Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Aš apie vaiko reikalus stengiuos čia neberašyt.  Aišku, prasprūsta 😆
O jei skirtum dėmesio ir laiko tam daugiau, nei xxx analizėm iir bendravimui su kitom porom xxx klausimais, gal tas vaikas ir namų darbus darytų  normaliai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karynka.: 28 vasario 2021 - 19:36

Aš norėjau pasakyti, kad tu fantazuoji apie save. Kad ten sėdi, skaitai, pati pasakoji pasakas, tai taip.
Ta prasme? 

Ką būtent fantazuoju apie save? 

Nu aš čia istoriją papasakojau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 28 vasario 2021 - 19:53

O jei skirtum dėmesio ir laiko tam daugiau, nei xxx analizėm iir bendravimui su kitom porom xxx klausimais, gal tas vaikas ir namų darbus darytų  normaliai.

Aš daug skiriu laiko jo nd.reikalams. Patikėk. 

Atsakyti

Aš daug skiriu laiko jo nd.reikalams. Patikėk. 

Amadėja, labai sveika pripažinti sau tiesą ;) mūsų tau įtikinėti niekuo nereikia

Atsakyti

Nu jau nu jau. Aadėja laiko turi viskam ir xxx ir vaiko mokslams. Jei aš tiek turėčiau ,tai lovoj vartyčiaus su knygom ir filmais.😀 Ir drakoniukui liktų šikną prigriebt😀

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 28 vasario 2021 - 20:17

Nu jau nu jau. Aadėja laiko turi viskam ir xxx ir vaiko mokslams. Jei aš tiek turėčiau ,tai lovoj vartyčiaus su knygom ir filmais.😀 Ir drakoniukui liktų šikną prigriebt😀

nu matai, ji nedirba, jai paprasčiau tais xxx užsiimti

Atsakyti

marco'polo, 28 Vas 2021 - 20:23, parašė: nu matai, ji nedirba, jai paprasčiau tais xxx užsiimti
Nu tai jinai sėdi ×××,aš tai po kaldra gulėčiau. Kiekvienam savo.🙄😀
Atsakyti

Amadėja, o tu ieškai darbo ar ne? Nepabodo dar namie sėdėt? Suprantu, kad nėra lengva darbą rast, bet mažas jau į darželį gali eit, tai gal tikrai būtų gerai eit dirbt, mažiau būtų laiko donėtis tais neįptastais santykiais 🙂 

Aš tai pasiilgau darbo. Tik darželio negausim valstybinio rudenį kaip tikėjausi, tai dar nežinau kail reiks daryt, matyt iki kitų metų dar būsiu su ja namie, o tada į privatų...

Atsakyti

Nu tai realiai visi namai, vaikai ant mano galvos, o namo statybos mb rūpestis (apart idėjų ką kaip daryt, bet bręsta dižainerio klausimas, nes trūksta man  ir žnių, ir supratimo). Namie jis nebent kažką sutaiso, kartais į pardę. Jokios daugiau pagalbos.

Atsakyti

Nu tai jinai sėdi ×××,aš tai po kaldra gulėčiau. Kiekvienam savo.🙄😀

Tai ryte po kaldra. Vaikai kavos padaro, atneša :)))

Nors tokia nauda :))))

Atsakyti

Amadėja, o tu ieškai darbo ar ne? Nepabodo dar namie sėdėt? Suprantu, kad nėra lengva darbą rast, bet mažas jau į darželį gali eit, tai gal tikrai būtų gerai eit dirbt, mažiau būtų laiko donėtis tais neįptastais santykiais 🙂 

Aš tai pasiilgau darbo. Tik darželio negausim valstybinio rudenį kaip tikėjausi, tai dar nežinau kail reiks daryt, matyt iki kitų metų dar būsiu su ja namie, o tada į privatų...

Kaip tu tikėjaisi kai neima jaunesnių, negu 1,5m.

Neieškau dabar. 

Atsakyti
Dzieve dzieve, kas per bledstvos ant svieto dedasi... Reikia jai matai dziundzę full time įdarbint, lyg neužtektų part time. Jau apvėmėm pusę SM... Raminkis gi, apvemsim visą – kur dingsim? Kelio atgal į TD nėra. Triušė, matai, atsirado... Fui fui, kaip nemalonu. Čiulpia, dulkina. Dulkina čiulpia. Fui viau. Kas per pislumas. Vėl kampas apvemtas. Ir drožk vaiko namų darbų daryt ir darbo ieškot, jei nori bent vieną kampą neprivemtą išsaugot.
Atsakyti