Nu tai ne iš naktinės pamainos,pavargus kaip šuo😀
Atsipalaidavus,pasikavinus,išnagrinėjusi santykių modelius visokius.🙂
Tavo sutikti vyrai tave taip iskaudino, kad tikiesi dabar visiems atkersyti mirkdama xxx? Ne vyrai ziaurus, o tu nemokejai ir nemoki ju issirinkti, tavyje problema. As zinau.
Linkejimai tavo sarginiam suniui, tuoj atleks seiles betaskydama.
Aš išvis savęs net minty neturėjau.
Kam atkeršyt??? 😃😄
O kažin kokiu būdu galėčiau
O jei pažiūrėjus iš kitos pusės.ne doroviškai😀 Dirbt nereikia,namas statomas,gyvent yra kur ir už ką. Sau varinėja visokių kavų,flirtuoja laisvai. Gal čia jai pavydėt reikia😊Nu ne ant tiek gal labai gražu 😃 Bet taip. Rašinėtis, flirtuot be ribojimų.
Su kavom kolkas sudėtinga, bet vien jau, kad galima man patinka 🙂
Galima pavydėt 😊
O jei pažiūrėjus iš kitos pusės.ne doroviškai😀 Dirbt nereikia,namas statomas,gyvent yra kur ir už ką. Sau varinėja visokių kavų,flirtuoja laisvai. Gal čia jai pavydėt reikia😊Iš kitos pusės tai taip, malonūs pokalbiai, patenkina savo laisvalaikį maloniai, namie geros nuotaikos, turi ką papasakoti vyrui, kur buvo, su kuo, ką sužinojo.. vyras labiau vertina ir myli
Klausyk, fantazuotoja, ka bandai apgauti? Save? Esi aiski kaip ant delno, nors ir bandai visaip issisukineti ir laviruoti, vis metydama uzuominas ir skubiai jas paneiginedama.Nu tai bent parašyk kam aš galėčiau keršyt ir kokiu būdu??? Nes neina sugalvot
Tiesiog prašau pagrįsti teiginius.
Dėl kaip ant delno, nu tebūnie, jei taip atrodo 😃
O tai ne tu eini kavos su vyrais?
Aš ten į tą komentarą, kad pikta ant vyrų ir nemoku pasirinkt
Nebepikta. Viskas ok. Buvo, tai buvo. Pati kalta, kad tokius pasirinkau Nu ką dabar. Laiko neatsuksi gi.
Nesakau, kad buvau kavos, sakau, kad galiu, galėčiau, galėsiu. Božė tu božė.