Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Tai mano pazistamai po Astros nebuvo isvis nieko. Pazesim, kaip bus po antro skiepo. 

Atsakyti
QUOTE(Rialina @ 2021 02 23, 13:20)
Ir dar nesuprantu. Kodėl kitose Europos šalyse bent anksčiau (tada tiksliai žinau, kaip buvo bent vienoje) kaukės nebuvo privalomos ir niekas (nu gerai – beveik niekas, parduotuvėje kokius 1-2 žmones pamatydavo), o susirgimų buvo net mažiau arba panašiai, kaip pas mus, kai mes su kaukėm buvom? Kaip su tuo mokslu galų gale? Kuriuo mokslu tikite?
Šiuo metu tik žiniasklaida galiu remtis, nes niekas nevažinėja po kt. šalis, o žiniasklaida tikėti neįmanoma.
Kiek pamenu, dėl kaukių amžini nesutarimai. Ir kuris mokslininkas mokslininkiškesnis?

Bent Anglijoje, tai niekada nebubo taip suvarzyti žmones del kaukiu nesiojimo. As nenesioju - manes dar niekas nesustabdė. Nes liepimas uzsideti kauke zmogui, turinciam paslepta liga - istatumo pazeidimas. As galiu bet ka paduoti i teisma uz mano teisiu suvarzyma. Niekas nenori problemu biggrin.gif
Ir nesiskiepysiu tol, kol nebus israsta vakcina be alergijos side effect. Pas mus net uzdrausta klausti kodel nenesioji kaukes, nes taip gali 'izeisti sergancio zmogaus jausmus'. Taip kad ne tik gejai turi teises Anglijoje biggrin.gif
Neleis skraidyti? Pinigu susitaupys, neismetysim kelionems. Ismes is darbo - pasiimsiu invaliduma...valstybe gales moketi biggrin.gif Po poros metu vistiek viskas aprims.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 23 vasario 2021 - 14:10

Nu ir kaip tu dabar nepasitiki mokslininkais ar gydytojais? Pasakė, kad reikia ir taškas.

Aš niekaip nesuprantu, kurioje vietoje mokslininkai nesutaria su gydytojais.

Aš būtent ir pasitikiu mokslininkais ir gydytojais.

Praeitą savaitę, kai aptarinėjo statistinius duomenis, (kurie nori skiepytis, kurie tikrai nenori, kurie neapsisprendę ir pnš) būtent ir teigė, kad tie, kas apsisprendę skiepytis, ar jau pasiskiepiję, jie pasitiki mokslu, kurie ne, tie ne.

Man tai ši situacija primena viduramžių laiką, kai bažnyčia buvo prieš mokslą, daug ką draudė, didelę įtaką turėjo. Pvz negalimi buvo skrodimai, tai paslapčia ten vogdavo lavonus, kad įlįsti į žmogaus vidų, kad sužinotų daugiau. Kaip bažnyčia tokius žudydavo. Ir mokslo progresą labai lėtino.

Ką galvoja tie nenorintys skiepytis. Tai džiaugtųsi, kad atsiranda norinčių, kad gal kaip nors išbrisim jų dėka. Nes kitaip ką? Sėdim dar metus ir dar metus... ir dar penkmetuką?

Bet ne, plokščiažemis nori išgelbėti kitus būtinai, kad anas irgi atsibustų.

Kaip vienas pažįstamas nuliūdo, kai jo knygos skaityti MB nenorėjo... O ten tai tikra tiesa surašyta. Ir išsigelbėjimas nuo ligų, nuo visko. Nes gydytojai suinteresuoti, kad žmogus sirgtų, kitaip jis darbo gi neturės....

Atsakyti

Debilai. Gi yra daug žmonių su 'hidden diseases', kurie negali tokiu kaukiu deveti.

Yra tikrai ir LT aprašyta, kad kokiomis ligomis sergantys neprivalo dėvėti kaukės. Tai čia jau per pirmąjį karantiną, beveik prieš metus ši problema iškelta buvo.

Atsakyti

Galbut. BET, tie, kas baiminasi, kaip tai paveiks veliau, tai yra visai naujas vakcinos modelis. 

Na, taigi viskas išnyksta... beždžionių adeno virusas man skamba pavojingiau 

Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2021 02 23, 14:09)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72788815" data-time="1614078764"><div><p>Debilai. Gi yra daug žmonių su 'hidden diseases', kurie negali tokiu kaukiu deveti.</p></div></blockquote><p>Yra tikrai ir LT aprašyta, kad kokiomis ligomis sergantys neprivalo dėvėti kaukės. Tai čia jau per pirmąjį karantiną, beveik prieš metus ši problema iškelta buvo.</p>

O kaip Lietuvoje? As tai turiu tokia melyna kortele su uzrasu, kad man nereikia kaukes (exemption card)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 23 vasario 2021 - 14:12

Tai mano pazistamai po Astros nebuvo isvis nieko. Pazesim, kaip bus po antro skiepo. 
Po astros būna po pirmo stipresnė reakcija, jeigu būna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 23 vasario 2021 - 14:13

O kaip Lietuvoje? As tai turiu tokia melyna kortele su uzrasu, kad man nereikia kaukes (exemption card)

Lt invalidumą turintiems nebūtina kaukė (bent lauke). Užtenka turėt pažymėjimą. Nieks besigilina kodėl invslidumas yra. 

Atsakyti

Aš manau antihistaminių skiepo dieną kalt nepakenktų. 

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2021 02 23, 14:15)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72788918" data-time="1614082301"><div><p>O kaip Lietuvoje? As tai turiu tokia melyna kortele su uzrasu, kad man nereikia kaukes (exemption card)</p></div></blockquote><p>Lt invalidumą turintiems nebūtina kaukė (bent lauke). Užtenka turėt pažymėjimą. Nieks besigilina kodėl invslidumas yra. </p>

Ai, tai normaliai. Bet cia invalidumas tik? Angluose ne tik disabled bet ir zmones su hidden diseases atleisti nuo kaukiu nesiojimo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 23 vasario 2021 - 14:18
QUOTE(Fėja* @ 2021 02 23, 13:37)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rialina" data-cid="72788834" data-time="1614079233"><div><p>Ir dar nesuprantu. Kodėl kitose Europos šalyse bent anksčiau (tada tiksliai žinau, kaip buvo bent vienoje) kaukės nebuvo privalomos ir niekas (nu gerai – beveik niekas, parduotuvėje kokius 1-2 žmones pamatydavo), o susirgimų buvo net mažiau arba panašiai, kaip pas mus, kai mes su kaukėm buvom? Kaip su tuo mokslu galų gale? Kuriuo mokslu tikite?
Šiuo metu tik žiniasklaida galiu remtis, nes niekas nevažinėja po kt. šalis, o žiniasklaida tikėti neįmanoma.
Kiek pamenu, dėl kaukių amžini nesutarimai. Ir kuris mokslininkas mokslininkiškesnis?</p></div></blockquote><p>Bet Švedija jau pripažino, kad klaidą jie padarė</p>

Aš ne apie Švediją. Ir ta šalis nieko nepripažino, nes nėra ką pripažinti.

QUOTE(Fėja* @ 2021 02 23, 14:08)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rialina" data-cid="72788816" data-time="1614078802"><div><p>Nu ir kaip tu dabar nepasitiki mokslininkais ar gydytojais? Pasakė, kad reikia ir taškas.</p></div></blockquote><p>Aš niekaip nesuprantu, kurioje vietoje mokslininkai nesutaria su gydytojais.</p><p></p><p>Aš būtent ir pasitikiu mokslininkais ir gydytojais.</p><p></p><p>Praeitą savaitę, kai aptarinėjo statistinius duomenis, (kurie nori skiepytis, kurie tikrai nenori, kurie neapsisprendę ir pnš) būtent ir teigė, kad tie, kas apsisprendę skiepytis, ar jau pasiskiepiję, jie pasitiki mokslu, kurie ne, tie ne.</p><p></p><p>Man tai ši situacija primena viduramžių laiką, kai bažnyčia buvo prieš mokslą, daug ką draudė, didelę įtaką turėjo. Pvz negalimi buvo skrodimai, tai paslapčia ten vogdavo lavonus, kad įlįsti į žmogaus vidų, kad sužinotų daugiau. Kaip bažnyčia tokius žudydavo. Ir mokslo progresą labai lėtino.</p><p></p><p>Ką galvoja tie nenorintys skiepytis. Tai džiaugtųsi, kad atsiranda norinčių, kad gal kaip nors išbrisim jų dėka. Nes kitaip ką? Sėdim dar metus ir dar metus... ir dar penkmetuką?</p><p></p><p>Bet ne, plokščiažemis nori išgelbėti kitus būtinai, kad anas irgi atsibustų.</p><p>Kaip vienas pažįstamas nuliūdo, kai jo knygos skaityti MB nenorėjo... O ten tai tikra tiesa surašyta. Ir išsigelbėjimas nuo ligų, nuo visko. Nes gydytojai suinteresuoti, kad žmogus sirgtų, kitaip jis darbo gi neturės....</p>

Nesutaria vieni mokslininkai su kitais mokslininkais, vieni gydytojai su kitais gydytojais ir vieni mokslininkai su kitais gydytojais. Todėl, kad viskas nėra aišku, tiesa slypi kažkur anapus ir t.t.
Viskas, jūs žinot - žinokit, aš pabūsiu durnesne. Tikiu, kad jūs perskaitėt daugybę informacijos, išklausėt kokį 100 mokslininkų ir gydytojų pranešimų, visa informacija vienoda, aiški ir neginčytina. Ok. Aš to nepadariau, todėl liksiu nieko nežinanti ir abejojanti.
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2021 02 23, 14:16)
<p>Aš manau antihistaminių skiepo dieną kalt nepakenktų. </p>

Esi neteisi, nes turbut nematei kaip mirštama nuo alerginio šoko.

Papildyta:
QUOTE(Rialina @ 2021 02 23, 14:18)
Aš ne apie Švediją. Ir ta šalis nieko nepripažino, nes nėra ką pripažinti.
Nesutaria vieni mokslininkai su kitais mokslininkais, vieni gydytojai su kitais gydytojais ir vieni mokslininkai su kitais gydytojais. Todėl, kad viskas nėra aišku, tiesa slypi kažkur anapus ir t.t.
Viskas, jūs žinot - žinokit, aš pabūsiu durnesne. Tikiu, kad jūs perskaitėt daugybę informacijos, išklausėt kokį 100 mokslininkų ir gydytojų pranešimų, visa informacija vienoda, aiški ir neginčytina. Ok. Aš to nepadariau, todėl liksiu nieko nežinanti ir abejojanti.

Is vis cia niekas nieko nezino. Tie patys mokalininkai su gydytojais laksto,,kaip ežiukai rūke. Samokslo teoriju milionai...prikure virusu, su kuriais patys dabar nesusitvarko ir tiek
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 23 vasario 2021 - 14:20