Tai amadeja jus prie novus ordo seculorum sekmingai pratina? Idomu ka istiesu slepia visi po visa sita kurwarstvu diversija?
Velniažin ką.
Psichologines bėdas kažkokias greičiausiai
Dziundzės užimtumą full-time.
Atsiprašau, neištvėriau.
Amadėjos libido turbūt kaip pas gerą vyruką, kitaip neišeitų..
libido cia ne prie ko..reikia gyvenimui pipiriuku ir tiek..eilinis seksas nuobodus ir nusibodes...
Man prašyčiau vaikiškų istorijų į eterį 😁
Dziundzės užimtumą full-time.
Atsiprašau, neištvėriau.
Amadėjos libido turbūt kaip pas gerą vyruką, kitaip neišeitų..
Ne prie ko išvis.
Man įdomu santykių modeliai
Nusiunčiau į mesengerį tau
Ne prie ko išvis.
Man įdomu santykių modeliai
Santykių, kurie duoda ką... ? Viskas dėl geresnio sekso rezultate juk?
jeigu tu nuolat apie tai galvoji, susirašinėji, nori apie tai kalbėtis, ieškai kažkokio tinkamesnio "modelio", vadinasi beveik visą laiką tuo užimta, o tai nereiškia, kad rezultate - vienas dalykas galvoje? Juk tu tiesiog "dirbi" šia linkme.
Aš taip pat norėčiau, bent gera pasijuokti.

libido cia ne prie ko..reikia gyvenimui pipiriuku ir tiek..eilinis seksas nuobodus ir nusibodes...
suprantama, bet..
Ai, tyliu.
Mažei 4m 6mėn.-Mamaaaaaa, aš noriu skraidyt kaip paukštis!!!-Tai ką man dabar daryt?
aš pati sugebėjau kartis ant kopėčių prie močiutės namo tuo pačiu tikslu. Norėjau užsikabaroti ant stogo. Kartu tempiausi kilimėlį, nes tikėjausi, kad bus skraidantis kilimas. Sugavo, nepavyko. Kitą kartą tempiausi didelio puodo dangtį.
Jau skaičiau įvairių tautų pasakas. Iš ko ir kilo tokios fantazijos. Tėvas vedė tokį patį dienoraštį, kai ką ir pati prisimenu.
Trečias kartas baigėsi nesėkmingai. Su paklode šokau nuo gero skardžio, paklodė netapo parašiutu, netekau sąmonės.
Žodžiu, visada norėjau skristi.