QUOTE(Fėja* @ 2021 02 22, 16:14)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Rialina" data-cid="72788165" data-time="1614002117"><div><p> Pasitikiu mokslininkais, daktarais ir tiek. Visais laikais jie gelbėjo ir dabar išgelbės. Nebūsiu aš už juos protingesnė.

</p>
Tai aš dar kartą sakau, kad mokslininkų ir gydytojų nuomonės dažnai skiriasi.
Beje, o tu manai, kad tie mokslininkai dirba, kad gelbėtų žmogų, ar kad gelbėtų farmacijos pramonės biznį? Aš tai linkus labiau prie nuomonės, kad vis tik krauti farmacininkams pelnus. Ta prasme, ne išgydyt žmogų, bet ir nenumarint. "Pririšti" kiek įmanoma ilgiau.
O kad lygina vakcinas tai gerai, bet jų gerumai - blogumai? Jos vis tik ne vienodos, tai kuri vienareikšmiškai geresnė? Blogesnių variantų neturėtų net registruoti. Tik geriausius ir saugiausius.
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2021 02 22, 16:08)
<p></p><p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Rialina" data-cid="72788172" data-time="1614002549"> kodėl?</blockquote> Kažkaip apie pirmas dvi daugiau info, geresnis efektyvumas, plius, bent iš pažįstamų žmonių pasakojimų tos nekelia tokių šalutinių kaip šita. Na, ir... negali 3 eurų kainos vakcina būt tokia pat gera kaip 13 ar 18 😃
<p>Plius dėl šitos buvo avejonių ar tinka žmonėms 65m+</p>
Tai vis tik Šveicarija labiau savo žmonėmis rūpinasi, taip išeina. Apskritai - su dvejonėmis NEGALI būti jokios vakcinos.