Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Tu man pasakyk viena dalyka.as gyvenu uzsienyje, ten geju ir lezbių - vežimais vežk. Klausimas - kodel pas geju šeimas as maciau ivaikintus tik berniukus? Lezbietes turi ir tu ir anu, o pas gejus - vieni berniukai. Kodel?

Jums Lietuvoje tai yra egzotika. Uzsienyje tai ne naujiena. Jus tikites kazkokiu pasaku, o ju nera.

Nes nežino kaip elgtis su mergaitėm?

Atsakyti

Kad jau tau iškilo klausimas, tai aš įsikišiu ir pabandysiu paaiškinti. smile.gif
Pagal įvaikinimo tvarką negalima lyginti alkoholikų šeimos su sakykim 2 vyrų šeima. Nes jie yra skirtinguose įvaikinimo proceso lygiuose.
Kai yra alkoholikų šeima ir darbas su ja neduoda jokių rezultatų, tada vaikas yra paimamas. Viskas. Šitas lygis užsidaro, alkoholikų šeima ten ir pasilieka. Jei nėra giminių, kas augintų vaiką, vaikas dažniausiai papuola pas laikinus globėjus, kurie dirbą šį darbą. Ne ilgiau kaip per metus nuo paėmimo jam ieškomi įtėviai. Tai va tada ir vertinama, kur tam vaikui, kurioje šeimoje, augti geriausia. Ir tada jau lyginamos įvaikinti galinčios šeimos. Todėl ir turime lyginti ne su alkoholikų šeima, o įvaikinti galinčias šeimas tarpusavyje, kur tam vaikui augti geriau. Pav. turime 4 metukų mergytę ir tris šeimas-vyras ir moteris, turintys savo vieną vaiką, vieniša moteris ir tegu bus 2 vyrų šeima. Jos visos atitinka ploto, pajamų, sveikatos reikalavimus, perėję kursus ir t t. Va tada ir vertinama-kur tai mergaitei augti geriausia, žiūrint ir į ateitį? Klausimas retorinis. smile.gif

Bet Lt trūksta tų įvaikinti norinčių šeimų ir gaunasi, kad dalis vaikų taip ir lieka be savos šeimos. 

Atsakyti

Įdomu, kaip statistiškai, gėjų užauginti berniukai, tradicinės orientacijos ar ne

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karynka.: 26 vasario 2021 - 12:23
QUOTE(Amadėja* @ 2021 02 26, 12:10)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72790697" data-time="1614332480"><div><p>Tu man pasakyk viena dalyka.as gyvenu uzsienyje, ten geju ir lezbių - vežimais vežk. Klausimas - kodel pas geju šeimas as maciau ivaikintus tik berniukus? Lezbietes turi ir tu ir anu, o pas gejus - vieni berniukai. Kodel?

Jums Lietuvoje tai yra egzotika. Uzsienyje tai ne naujiena. Jus tikites kazkokiu pasaku, o ju nera.</p></div></blockquote><p>Nes nežino kaip elgtis su mergaitėm?</p>

O tai moterys zino kaip elgtis su berniukais? Kuo gejai skiriasi nuo moteru? Truputeli smegenu trukumas?

Papildyta:
QUOTE(Karynka. @ 2021 02 26, 12:23)
<p>Įdomu, kaip statistiškai, gėjų užauginti berniukai, tradicinės orientacijos ar ne</p>

Gi vaikas uzauga matydamas besitrinancius du vyrus ar moteris. Jam tai yra norma visam likusiam jo gyvenimui.
Papildyta:
QUOTE(kristij @ 2021 02 26, 11:45)
Tu gejais vadini gejus ar ir tuos, ir tuos? toks bendras zodis - gejus... A..kol pacitavau, biski pridurei smile.gif Gal kad auklet ta pacia linkme smile.gif

Lavinkites, moteros biggrin.gif
Yra gėjai ir lezbietės. Dar yra biseksualai ir heteroseksualai. Visos kitos grupes man neegzistuoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2021 02 26, 12:12)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author=">Bet Lt trūksta tų įvaikinti norinčių šeimų ir gaunasi, kad dalis vaikų taip ir lieka be savos šeimos. </p>
[right][snapback]72790729[/snapback][/right]

Ką reiškia trūksta? Tu domėjaisi ar tik taip sakai? Įsivaikina dažniausiai mažus vaikus, retai didesnius. Didesni yra globojami, o jau šiandien dienai tai globos sistema veikia pilnu pajėgumu.
Atsakyti

Gi vaikas uzauga matydamas besitrinancius du vyrus ar moteris. Jam tai yra norma visam likusiam jo gyvenimui.

Kad norma tai taip, bet įdomu ar užauga hetero iš tokių šeimų ir koks realus skaičius. Nirs, kai viskas gana nauja net ir pasaulyje, turbūt reta yra  gėjų šeimų, kurių įvaiknti berniukai dabar 20ties, tai statistikos gal ir nėra.

Atsakyti
QUOTE(Greiskeli @ 2021 02 26, 10:37)
<p>Nu tai daugeja serganciu, nieko gero... greiciau skiepytu, kitaip galo nebus cia.</p><p>Mano mama jau gavo zvana, kovo 3 skiepys ja. </p>

Ai, tai vis tik daugėja? biggrin.gif Vakar buvau išdurninta, bet tai dėl to net nesiginčiju biggrin.gif
Nu tai ok - gali kaukes sugrąžint, nes jos labai efektyvios (buvo visada) biggrin.gif

O man galia sportininkių moterų unsure.gif. Ateina va koks save laikantis moterimi, nu ir gali visos trauktis į šonus.
Nežinia, kaip čia bus, bet bus kaip bus ir po 100 metų (nereikės ir tiek) tai, kas mums keista ir dėl ko kyla ginčai, bus norma. Bet toji karta vėl turbūt ras kuo baisėtis ar stebėtis smile.gif
Atsakyti

Aš tai vakar apie kaukes nediskutavau, bet šiandien pasisakysiu  :D 

Jau tikrai šios dienos statistikai, vakar įsigaliojęs pakeitimas, įtakos neturėjo. Galima tik įjungus durnių aiškinti priešingai. Priežastys tikrai kitos. 

Atsakyti

Iš kur jis ištraukėt,kad pas gėjus vien berniukai?tikrai esu skaičiusi kitokių atvejų.

Atsakyti
QUOTE(Karynka. @ 2021 02 26, 12:52)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72790740" data-time="1614335313"><div><p>Gi vaikas uzauga matydamas besitrinancius du vyrus ar moteris. Jam tai yra norma visam likusiam jo gyvenimui.
</p></div></blockquote><p>Kad norma tai taip, bet įdomu ar užauga hetero iš tokių šeimų ir koks realus skaičius. Nirs, kai viskas gana nauja net ir pasaulyje, turbūt reta yra  gėjų šeimų, kurių įvaiknti berniukai dabar 20ties, tai statistikos gal ir nėra.</p>

Greiciausiai nera tokios statistikos
Atsakyti
QUOTE(Pienė_ @ 2021 02 26, 13:10)
<p>Aš tai vakar apie kaukes nediskutavau, bet šiandien pasisakysiu  biggrin.gif </p><p>Jau tikrai šios dienos statistikai, vakar įsigaliojęs pakeitimas, įtakos neturėjo. Galima tik įjungus durnių aiškinti priešingai. Priežastys tikrai kitos. </p>

Taip, be abejo per dieną niekas neįvyksta. Jau kuris laikas stovi vietoje, nors prieš tai buvo šioks toks pamažėjimas. Todėl ir klausimas, kodėl reikėjo atlaisvinti kaukių dėvėjimą.
Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2021 02 26, 13:11)
<p>Iš kur jis ištraukėt,kad pas gėjus vien berniukai?tikrai esu skaičiusi kitokių atvejų.</p>

Mhhh mhhh...skaiciusi...
O as mačiusi. Dirbu muziejuje, kuris yra family orientated. Visokiu šeimų matau po tukstanti i dieną.
Pareigu pasiskirstymas, tai kaip normalioje šeimoje - vienas laksto aplink vaiką, kitas stovi kulę išvertęs biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 26 vasario 2021 - 13:19