Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Pateikimo forma kitokia. Ne iš aukšto, neniekinant tų, kurie atseit nežino, be išankstinio pikto nusiteikimo kito atžvilgiu.

Todėl man jos žinių demonstravimas netrukdo.

Tas tiesa. Ir isankstinio apmokejimo uz zinias nepraso :D​ 

Atsakyti

Dėl tų atseit kaukių. Amadėja, nesuprantu, eini gatve ant burnos ir nosies šaliką užsitraukus. Prieini parduotuvę, turi iš kišenės ar rankinės traukti kaukę ir ją užsidėti. Išeini iš parduotuvės, nusiimi kaukę ir vėl šaliką ant veido. Nematau jokios logikos. Kur čia tu palengvini sau veiksmus? Apsisunkini. Ar kaukes taupai? O tavo šalikas su tavim nuolat, juk tu jo neskalbi kaskart?Gal lauke išėjus arti su kažkuo prasilenkei, vadinasi kažkokį brudą nešioji ant veido. :D​ 
Čia per šalčius taip dariau, nes kitaip labai sušlampa ta kaukė. O realiai tai aš lauke kažką ant nosies tik dėl vaizdo ir bendros tvarkos, nes prasmės nematau (tarp žmonių nebūnu).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 24 vasario 2021 - 10:16

Pateikimo forma kitokia. Ne iš aukšto, neniekinant tų, kurie atseit nežino, be išankstinio pikto nusiteikimo kito atžvilgiu.

Todėl man jos žinių demonstravimas netrukdo.

Aš apskritai niekada nieko neniekinu, nežeminu ir neįžeidinėju, nes neturiu tam jokios teisės. 

Nebent absoliučiai netyčia gaunasi kartais. 

Atsakyti

O, jei erzina kažką mano rašymo stilius, tai...

Čia kaip su tuo atveju kai kažkas sėdi ir beldžia pirštais į stalą. Kitą žmogų tai nervuoja. Kaip manot, kurio iš jų tai problema?  :D 

Atsakyti

To, kuri nervuoja, aisku. 

Atsakyti
QUOTE(Pienė_ @ 2021 02 24, 08:38)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Intemora" data-cid="72789343" data-time="1614148126"><div><p>Labas rytas. Man įdomu ,o jums tikrai įdomu su Rialina diskutuot?</p><p>Ar čia tik todėl,kad nieko geriau nėr😁</p></div></blockquote><p>Na aišku ne taip įdomu, kaip tau su Gaile apie arklius 😃</p>

Saulyte, nu turbūt labai įdomu, nes aš kažin kada vakar baigiau, už dėmesį padėkojau, o dar šiandien manęs nepamirštat biggrin.gif
Bet jau Amadėją už kaukes tarkuot pradėjot, tai gal mane pamiršit? biggrin.gif
Kitas dalykas, kad supratau - man tai nelabai įdomu su jumis diskutuot biggrin.gif
O seliutė kažkaip nelabai humorą pradėjo suprast... mirksiukas.gif
Atsakyti

Rialina, diskutuot, manau, visada įdomiau su platesnio požiūrio ir mažiau kategoriškais žmonėmis. 

Atsakyti

Kaip kg per šį karantiną? :)

Atsakyti

Saulyte, nu turbūt labai įdomu, nes aš kažin kada vakar baigiau, už dėmesį padėkojau, o dar šiandien manęs nepamirštat biggrin.gif
Kitas dalykas, kad supratau - man tai nelabai įdomu su jumis diskutuoti

Mėnuliuk, kažką maišai arba patinka apversti  :D ...išvis net nesivėliau su tavimi diskutuoti nei apie skiepus, nei virusus ir išvis jokiom temom. Pati vakar prilipai prie mano žinutės (nors irgi ne tau rašiau :D ) - tai atrašiau, kad jau taip prašeisi dėmesio. Nerodyk man jo, nereikia ir netrūksta. Bet gi tau pačiai nepaprastai įdomu paauklėti  :bigsmile: 

Atsakyti

Jei kazkas neuzdeda sypseneles, tai dar nereiskia, kad humoro jausmas dingo :D​ 

Atsakyti

Kaip kg per šį karantiną? :)

batarke svarstykliu nusedo. Manau, pora kg pliuso turiu. 

Atsakyti

Jei kazkas neuzdeda sypseneles, tai dar nereiskia, kad humoro jausmas dingo :D​ 

Man tai rimtai būna dingsta

Atsakyti