As nieko pries, kad augintu vaikus homoseksualai. Normalus, tokie, kokiys as pazistu.
Nu tai daugeja serganciu, nieko gero... greiciau skiepytu, kitaip galo nebus cia.
Mano mama jau gavo zvana, kovo 3 skiepys ja.
As nieko pries, kad augintu vaikus homoseksualai. Normalus, tokie, kokiys as pazistu.
Aš jau irgi nesu prieš. Juolab, kad pas mus trūksta šeimų, kurioms reik vaikų
QUOTE(Amadėja* @ 2021 02 26, 10:32)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="kristij" data-cid="72790648" data-time="1614328234"><div><p>Ziurejau visus tuos Ralinos ikeltus filmukus, nu biski gal ir ten yra samokslo teoriju..kai kas nelogiska atrodo. Tipo vaziuos kazkokia tarptautine komisija i mokyklas vaiku tikrint.. Jei nenoresi but mergaite(budamas berniuku), o sakysi, kad esu berniukas, tai tipo tevai tures problemu, kad blogai aukleja. Nu bet jei as noriu but berniuku. Tai jau mano teises pazeidziamos, jei baudziama, kad juo but noriu
Nu cia is berniuko pozicijos rasau, ne savo
</p></div></blockquote><p>Nu nebus pas mus taip
nebus</p>

nu tai ir sakau, biski perspausta
Tiesiog žmonės bijo naujovių, o jos nebūtinai blogis
Kazna,kap ty Pinot tevukas?
QUOTE(Amadėja* @ 2021 02 26, 10:44)
<p>Tiesiog žmonės bijo naujovių, o jos nebūtinai blogis</p>
O kaip pvz atskirt, kur toks vyras, o kur paprastas? Jei pvz ateis pas moteris i dusa

O kaip pvz atskirt, kur toks vyras, o kur paprastas? Jei pvz ateis pas moteris i dusa
Gal siaip koks atejo akiu paganyt?
Vat su tais dušais ir man neaišku..
QUOTE(Amadėja* @ 2021 02 26, 10:30)
<p></p><p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Greiskeli" data-cid="72790646" data-time="1614327972"> Jo. Laiko, ir netolimo klausimas. Reikia ta suvokti, kitaip nebus. Ar laikas jau pas mus- labai abejoju. </blockquote> Man susimąstyt privertė klausimas: kas geriau ar vaikui augt smurtaujančių girtuoklių šeimoje dažnai alkanam ir atsidurt vaikų vaikų namuose ar pas normalius 2 vyrus, tarkim, kurie gali suteikti normalias sąlygas ir gerą išsilavinimą.
<p>Vat sunku buvo atsakyt....</p>
<p> </p>
<p>Juolab to tradicinio normalumo mažai likę.</p>
<p> </p>
Tu man pasakyk viena dalyka.as gyvenu uzsienyje, ten geju ir lezbių - vežimais vežk. Klausimas - kodel pas geju šeimas as maciau ivaikintus tik berniukus? Lezbietes turi ir tu ir anu, o pas gejus - vieni berniukai. Kodel?
Jums Lietuvoje tai yra egzotika. Uzsienyje tai ne naujiena. Jus tikites kazkokiu pasaku, o ju nera.
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 26, 11:41)
Tu man pasakyk viena dalyka.as gyvenu uzsienyje, ten geju ir lezbių - vežimais vežk. Klausimas - kodel pas geju šeimas as maciau ivaikintus tik berniukus? Lezbietes turi ir tu ir anu, o pas gejus - vieni berniukai. Kodel?
Jums Lietuvoje tai yra egzotika. Uzsienyje tai ne naujiena. Jus tikites kazkokiu pasaku, o ju nera.
Tu gejais vadini gejus ar ir tuos, ir tuos? toks bendras zodis - gejus... A..kol pacitavau, biski pridurei

QUOTE(Amadėja* @ 2021 02 26, 10:30)
<p></p><p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Greiskeli" data-cid="72790646" data-time="1614327972"> Jo. Laiko, ir netolimo klausimas. Reikia ta suvokti, kitaip nebus. Ar laikas jau pas mus- labai abejoju. </blockquote> Man susimąstyt privertė klausimas: kas geriau ar vaikui augt smurtaujančių girtuoklių šeimoje dažnai alkanam ir atsidurt vaikų vaikų namuose ar pas normalius 2 vyrus, tarkim, kurie gali suteikti normalias sąlygas ir gerą išsilavinimą.
<p> </p>
<p> </p>
Kad jau tau iškilo klausimas, tai aš įsikišiu ir pabandysiu paaiškinti.

Pagal įvaikinimo tvarką negalima lyginti alkoholikų šeimos su sakykim 2 vyrų šeima. Nes jie yra skirtinguose įvaikinimo proceso lygiuose.
Kai yra alkoholikų šeima ir darbas su ja neduoda jokių rezultatų, tada vaikas yra paimamas. Viskas. Šitas lygis užsidaro, alkoholikų šeima ten ir pasilieka. Jei nėra giminių, kas augintų vaiką, vaikas dažniausiai papuola pas laikinus globėjus, kurie dirbą šį darbą. Ne ilgiau kaip per metus nuo paėmimo jam ieškomi įtėviai. Tai va tada ir vertinama, kur tam vaikui, kurioje šeimoje, augti geriausia. Ir tada jau lyginamos įvaikinti galinčios šeimos. Todėl ir turime lyginti ne su alkoholikų šeima, o įvaikinti galinčias šeimas tarpusavyje, kur tam vaikui augti geriau. Pav. turime 4 metukų mergytę ir tris šeimas-vyras ir moteris, turintys savo vieną vaiką, vieniša moteris ir tegu bus 2 vyrų šeima. Jos visos atitinka ploto, pajamų, sveikatos reikalavimus, perėję kursus ir t t. Va tada ir vertinama-kur tai mergaitei augti geriausia, žiūrint ir į ateitį? Klausimas retorinis.

puikiai