Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Čia tos kavos pietūs iki skyrybų ar po?

Viskas po skyrybų

Atsakyti

kazkas pavemt, kazkam kaifas..toks gyvenimas.. :D

Kažkaip neįdomiai kalbi. Sakytum, jo, žinau, faina, ką.jūs suprantat... o dabar blablabla, toks gyvenimas  :B​ 

Atsakyti

Čia tau ne vaikų juokeliai  :D​ 

Oj, balsu susijuokiau 👍👍👍👍😄😄😄

Atsakyti

einu pavemt, kaip kazkas sake... 

:lol:  uoj, negaliu,  :lol:​ 

Atsakyti

Kažkaip neįdomiai kalbi. Sakytum, jo, žinau, faina, ką.jūs suprantat... o dabar blablabla, toks gyvenimas  :B​ 

nu zinau, tik kad toks gyvenimas... ar faina su dviem - nepasakysiu, neturiu patirties :D Bet fantazija veikia :D

Atsakyti

Fantazijose viskas gali atrodyt visai erotiškai, bet realiai tai įtariu taip nebūtų 🤭😁

Atsakyti

nu zinau, tik kad toks gyvenimas... ar faina su dviem - nepasakysiu, neturiu patirties :D Bet fantazija veikia :D

Mano fantazija irgi veikia, bet va šeimos moters, kuri turėtų rūpintis vaiko mokslais pirmiau, nei pislumu, negebu pateisint.

Atsakyti

Fantazijose viskas gali atrodyt visai erotiškai, bet realiai tai įtariu taip nebūtų 🤭😁

nepabandes nesuzinosi :D

Atsakyti

Mano fantazija irgi veikia, bet va šeimos moters, kuri turėtų rūpintis vaiko mokslais pirmiau, nei pislumu, negebu pateisint.

Aš apie vaiko reikalus stengiuos čia neberašyt. 

Aišku, prasprūsta 😆

Atsakyti

lyg ir nejuokinga, bet vienas komentaras po kito, ir aš jau žviegiu balsu.  :D​ 

Atsakyti

einu pavemt, kaip kazkas sake... 

kazkas pavemt, kazkam kaifas..toks gyvenimas.. :D

nepabandes nesuzinosi :D

:lol:​ 

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2021 02 28, 16:38)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquoteAj, tai tipo tą istoriją, kurią papasakojau aš sufantazavau? 😃😃😃😃😃</p>

Aš norėjau pasakyti, kad tu fantazuoji apie save. Kad ten sėdi, skaitai, pati pasakoji pasakas, tai taip.
Atsakyti