O tu apklausei viso pasaulio gydytojus? Ar šiaip žinai, nes žinai?
Asmeniškai aš žinau, kurie labai abejoja. Nes, matyt, plokščiažemiai arba tiesiog daugiau žino.
Ir dar nesuprantu. Kodėl kitose Europos šalyse bent anksčiau (tada tiksliai žinau, kaip buvo bent vienoje) kaukės nebuvo privalomos ir niekas (nu gerai – beveik niekas, parduotuvėje kokius 1-2 žmones pamatydavo), o susirgimų buvo net mažiau arba panašiai, kaip pas mus, kai mes su kaukėm buvom? Kaip su tuo mokslu galų gale? Kuriuo mokslu tikite?
Šiuo metu tik žiniasklaida galiu remtis, nes niekas nevažinėja po kt. šalis, o žiniasklaida tikėti neįmanoma.
Kiek pamenu, dėl kaukių amžini nesutarimai. Ir kuris mokslininkas mokslininkiškesnis?
Mokslas irgi evoliucionuoja. Keicia poziuri, nuomone.
Nu bet vistiek juo tiket racionaliau, nei fb sapalionem.
Kaip galima jais VISAIS pasitikėti, kad jų gydymas, metodai, teiginiai, supratimas apie tą patį skiriasi. Kaip pardavėjais, policininkais, mokytojais ir t.t. ne visais tikiu, taip ir medikais - kuo jie kitokie. Vienas nugydo, kitas pagydo. Apskritai, tai kelių bent išklausai, paskui pačiam reikia aiškintis ir sprendimą priimt.
Medikų komunikacija labai ne kažką. Bent būdavo seniau vusai prasta.
Aš ne šiaip pirmą vaiką augindana antivsksere patapau. Buvo tam rimtų priežasčių, kai gydytojai neigė akivaizdžius dalykus ir užuot paaiškinę spaudiną dėl skiepų darė ir gasdino.
kaukių 50 pakas kainuoja nuo 4 iki 10+ eur. Tai negi brangu?
O jei tikrų med.kaukių, tai kaina gal didesnė, bet panaši. Ir jos pačios panašios, kas ten patikrintų, jei ir būtų toks reikalavimas?
Man tai gerai ir lauke su kauke. Ir jas nuolat dėtis ar nusiimti tai nepatinka. Išlipi iš mašinos ir eini su kauke. O jei lauke leidžiama būti be, o patalpose -su, tai galima ir pamiršti jas užsidėti, kaip jau man yra buvę.
Žodžiu, visai niekinis tas "atlaisvinimas".
Nuo 3 ar net 2,50 už 50 vnt. Nepatikrins ar ji medicininė tikrai 😁
Jo, pamiršinės visi, bet lauke nelogiška kaukės
Ir vistiek židiniai pagr darbovietėse. O ten daug kur balaganas
IMG-20210213-WA0000.jpg 136,56KB
0 Parsiųsta kartųPo Pfizerio ranka po savaites. Didele alergija buvo.
Ir dar nesuprantu. Kodėl kitose Europos šalyse bent anksčiau (tada tiksliai žinau, kaip buvo bent vienoje) kaukės nebuvo privalomos ir niekas (nu gerai – beveik niekas, parduotuvėje kokius 1-2 žmones pamatydavo), o susirgimų buvo net mažiau arba panašiai, kaip pas mus, kai mes su kaukėm buvom? Kaip su tuo mokslu galų gale? Kuriuo mokslu tikite?
Šiuo metu tik žiniasklaida galiu remtis, nes niekas nevažinėja po kt. šalis, o žiniasklaida tikėti neįmanoma.
Kiek pamenu, dėl kaukių amžini nesutarimai. Ir kuris mokslininkas mokslininkiškesnis?
Bet Švedija jau pripažino, kad klaidą jie padarė