Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

aš pati sugebėjau kartis ant kopėčių prie močiutės namo  tuo pačiu tikslu. Norėjau užsikabaroti ant stogo. Kartu tempiausi kilimėlį, nes tikėjausi, kad bus skraidantis kilimas. Sugavo, nepavyko. Kitą kartą tempiausi didelio puodo dangtį. :)

Jau skaičiau įvairių tautų pasakas. Iš ko ir kilo tokios fantazijos. Tėvas vedė tokį patį dienoraštį, kai ką ir pati prisimenu.

Trečias kartas baigėsi nesėkmingai. Su paklode šokau nuo gero skardžio, paklodė netapo parašiutu, netekau sąmonės.

Žodžiu, visada norėjau skristi. :)

Oho. Pasiutus buvai 😁

Atsakyti

mano  2,5 m. vaikas sodyboj, vasara, griaudėja: "dundukas muzikantas vadiuoja pel dangų".

Turėjo būti, Dundulis muzikantas važiuoja....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinotija: 28 vasario 2021 - 15:34

aš pati sugebėjau kartis ant kopėčių prie močiutės namo  tuo pačiu tikslu. Norėjau užsikabaroti ant stogo. Kartu tempiausi kilimėlį, nes tikėjausi, kad bus skraidantis kilimas. Sugavo, nepavyko. Kitą kartą tempiausi didelio puodo dangtį. :) Jau skaičiau įvairių tautų pasakas. Iš ko ir kilo tokios fantazijos. Tėvas vedė tokį patį dienoraštį, kai ką ir pati prisimenu. Trečias kartas baigėsi nesėkmingai. Su paklode šokau nuo gero skardžio, paklodė netapo parašiutu, netekau sąmonės. Žodžiu, visada norėjau skristi. :)
Aš irgi norėjau, net sapnuodavau 😊
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 28 vasario 2021 - 15:38
Skaitau ir galvoju - negi nei viena taip ir nevimtels ant Amadėjos.
Aha bigsmile.gif Kurgi jau ne bigsmile.gif
Atsakyti

Aš irgi norėjau, net sapnuodavau 😊

Bet kaip faina sapne skraidyti. :)  ilgai sapnuodavau, paskui nustojau visiškai.

Atsakyti

Aš sapnuose atsispiriu nuo žemės ir skrendu. Matau viską iš paukščio skrydžio.

O Amadėjos ta tema jau nešokiruoja, gi jau kokius tris kartus ji aptarta, tai kiek galima piktintis. Mes jau peržengėm į kitą stadiją 😄 Pratinamės 😄

Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2021 02 28, 15:57)
<p>Amadėjos ta tema jau nešokiruoja, gi jau kokius tris kartus ji aptarta, tai kiek galima piktintis. Mes jau peržengėm į kitą stadiją 😄 Pratinamės 😄</p>

Tai gal ir nesipiktinat, tik šiaip kokį viauką kuri nors numetat biggrin.gif
Atsakyti

Santykių, kurie duoda ką... ? Viskas dėl geresnio sekso rezultate juk?

jeigu tu nuolat apie tai galvoji, susirašinėji, nori apie tai kalbėtis, ieškai kažkokio tinkamesnio "modelio", vadinasi beveik visą laiką tuo užimta, o tai nereiškia, kad rezultate - vienas dalykas galvoje? Juk tu tiesiog "dirbi" šia linkme.

jai i darba reik eit, kad nusikaltu, kaip suo. 

Atsakyti

Aš sapnuose atsispiriu nuo žemės ir skrendu. Matau viską iš paukščio skrydžio.

O Amadėjos ta tema jau nešokiruoja, gi jau kokius tris kartus ji aptarta, tai kiek galima piktintis. Mes jau peržengėm į kitą stadiją 😄 Pratinamės 😄

Tiksliau, baigia pripratint.

Toliau jau  nebeįdomu, jei nebus ko nors labiau šokiruojančio. :)​ 

Atsakyti

Man is pradziu buvo idomu paskaityt. Dabar jau nusibodo, nes nieko idomaus. 

Atsakyti

Tai gal ir nesipiktinat, tik šiaip kokį viauką kuri nors numetat biggrin.gif

nu o ka daryt, jei retsykiais biski sutaso? 

Atsakyti

Bet kaip faina sapne skraidyti. :)  ilgai sapnuodavau, paskui nustojau visiškai.
Aš irgi. Vaikystėj sapnuodavau. Toks lengvumo pojūtis. Vet aš po kambarius namie skraidydavau ir atrodydavo tai tikra😃

Man kažkuo truputį panašus pojūtis būdavo vasarą maudantis ežere sutemus kai šiltas vanduo ir be drabužių.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 28 vasario 2021 - 16:25