Aš negaliu vit c. Man kelia rūgštis...
O aš nekenčių to debilo pochuisto savo exo! 7ad.sms gavau apie vaiko nepadarytas užduotis persiunčiau, prašiau kad sužiūrėtų. Nieko. Kaip į sieną. Vaiką parvežė pusę 10 😃 šiand.per pamokas vos neužmigo, nd pramiegojo padaryt ir nusiųst, nes po pamokų trims valandoms lūžo 😃
Parodė apyrankę tai 5ad ėjo miegot pusę 2, 6ad.pusę 3 nakties 11m vaikas 😃😃😃 Bohema suknista
O tai kur tu buvai ko nepakelei? Nu tikrai to miego turejo uztekt jam praejusia nakti, jei puse 10 parveze.
Amadeja, vaikas gyvena su tavimi. Tu turejai prispaust del nepadarytu darbu. Susizgribai per velai, tai jau tikrai ne exas kaltas.
O tai kur tu buvai ko nepakelei? Nu tikrai to miego turejo uztekt jam praejusia nakti, jei puse 10 parveze.Ryte pakėliau. Jis snaudė per pamokas. Kur pakakt 6val per parą??? O popiet manęs nebuvo.
Amadeja, vaikas gyvena su tavimi. Tu turejai prispaust del nepadarytu darbu. Susizgribai per velai, tai jau tikrai ne exas kaltas.Visas atostogas tą ir dariau (iki 5ad., kol pas mane buvo). Dar viena.
Tėtukai, blt., šventos karvės už nieką neatsakingos 😃😃😃🤣
Ryte pakėliau. Jis snaudė per pamokas. Kur pakakt 6val per parą??? O popiet manęs nebuvo.
Kaip 6? Puse 10 grizo, tai 10 jau galejo lovoj but.
Visas atostogas tą ir dariau (iki 5ad., kol pas mane buvo). Dar viena.Iki atostogu ziuret reikejo. Tevas pasieme savaitgaliui, atostogoms. Sitoj vietoj tai jau nekaltink tu jo.
Amadėja*, 22 Vas 2021 - 20:11, parašė: O aš nekenčių to debilo pochuisto savo exo! 7ad.sms gavau apie vaiko nepadarytas užduotis persiunčiau, prašiau kad sužiūrėtų. Nieko. Kaip į sieną. Vaiką parvežė pusę 10 😃 šiand.per pamokas vos neužmigo, nd pramiegojo padaryt ir nusiųst, nes po pamokų trims valandoms lūžo 😃 Parodė apyrankę tai 5ad ėjo miegot pusę 2, 6ad.pusę 3 nakties 11m vaikas 😃😃😃 Bohema suknistaMes irgi bohema.kai nereik keltis,kas kada nori.o kai reik,tai savaime nieks nenaktinėja.
Amadeja, puikiai supranti, kad pas teva daug vaiku, alasas, triuksmas, kokie dar namu darbai? Pas tave sugeba dienu dienom neatlikt ir tu nesuziuri, o ten tevas turi suziuret?
Utopiste.
Tai net man aišku būtų,kad nedarys jis ten jokių namų darbų.o dar per atostogas.suks jis ten galvą😀
Amadeja, puikiai supranti, kad pas teva daug vaiku, alasas, triuksmas, kokie dar namu darbai? Pas tave sugeba dienu dienom neatlikt ir tu nesuziuri, o ten tevas turi suziuret? Utopiste.Tai tipo kai teisės tai lygios, o kai atsakomybė, tai tik mamai? 😃 Kokiu būdu man sužiūrėt nd, kurie išlenda sekmadienio rytą, kai vaikas ne pas mane o ten visiems px? 😃
O ir parašyta aiškiai toj suknistoj sutartį, kad abu atsakingi.