Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Šiandien nuvažiavom į sodą. Aš konkrečiai važiavau su tikslu parsigabenti rutulinę tują, bet kai pradėjau grėbliuoti lapus ir šakas, tai užsivedžiau ir padirbėjau. netyčia po laipteliais palindus staigiai pakėliau galvą ir prasikirtau viršugalvį. Buvo toks įspūdis, kad jau kraujais paplūdau, ir skausmas iki alpimo. Sakau, pažiūrėkit, tai mb sako, prakirsta, nieko baisaus, o ms žiūri, sako, šakės, siūt reikės. Ir nežinau, kuriuo tikėti. Dezibfekavo jie man, tai apsim... t galima iš skausmo. Nieko. Bet dabar jau namie, guliu lovoj, perbraukiau per galvą, šlapia, bet ne kraujas. Ir dar kuokštas plaukų saujoj liko... vis braukiu ir vis lieka. Ką aš ten pasidariau, nežinau. Pas gyd. aišku, nevažiuosiu. O skaudėjimas.. Vienu žodžiu..

:blink: 

Jeigu reikia siūti - tai būtinai važiuok. Gi galva vis tik.

Atsakyti

:blink: 

Jeigu reikia siūti - tai būtinai važiuok. Gi galva vis tik.

Nekraujuoja, tik kažkaip šlapiuoja ta vieta, ir gumbas  iškilo.

Gal nereikia siūti, nes kirstinės žaizdos kaip ir nėra.  Tik kodėl tie plaukais kuokštais, tai niekaip nesupratau.

Atsakyti

Ojoj tikrai skauda,tikiu.aš tai n kartų į virtuvės spinteles esu pakausį,kaktą apsidaužius.Dabar kai nieko nėr,tai ir nesidaužau.😁

Bet tai kaip žmogus prie visko pripranta..

Kai atsikrausčiau,man  čia taip viskas baisu buvo,kuo greičiau kažką darom.Po to bac tas karantinas staigiai,niekas nevyksta ir akys apsiprato,jau visai ir nebaisu.😁

Atsakyti

Auč, sveikatos Pinotijai  :4u: 

Einu kompą kurt, reikia pasidomėt tom deklaracijom.

Atsakyti

Nu Pinot, blin, zinai ka, tegu diedas praskiria plaukus ir nufotkina tau ta zaizda, pasiziuresi, kaip ten atrodo.

Atsakyti

Nu Pinot, blin, zinai ka, tegu diedas praskiria plaukus ir nufotkina tau ta zaizda, pasiziuresi, kaip ten atrodo.

Jau apžiūrėjau, du brūkšniai ratu, oda nuvaryta, prakirtimo nėra. Bijau stabligės dabar.

Atsakyti

snapso jei uzpylei, ar ko, tai nebijok. Nuo stabliges mes skiepytos. 

Atsakyti

snapso jei uzpylei, ar ko, tai nebijok. Nuo stabliges mes skiepytos. 

Pylė man dezinfekcinio skysčio, turėjom mašinoj.

O tas skiepas galioja visam laikui? Nes mano vaikis prieš 10 metų persivarė koją vinim iš kažkokios senos lentos, tai jam darė skiepą. 

Atsakyti

Esu nuogom kojom ikritus i duobe grindyse, kur visokie kauptukai sudeti buvo. Nuvariau ant blauzdos priejines dalies didziausia zaizda. Kaime. Tai snapso uzoyle, maniau, kad visus uzmusiu is skausmo. Ta vasara sijonu nebenesiojau. Randas buvo ilgai. Ir dabar, kai smarkiau idegu kojas, vos vos matosi. Nuvare pati pavirsiu, bet placiai labai. 

Atsakyti

Pylė man dezinfekcinio skysčio, turėjom mašinoj.

O tas skiepas galioja visam laikui? Nes mano vaikis prieš 10 metų persivarė koją vinim iš kažkokios senos lentos, tai jam darė skiepą. 

nezinau, zinok, bet mokykloj buvo trivalentis skiepas: kokliusas, difterija, stablige. 

Atsakyti

Esu nuogom kojom ikritus i duobe grindyse, kur visokie kauptukai sudeti buvo. Nuvariau ant blauzdos priejines dalies didziausia zaizda. Kaime. Tai snapso uzoyle, maniau, kad visus uzmusiu is skausmo. Ta vasara sijonu nebenesiojau. Randas buvo ilgai. Ir dabar, kai smarkiau idegu kojas, vos vos matosi. Nuvare pati pavirsiu, bet placiai labai. 

O siaubas.

Ir man turbūt ne pirmas kartas, kad kažką iki kraujo lauke susižalot, bet anksčiau aš buvau ne bailė. O dabar nežinau..

Atsakyti

As kai pamenu, kokiom nudauzytom ir purvinom kojom su dviraciu vazinedavausi, tai... nusivarai kelį iki kraujo, purvina gysloti uzdedi ir toliau vaziuoji :D​ 

Atsakyti