Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Tai amadeja jus prie novus ordo seculorum sekmingai pratina? Idomu ka istiesu slepia visi po visa sita kurwarstvu diversija?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 28 vasario 2021 - 14:47

Tai amadeja jus prie novus ordo seculorum sekmingai pratina? Idomu ka istiesu slepia visi po visa sita kurwarstvu diversija?

Velniažin ką.

Psichologines bėdas kažkokias greičiausiai

Atsakyti

Dziundzės užimtumą full-time.

Atsiprašau, neištvėriau. :)

Amadėjos libido turbūt kaip pas gerą vyruką, kitaip neišeitų..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinotija: 28 vasario 2021 - 14:58

libido cia ne prie ko..reikia gyvenimui pipiriuku ir tiek..eilinis seksas nuobodus ir nusibodes...

Atsakyti

Man prašyčiau vaikiškų istorijų į eterį 😁

Atsakyti

Dziundzės užimtumą full-time.

Atsiprašau, neištvėriau. :)

Amadėjos libido turbūt kaip pas gerą vyruką, kitaip neišeitų..

Ne prie ko išvis.

Man įdomu santykių modeliai

Atsakyti

Nusiunčiau į mesengerį tau :)

Atsakyti

Ne prie ko išvis.

Man įdomu santykių modeliai

Santykių, kurie duoda ką... ? Viskas dėl geresnio sekso rezultate juk?

jeigu tu nuolat apie tai galvoji, susirašinėji, nori apie tai kalbėtis, ieškai kažkokio tinkamesnio "modelio", vadinasi beveik visą laiką tuo užimta, o tai nereiškia, kad rezultate - vienas dalykas galvoje? Juk tu tiesiog "dirbi" šia linkme.

Atsakyti

Aš taip pat norėčiau, bent gera pasijuokti. :)​ 

Atsakyti

Mažei 4m 6mėn.

-Mamaaaaaa, aš noriu skraidyt kaip paukštis!!!
-Tai ką man dabar daryt?
-Tu mesk mane į viršų ir aš bandysiu skrist! (Sako tai žiūrėdama per langą...)
Aš sakau, kad niekur jos nemesiu, jau nė negalvoja, kad galima per langą bandyt skrist. Sakau, kad bandytų nuo suoliuko šokti ar nuo lovos ir lai taip mokosi skristi.
Gerai, sutiko. Iš virtuvės išėjo ir eina, aš seku iš paskos, kur ji eis, kur ji šoks. Saloną praėjo, miegamo lovą praėjo, beje, virtuvės suoliuko irgi nesirinko, nuėjo į savo kambarį, ant savo lovelės. Atsistojo ir šoko.... ant savo minkšto kilimo :) Tai vienintelis kilimas mūsų namuose :D

Atsakyti

libido cia ne prie ko..reikia gyvenimui pipiriuku ir tiek..eilinis seksas nuobodus ir nusibodes...

suprantama, bet..

Ai, tyliu.

Atsakyti

Mažei 4m 6mėn.

-Mamaaaaaa, aš noriu skraidyt kaip paukštis!!!
-Tai ką man dabar daryt?

aš pati sugebėjau kartis ant kopėčių prie močiutės namo  tuo pačiu tikslu. Norėjau užsikabaroti ant stogo. Kartu tempiausi kilimėlį, nes tikėjausi, kad bus skraidantis kilimas. Sugavo, nepavyko. Kitą kartą tempiausi didelio puodo dangtį. :)

Jau skaičiau įvairių tautų pasakas. Iš ko ir kilo tokios fantazijos. Tėvas vedė tokį patį dienoraštį, kai ką ir pati prisimenu.

Trečias kartas baigėsi nesėkmingai. Su paklode šokau nuo gero skardžio, paklodė netapo parašiutu, netekau sąmonės.

Žodžiu, visada norėjau skristi. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinotija: 28 vasario 2021 - 15:29