Vakar peržiūrėjau tą įrąšą vaikinuko apie Stambulo konvenciją, kur dengiantis smurtu prieš moteris, darželinukams bruks pasakas apie lyties pasikeitimą, jei labai jie nori, šeštokai bus mokomi masturbacijos ir mylėtis su vaginos ir penio muliažais. Smagu, ką.

zvengiu

zvengiu
Gi parase, galejau, galiu, galesiu..kas dar neaisku? Tik kol kas nera kur, kavines uzdarytos...nuuuuu
Aha, galėjo, bet nėjo. Žvengiu ir aš

nu tai reik susirast, su kuriuo nori eit... As laisva, bet irgi neinu su visais parasiusiais labas

Tai tegu temos pegadoges sia tema pasisako ,tegu eina profesionaliai. Bet ,zinau kad to nebus. Nes jos neturi ka pasakyt be protokolo ,programos ir isorinio hardo. Jos piestukai, be grafito.
Storis klijų pieštukų gal, pas mane ploniausias turbūt. O ką klijuos, jei stambius dalykus, gal platesnis patogiau būtų. Jeigu trumpam reikia, keliem kartam nesuk galvos, pirk, koks patinka.
O buitY ką su juo klijuoji?
O karstis cia farengeitais? 250 celsijaus aukstoka temp,namu nepadegs vaikai?Sakau ,kad svietimo sistema likviduot reikia. Kas darbo saugos kursus pravede ir pasirase?
Man irgi truputį pavojingai atrodo ta temperatūra...
Aha, galėjo, bet nėjo. Žvengiu ir aš
Tada dar negalėjo. Nuuu
O buitY ką su juo klijuoji?
Retai naudojt tenka, kokiom smulkmenom sukabint laikinai, kokį papuošimą plaukų gumytei priklijuot ir pan.
nu tai reik susirast, su kuriuo nori eit... As laisva, bet irgi neinu su visais parasiusiais labas
Jooooooo
Vakar peržiūrėjau tą įrąšą vaikinuko apie Stambulo konvenciją, kur dengiantis smurtu prieš moteris, darželinukams bruks pasakas apie lyties pasikeitimą, jei labai jie nori, šeštokai bus mokomi masturbacijos ir mylėtis su vaginos ir penio muliažais. Smagu, ką.
Nu koks ten mylėtis, jei muliažai? Parodys kaip vyksta ir tiek.