Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Tai komentuot ok, tik manęs, būkit mielos, nepulkit  :4u:

Nepaslaptis, kad xxx bendrauju, nes man įdomios tos temos apie poros bendravimą su vyru tarkim. 

Pasakojo vienas, kad 3m.susitikinėdavo su pora. Vyras dalį laiko būdavo užsieny, tai tas trečias leisdavo laiką su jo žmona dviese. Pasakojo net tos gimtadienį šventė dviese :)

Pagalvojau, kad toks visai variantas :))))

Močiutė, jei dar gyva, tai aparpuolin tikrai 😄

Mama šiaip, irgi....

Negi visa giminė tokia šiuolaikiškai moderni? 

Atsakyti

https://m.delfi.lt/g....php?id=1995049

Atsakyti

Na tai puiku, jeigu visi trys laimingi. Tada neaišku apie ką diskutuoti. Ar jiems galima savo namų ūkyje taip elgtis? Koks kam skirtumas.

Na nebent vaikai yra ir tokį šeimos modelį mato 🤔

Jei tai tik trijų žmonių reikalas, tai ok. Bet jei vedasi į giminės balius? Aš tai apoe tą pagalvojau, nes kaip ir parašė taip Amadėja. 

Atsakyti

Aaaa, gimtadienį šventė dviese, ne su gimine. Nu tai ok tada. Čia asmeninis dalykas.

Bet, kaži, kodėl būtuoju laiku šneka, kodėl išsiskyrė?

Atsakyti

Nu, manau, Amadeja svarsto tiki modeli, kaip galima jos seimai.Ar klystu? 

Tai mb gi nebūna užsienyje  :D 

ir taip jis niekad gyvenime nesutiktų.

Atsakyti

Amadėja, o tavo vyras žino, kad bendrauji xxx su kitais vyrais? O gal ir jis pats bendrauja ten  :rolleyes:​ 

žino. Jis ne

Atsakyti

Neklausiau kodėl išsiskyrė. Gal jis ką susirado.

Atsakyti

Dar neaisku, kiek ten tiesos. Maza, ka jie ten raso. 

Atsakyti

Dar neaisku, kiek ten tiesos. Maza, ka jie ten raso. 

Jaučiasi kur pasakos.

Man tai pati idėja įdomi pasirodė. Vyras užsieny ir pasirūpina, kad žmonai nebūtų nuobodu  :D 

Visi laimingi 

Atsakyti

Jaučiasi kur pasakos.

Man tai pati idėja įdomi pasirodė. Vyras užsieny ir pasirūpina, kad žmonai nebūtų nuobodu  :D

Visi laimingi 

Na vyras gal užsienyje irgi pasirūpina savo užimtumu, irgi nenuobodžiauja vienas...

Atsakyti

Aš irgi sunkiai tikiu. Bet suvokiu, kad gali būti tiesa. Bet man kaip fantazijos.....

Atsakyti

Na vyras gal užsienyje irgi pasirūpina savo užimtumu, irgi nenuobodžiauja vienas...

Sunkiai žmonės būna ištikimi toli būdami. 

Atsakyti