Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Na siaip mes kiekvienas turime savo nuomone daugelyje klausimu, bet dar yra reikalavimai ir tvarkos kuriu privaloma laikytis nepaisant savo nuomones. Man nepatinka, kad is savo miesto negaliu isvaziuot, bet sedziu ir nesiblaskau, nes suprantu, kad dabar yra tokia tvarka, nors prasmes tame irgi nematau.

Taip. Tas ir blogiausia, kai kiekvienas pagal savo prasme ir supratima elgiasi.

Nes labai skirtingi tie supratimai visu 

Tam ir ivedama bendra tvarka. 

Atsakyti

Na siaip mes kiekvienas turime savo nuomone daugelyje klausimu, bet dar yra reikalavimai ir tvarkos kuriu privaloma laikytis nepaisant savo nuomones. Man nepatinka, kad is savo miesto negaliu isvaziuot, bet sedziu ir nesiblaskau, nes suprantu, kad dabar yra tokia tvarka, nors prasmes tame irgi nematau.
Dabartinės tvarkos leidžia ir šaliką, ir kaklo movą ant nosies. Jei neleidžia, prašom šaltinį į eterį.  Tikrai skaičius esu, kad galima.

O judėjimo ribojimai užknisantys iki negaliu, bet prasmę jie turi tikrai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 24 vasario 2021 - 13:53

Pinot, tevuka paskiepijo? 

Taip, paskiepijo. Sakiau, prerijų pionierius tu pas mus. :)​ 

Atsakyti

Bet užtai mb niekaip nesveiksta. Pakeitė ir antibiotikus, ir konsiliumas buvo. Dalinai vyksta, ko labai bijojau. Ta prasme, ta komplikacija. O man jis nesako. Sūnui viską sako, o tas man perduoda. 

Atsakyti

Pinotija, 24 Vas 2021 - 13:52, parašė: Bet užtai mb niekaip nesveiksta. Pakeitė ir antibiotikus, ir konsiliumas buvo. Dalinai vyksta, ko labai bijojau. Ta prasme, ta komplikacija. O man jis nesako. Sūnui viską sako, o tas man perduoda.
Viskas susitvarkys,jis gerose rankose.
Atsakyti

Bet užtai mb niekaip nesveiksta. Pakeitė ir antibiotikus, ir konsiliumas buvo. Dalinai vyksta, ko labai bijojau. Ta prasme, ta komplikacija. O man jis nesako. Sūnui viską sako, o tas man perduoda. 

Saugo tave, žino, kad ir taip streso per akis. 

Laikom kumščius, kad pasveiktų  :4u:​ 

Atsakyti

Viskas susitvarkys,jis gerose rankose.

Ačiū, mergicos. Na kam dar pasiguosčiau.

Atsakyti

Taip būna, užtrunka, bet pasveiksta žmonės  :4u:  :4u:  :4u:

Mb dukterėčia prieš 3m gal 2sav.pragulėjo ligoninėj. Pasveiko ir lyg niekur nieko. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 24 vasario 2021 - 14:16

Taip, paskiepijo. Sakiau, prerijų pionierius tu pas mus. :)​ 

Kokia vakcina?

Atsakyti

Sunui reik priekinius dantis ismust. Zino, kad motka panikiere, tai blt. pliurpia :mad2: Viskas ten susitvarkys, laiko reik.

Atsakyti

Gerietis jis pas tave. Pats serga, bet dar ir apie tave galvoja, dėl tavęs jaudinasi. Ir džiaugsme, ir varge  :)​ 

Atsakyti

Sunui reik priekinius dantis ismust. Zino, kad motka panikiere, tai blt. pliurpia :mad2: Viskas ten susitvarkys, laiko reik.

Nu ką tu. Sūnus tada viską konvertuoja  į atsargias frazes ir tada tik man pasako. Nėra taip, kad jam būtų uždrausta man info perduoti, o jis va slaptai ima ir.. 

Tiesiog, kad nepriblokštų ta informacija. 

Aš nežinau, pati nelaikau savęs panikiere, bet kiti kažkodėl laiko.

Atsakyti