveiktum.

Mityba - geros sveikatos pagrindas, manyčiau. Sumažintum nors tą cukrų.

Sakai, padaugėja užsikrėtimų, tada serga? O kaip tada, kai žmogus, tupėdamas kažkur bokštelyje vasaros naktį. peršlampa ir peršąla? Čia gi nei joks ne užsikrėtimas. Tavo nuomone, sėdėkim be kontakto ir būsim sveiki. Karantine, taip sakant.

Žodžiu, tikėk, kuo nori, o aš tikėsiu tuo, kuo man reikia.

Labanakt, ciocės.

Atsakyti

Cukrus negerai, sutinku. Bet ne zmogus as be jo. O daugiau taigi normaliai as matinuosi. 

Atsakyti

Tai jei persala, tai bakterijas, tyliai jame snaudziancias pazadina ir tiek. Ir nepades jam papildai. Pasirgs ir nustos. 

Atsakyti

Labas rytas  :D 

Pasiteikiau deklaraciją  :yahoo:  :yahoo:  :yahoo: bus eurų :yahoo:  :yahoo:  :yahoo: 

vakar su mažuoju ir MB susukome 6 medines lysves, šiandien bus kastuvų diena :D​ 

Atsakyti

Ane, reik eit  ir man apsideklaruot. Kaip tas vedlys, nieko sudetingo? 

Atsakyti

Ane, reik eit  ir man apsideklaruot. Kaip tas vedlys, nieko sudetingo? 

ne, easy  :4u:​ lengviau, nei anksčiau

Atsakyti

ne, easy  :4u:​ lengviau, nei anksčiau

O kažkas pasikeitė? Visai pamiršus buvau, reikia ir man prisiruošt susitvarkyt.

Atsakyti

O kažkas pasikeitė? Visai pamiršus buvau, reikia ir man prisiruošt susitvarkyt.

Pati forma pasikeitė, ten dabar vedlys toks, vyksta klausimų principu. Bet paprasti tie klausimai, pvz. ar pernai buvote nuolatinis LT gyventojas, ar jūsų pajamos buvo tokios ir tokios, ar gavote pajamu iš verslo liudijimo ir pan.

Atsakyti

Labas rytas  :D

Pasiteikiau deklaraciją  :yahoo:  :yahoo:  :yahoo: bus eurų :yahoo:  :yahoo:  :yahoo:

vakar su mažuoju ir MB susukome 6 medines lysves, šiandien bus kastuvų diena :D​ 

As ir pateikiau. Lb patiko man dabartinis budas. Puikus jis.

Tiek, kad grazinsiuos tik tuos 50, bet ir tai gerai :D

Atsakyti