Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

QUOTE(Amadėja* @ 2021 02 22, 16:01)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rialina" data-cid="72788165" data-time="1614002117"><div><p>Nu tai šaunu, kad gali atsikirst. Aš tai net nežinau, kuo mRNR vakcinos skiriasi nuo vektorių vakcinų. Nekalbant apie kitką.
Beje, Šveicarijos mokslininkai mažiau moksliškesni nei kitur, pvz. Lietuvoje? Nu čia tik vienas iš pvz. parodantis, kad niekas nieko iki galo nežino.
<a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.vz.lt/verslo-aplinka/2021/02/03/sveicarija-neregistravo-astrazeneca-vakcinos-praso-daugiau-duomenu'>https://www.vz.lt/verslo-aplinka/2021/02/03...daugiau-duomenu</a></p></div></blockquote><p>Šita man nepatinka...</p>

kodėl?
Atsakyti

kodėl?
Kažkaip apie pirmas dvi daugiau info, geresnis efektyvumas, plius, bent iš pažįstamų žmonių pasakojimų tos nekelia tokių šalutinių kaip šita. Na, ir... negali 3 eurų kainos vakcina būt tokia pat gera kaip 13 ar 18 😃

Plius dėl šitos buvo avejonių ar tinka žmonėms 65m+

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 22 vasario 2021 - 16:10

Nu tai šaunu, kad gali atsikirst. Aš tai net nežinau, kuo mRNR vakcinos skiriasi nuo vektorių vakcinų. Nekalbant apie kitką.
Beje, Šveicarijos mokslininkai mažiau moksliškesni nei kitur, pvz. Lietuvoje? Nu čia tik vienas iš pvz. parodantis, kad niekas nieko iki galo nežino.
https://www.vz.lt/ve...daugiau-duomenu

Nu jau apie RNR ir adeno viruso pagrindu sukurtas vakcinas tiek pripasakota. Ir filmukų papieštų mačiau... 

Mediatekoj paieškoti gali vasario 3 laidoje Klauskite daktaro du profesoriai kalbėjo. Jei neklįstu, kad vasario 3.... Bet tokios info tikrai daug  :hm: Nereik nei tų mediatekų. Iki tos laidos žinojau tą  :hm: 

Nors aš tai labai mažai gilinuosi. Gaila man laiko. Pasitikiu mokslininkais, daktarais ir tiek. Visais laikais jie gelbėjo ir dabar išgelbės. Nebūsiu aš už juos protingesnė. :geda:​ 

Atsakyti

Va, ten lygino tas vakcinas, padariau tada foto bendradarbei siunčiau.... Vasario 3

Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2021 02 22, 16:14)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rialina" data-cid="72788165" data-time="1614002117"><div><p> Pasitikiu mokslininkais, daktarais ir tiek. Visais laikais jie gelbėjo ir dabar išgelbės. Nebūsiu aš už juos protingesnė. blush2.gif​ </p>

Tai aš dar kartą sakau, kad mokslininkų ir gydytojų nuomonės dažnai skiriasi.
Beje, o tu manai, kad tie mokslininkai dirba, kad gelbėtų žmogų, ar kad gelbėtų farmacijos pramonės biznį? Aš tai linkus labiau prie nuomonės, kad vis tik krauti farmacininkams pelnus. Ta prasme, ne išgydyt žmogų, bet ir nenumarint. "Pririšti" kiek įmanoma ilgiau.

O kad lygina vakcinas tai gerai, bet jų gerumai - blogumai? Jos vis tik ne vienodos, tai kuri vienareikšmiškai geresnė? Blogesnių variantų neturėtų net registruoti. Tik geriausius ir saugiausius.
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2021 02 22, 16:08)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rialina" data-cid="72788172" data-time="1614002549"> kodėl?</blockquote> Kažkaip apie pirmas dvi daugiau info, geresnis efektyvumas, plius, bent iš pažįstamų žmonių pasakojimų tos nekelia tokių šalutinių kaip šita. Na, ir... negali 3 eurų kainos vakcina būt tokia pat gera kaip 13 ar 18 😃
<p>Plius dėl šitos buvo avejonių ar tinka žmonėms 65m+</p>

Tai vis tik Šveicarija labiau savo žmonėmis rūpinasi, taip išeina. Apskritai - su dvejonėmis NEGALI būti jokios vakcinos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rialina: 22 vasario 2021 - 16:30

Ne, as nemanau, kad mokslininkai dirba tam, kad kazka kazkur pririst. Jie realizuoja save ir gauna atlyginima. 

Kuria cia kas kur risa? As tai nesirisu niekur. Nepirkineju papildu reik nereik, taigi neprirista nei prie nieko. 

Atsakyti

Tai aš dar kartą sakau, kad mokslininkų ir gydytojų nuomonės dažnai skiriasi.
Beje, o tu manai, kad tie mokslininkai dirba, kad gelbėtų žmogų, ar kad gelbėtų farmacijos pramonės biznį? Aš tai linkus labiau prie nuomonės, kad vis tik krauti farmacininkams pelnus. Ta prasme, ne išgydyt žmogų, bet ir nenumarint. "Pririšti" kiek įmanoma ilgiau.

O kad lygina vakcinas tai gerai, bet jų gerumai - blogumai? Jos vis tik ne vienodos, tai kuri vienareikšmiškai geresnė? Blogesnių variantų neturėtų net registruoti. Tik geriausius ir saugiausius.
Papildyta:
Tai vis tik Šveicarija labiau savo žmonėmis rūpinasi, taip išeina. Apskritai - su dvejonėmis NEGALI būti jokios vakcinos.

Man geriau su dvejonemis, nei jokios. Da biski pagyvent noriu. Ir ne karantine. 

Atsakyti

Toje laidoje buvo klausimas, kokią vakciną jūs rinktumėtės, profesoriau?

Atsakė, kad su didžiausiu veiksmingumo rodikliu. 😊

Dėl biznio, nu taip, kraunasi babkes dabar. Parduos milijardus vakcinų. O ką daryt mums, paprastiems žmogeliams? Sėdėt namie toliau?

Mintys man irgi kyla, kad vaistus geriau kurtų (nors rodos, kuria ir tuos). Jei susergi - gydais vaistais ir ramu, o ne skiepijies po nežinia kiek kartų į metus....

Atsakyti
QUOTE(Greiskeli @ 2021 02 22, 16:33)
<p>Ne, as nemanau, kad mokslininkai dirba tam, kad kazka kazkur pririst. Jie realizuoja save ir gauna atlyginima. </p><p>Kuria cia kas kur risa? As tai nesirisu niekur. Nepirkineju papildu reik nereik, taigi neprirista nei prie nieko. </p>

Atlyginimą gali gauti iš įvairių šaltinių. Ir jo didumas gali skirtis smile.gif
Papildai - ne vaistai, jau apie šitą kalbėjom. Gerai, kad tu nesiriši. 3 k. tpfu, bet gali bet kada būti pririšta smile.gif. Kalbu apie visą gyvenimą geriamus kraujospūdį mažinančius vaistus, statinus visokius ir pan. Užtai aš linkus pasistengti, kad atsiradus sveikatos problemoms rasti ir šalinti priežastį, o ne vaistais gesinti pasekmes. Bet būna visaip, aišku.
Atsakyti

Tai jei jau del sveikatos prireikia vaistu, tai reikia dekoti vaistu pramonei. Kad gamina. 

Atsakyti

Kiekviena šalis rūpinasi savo piliečiais, kaip sugeba. Izraelis vienaip, Šveicarija savaip, Amerika savaip, GB irgi, ir tttt Aš taip galvoju....Nu ir mūsų, ką gali, ką turi, kiek negaila...Liūdnuva pas mus, man taip atrodo, nu ką daba. 

O dvejonių dėl vakcinos ir nėra. Ar yra? Oficialiai negirdėjau. :hm:​ 

Atsakyti
QUOTE(Greiskeli @ 2021 02 22, 16:41)
<p>Tai jei jau del sveikatos prireikia vaistu, tai reikia dekoti vaistu pramonei. Kad gamina. </p>

galėtų ne tik gamint, bet dar ir išgydyt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Fėja* @ 2021 02 22, 16:42)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rialina" data-cid="72788192" data-time="1614004354"><div><p>Tai vis tik Šveicarija labiau savo žmonėmis rūpinasi, taip išeina. Apskritai - su dvejonėmis NEGALI būti jokios vakcinos.</p></div></blockquote><p>Kiekviena šalis rūpinasi savo piliečiais, kaip sugeba. Izraelis vienaip, Šveicarija savaip, Amerika savaip, GB irgi, ir tttt Aš taip galvoju....Nu ir mūsų, ką gali, ką turi, kiek negaila...Liūdnuva pas mus, man taip atrodo, nu ką daba. </p><p></p><p>O dvejonių dėl vakcinos ir nėra. Ar yra? Oficialiai negirdėjau. g.gif​ </p>

Amadėja rašė, kad yra. Lyg ir aš skaičiau.
Apskritai, sunku man ir tingisi gilintis į tai, ko niekas iš tikrųjų nežino. Kartojuosi, bet taip jau yra.
Unikauskas sakė, rinktųsi efektyviausią?
Nu, aš tau saugiausią gal, tik kad neaišku, kuri. Nežinau apskritai. Kol kas vakcinuotis nesiruošiu, o vėliau žiūrėsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rialina: 22 vasario 2021 - 16:46