Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

QUOTE(Greiskeli @ 2021 02 23, 13:20)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rialina" data-cid="72788812" data-time="1614078712"><div><p>Kaip galima jais VISAIS pasitikėti, kad jų gydymas, metodai, teiginiai, supratimas apie tą patį skiriasi. Kaip pardavėjais, policininkais, mokytojais ir t.t. ne visais tikiu, taip ir medikais - kuo jie kitokie. Vienas nugydo, kitas pagydo. Apskritai, tai kelių bent išklausai, paskui pačiam reikia aiškintis ir sprendimą priimt.</p></div></blockquote><p>Nu taigi sutaria viso pasaulio gyd ytojai, kad reik skiepytis. O tu pasitiki ploksciazemiais? </p>

O tu apklausei viso pasaulio gydytojus? Ar šiaip žinai, nes žinai?
Asmeniškai aš žinau, kurie labai abejoja. Nes, matyt, plokščiažemiai arba tiesiog daugiau žino.
Atsakyti

Ir dar nesuprantu. Kodėl kitose Europos šalyse bent anksčiau (tada tiksliai žinau, kaip buvo bent vienoje) kaukės nebuvo privalomos ir niekas (nu gerai – beveik niekas, parduotuvėje kokius 1-2 žmones pamatydavo), o susirgimų buvo net mažiau arba panašiai, kaip pas mus, kai mes su kaukėm buvom? Kaip su tuo mokslu galų gale? Kuriuo mokslu tikite?
Šiuo metu tik žiniasklaida galiu remtis, nes niekas nevažinėja po kt. šalis, o žiniasklaida tikėti neįmanoma.
Kiek pamenu, dėl kaukių amžini nesutarimai. Ir kuris mokslininkas mokslininkiškesnis?

Mokslas irgi evoliucionuoja. Keicia poziuri, nuomone. 

Nu bet vistiek juo tiket racionaliau, nei fb sapalionem. 

Atsakyti

O tu apklausei viso pasaulio gydytojus? Ar šiaip žinai, nes žinai?
Asmeniškai aš žinau, kurie labai abejoja. Nes, matyt, plokščiažemiai arba tiesiog daugiau žino.

Gal su kokiais 12 bendravau tuo klausimu. Abejojanciu nebuvo. Tikiu, kad ju yra, bet tai vienetai. 

Atsakyti

Ne, Rialina, jie ne daugiau zino. Jie tiesiog  tokie pat bailiai ir itarinetojai, kaip ir tu.  :D​. Asmenines savybes. 

Atsakyti

Kaip galima jais VISAIS pasitikėti, kad jų gydymas, metodai, teiginiai, supratimas apie tą patį skiriasi. Kaip pardavėjais, policininkais, mokytojais ir t.t. ne visais tikiu, taip ir medikais - kuo jie kitokie. Vienas nugydo, kitas pagydo. Apskritai, tai kelių bent išklausai, paskui pačiam reikia aiškintis ir sprendimą priimt.

Medikų komunikacija labai ne kažką. Bent būdavo seniau vusai prasta.

Aš ne šiaip pirmą vaiką augindana antivsksere patapau. Buvo tam rimtų priežasčių, kai gydytojai neigė akivaizdžius dalykus ir užuot paaiškinę spaudiną dėl skiepų darė ir gasdino. 

Atsakyti

Beje, visi bailiai turetu noreti skiepytis Asyra Zeneca, nes ji sukurta tradicisku budu. 

Va Pfizeris kurtas nauja metodika, visai nauja. 

Atsakyti

kaukių 50  pakas kainuoja nuo 4 iki 10+ eur. Tai negi brangu?

O jei tikrų med.kaukių, tai kaina gal didesnė, bet panaši. Ir jos pačios panašios, kas ten patikrintų, jei ir būtų toks reikalavimas?

Man tai gerai ir lauke su kauke. Ir jas nuolat dėtis ar nusiimti tai nepatinka. Išlipi iš mašinos ir eini su kauke. O jei lauke leidžiama būti be, o patalpose -su, tai galima ir pamiršti jas užsidėti, kaip jau man yra buvę.

Žodžiu, visai niekinis tas "atlaisvinimas".

Nuo 3 ar net 2,50 už 50 vnt. Nepatikrins ar ji medicininė tikrai 😁

Jo, pamiršinės visi, bet lauke nelogiška kaukės 

Ir vistiek židiniai pagr darbovietėse. O ten daug kur balaganas

Atsakyti

https://www.15min.lt...toja-57-1459864

Atsakyti

Beje, visi bailiai turetu noreti skiepytis Asyra Zeneca, nes ji sukurta tradicisku budu.  Va Pfizeris kurtas nauja metodika, visai nauja. 
Ir moderna kaip pfizer. Jos turi kelt mažiau alerginių reakcijų bent kiek domėjausi.

(Mano nuomone)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 23 vasario 2021 - 13:33

Ir moderna kaip pfizer. Jos turi kelt mažiau alerginių reakcijų bent kiek domėjausi.

(Mano nuomone)

Galbut. BET, tie, kas baiminasi, kaip tai paveiks veliau, tai yra visai naujas vakcinos modelis. 

Atsakyti

Priedas  IMG-20210213-WA0000.jpg   136,56KB   0 Parsiųsta kartųPo Pfizerio ranka po savaites. Didele alergija buvo.

Atsakyti

Ir dar nesuprantu. Kodėl kitose Europos šalyse bent anksčiau (tada tiksliai žinau, kaip buvo bent vienoje) kaukės nebuvo privalomos ir niekas (nu gerai – beveik niekas, parduotuvėje kokius 1-2 žmones pamatydavo), o susirgimų buvo net mažiau arba panašiai, kaip pas mus, kai mes su kaukėm buvom? Kaip su tuo mokslu galų gale? Kuriuo mokslu tikite?
Šiuo metu tik žiniasklaida galiu remtis, nes niekas nevažinėja po kt. šalis, o žiniasklaida tikėti neįmanoma.
Kiek pamenu, dėl kaukių amžini nesutarimai. Ir kuris mokslininkas mokslininkiškesnis?

Bet Švedija jau pripažino, kad klaidą jie padarė

Atsakyti