Pinot, kaip vyro sveikata? Kada israsyti zada?
Kalbant apie papldus, ką vartojat ar nieko?
Aš vitaminą d, žuvų taukus, kartais magnį, kartais b kompleksą, vitaminą c
nieko.
Pinot, kaip vyro sveikata? Kada israsyti zada?
Temperatūra pakilo. Galimas dalykas, kad liko koks pūlingas židinys. Kažkaip jį reikės likviduoti.
Šiaip būtų po 3 dienų, dabar neaišku, kada.
Aš tai beveik nuolat cinką ir seleną, kitus - laikotarpiais.
Cinką tabletėm ar milteliais?
Temperatūra pakilo. Galimas dalykas, kad liko koks pūlingas židinys. Kažkaip jį reikės likviduoti. Šiaip būtų po 3 dienų, dabar neaišku, kada.Gali trumpam pakartot, kas jam buvo? Man panašiai buvo po apendicito kadaise.
https://m.delfi.lt/m...obox=1614005150
Pilnai atitinka mano nuomone.
Temperatūra pakilo. Galimas dalykas, kad liko koks pūlingas židinys. Kažkaip jį reikės likviduoti.
Och tu velnias... Sveikatos jam.
Is papildu vartoju vit D ir omega 3
Dare Fejai?
Manau,dabar mazuju pedagogus is eiles visus ima be ant. tyrimo.
Darė man.
Kalbant apie papldus, ką vartojat ar nieko? Aš vitaminą d, žuvų taukus, kartais magnį, kartais b kompleksą, vitaminą cNe kasdien, nes pamirštu... vit d, cinką, seleną ir magnį. Dar probiotikų ir kalio kartais
Kalbant apie papldus, ką vartojat ar nieko?
Aš vitaminą d, žuvų taukus, kartais magnį, kartais b kompleksą, vitaminą c
Aš vit C prailginto veikimo. Jį geriu ištisai, be pertraukos. Na, vasarą per atostogas gal negėriau.
Cinką su selenu gėriau porą mėnesių. Baigiau, dabar žadu negert. Vit D gal nusipirksiu.... 😊
Jatau, kaip gaila...
O aš nekenčių to debilo pochuisto savo exo! 7ad.sms gavau apie vaiko nepadarytas užduotis persiunčiau, prašiau kad sužiūrėtų. Nieko. Kaip į sieną. Vaiką parvežė pusę 10 😃 šiand.per pamokas vos neužmigo, nd pramiegojo padaryt ir nusiųst, nes po pamokų trims valandoms lūžo 😃
Parodė apyrankę tai 5ad ėjo miegot pusę 2, 6ad.pusę 3 nakties 11m vaikas 😃😃😃 Bohema suknista