Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Na vyras gal užsienyje irgi pasirūpina savo užimtumu, irgi nenuobodžiauja vienas...

Ai, nu tiksliai. Jis gal ir vyksta ten kartu su kažkuo. Gal irgi pvz reguliarus (-i) partneris yra ir jam.. 

Atsakyti

Aš irgi sunkiai tikiu. Bet suvokiu, kad gali būti tiesa. Bet man kaip fantazijos.....

Realybė tai. Gyvena dalis žmonių taip.

Arba porom bendrauja, bet man lb.sudėtingai atrodo, nes perdaug moterų 😄 

O kur moterys, ten ir intrigos, ir visokie kitokie sudėtingi dalykai 😃 🤣

Atsakyti

Sunkiai žmonės būna ištikimi toli būdami. 

Tai žiūrint kiek ten būni išvykęs, jei po savaitę kas ketvirtį, tai jau nenulaikyt, nežinau... o jei gyvena ten daugiau, nei namuose būna, tada tai jo.

Atsakyti

Neklausiau kodėl išsiskyrė. Gal jis ką susirado.

Tokie santykiai vargu ar būna nuolatiniai. Kaip ir tokios santuokos. Gal būna etapas, kai to sekso norisi daug, fantazijos veža, galimybė yra. Bet paskui, subrendus, matau ateina kitokios mintys, žiūrint į savo sutuoktinį, kurio akivaizdoj kažkas tave tvarkė, arba atvirkščiai.

Atsakyti

Tai žiūrint kiek ten būni išvykęs, jei po savaitę kas ketvirtį, tai jau nenulaikyt, nežinau... o jei gyvena ten daugiau, nei namuose būna, tada tai jo.

Tai aš apie kai dirba užsieny, o grįžta tik atostogų ir pan.

Atsakyti

Tai aš apie kai dirba užsieny, o grįžta tik atostogų ir pan.

O tai kas iš to tinka jūsų atvejui? Juk tavo vyras nesiruošia į užsienį? kam svarstyti, kas būtų, jei būtų? Gi pati sakai, kad tb nesutiktų.

Atsakyti

Nu ne, man jau geriau nematyt ir nezinot. 

Atsakyti

O ir as pati, jei jau bus man juodas poreikis nueit su kazkuo, tai noriu pati susirast, o ne su kokiu vyro "prirasytu" . 

Atsakyti

Tokie santykiai vargu ar būna nuolatiniai. Kaip ir tokios santuokos. Gal būna etapas, kai to sekso norisi daug, fantazijos veža, galimybė yra. Bet paskui, subrendus, matau ateina kitokios mintys, žiūrint į savo sutuoktinį, kurio akivaizdoj kažkas tave tvarkė, arba atvirkščiai.

Turbūt požiūris kažkoks kitoks. Manau. 

Tai, kad tokiais dalykais subrendę žmonės užsiima. 

Pvz., su pora rašinėjausi. Kartu 16metų, vaikams 10m+, na ir ieškosi kitos poros laikui leist, įskaitant sex. Metų jiems 35+

Tai kur čia bebręst...

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2021 02 28, 12:25)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Pinotija" data-cid="72791875" data-time="1614507433"><div><p>Tokie santykiai vargu ar būna nuolatiniai. Kaip ir tokios santuokos. Gal būna etapas, kai to sekso norisi daug, fantazijos veža, galimybė yra. Bet paskui, subrendus, matau ateina kitokios mintys, žiūrint į savo sutuoktinį, kurio akivaizdoj kažkas tave tvarkė, arba atvirkščiai.</p></div></blockquote><p></p><p>Turbūt požiūris kažkoks kitoks. Manau. </p><p>Tai, kad tokiais dalykais subrendę žmonės užsiima. </p><p></p><p>Pvz., su pora rašinėjausi. Kartu 16metų, vaikams 10m+, na ir ieškosi kitos poros laikui leist, įskaitant sex. Metų jiems 35+</p><p>Tai kur čia bebręst...</p>

Pasmalsausiu. Kokiu tikslu su ja susirašinėjai? rolleyes.gif
Atsakyti

Pasmalsausiu. Kokiu tikslu su ja susirašinėjai? rolleyes.gif

Na, parašė, o man įdomios tokios temos :) 

Įdomu paklausinėt kas kaip..

Įdomu ne visai tradiciniai žmonių santykių variantai :)

Gal kada ir iš praktinės pusės įdomu būtų, bet gi reik info turėt :)))))

Atsakyti

Nu tai dėl jūsų paklausiau. Jis išvykęs buvo į užsienį, po to jie. 

Atsakyti