Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Selija,šiandien gal galva neveikia..išversk,jei gali ką ty Alta apie mane ir tave?

Aik tu, as net nesigilinu :D​ 

Atsakyti

Ta konvencija, atejus laikui, butu galima isvartyt kaip nori, tiesa sakant. 
Tai ją visaip ir varto. Kur čia dar daugiau beišvartysi  :D​ 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 02 kovo 2021 - 09:53
Feja ,atmintis visai prasta, ta trumpalaike.Ilgalaike geresne.
Pries metus uzpyliau balta roma ant vaniles ir poros gvazdikeliu. Prisiminiau kad pauostyt reiktu. Kvepia senuoju sovietiniu pertusinu . Tuo tikruoju.O cubalibre su juo labai skanu.
Atsakyti

Dabar mano dantys jau protezuoti,nervai išrauti.nebėr kam gesti.

Bet aš tiek vaikystėj ir paauglystėj prisikentėjus,kad eina šikt.atrodo,neišverčiau, jei dabar reiktų.

Ir kažkaip man atrodė normalu ten kankintis,visokius analginus saujom  gert ir niekam ten labai nerūpėjo.

Protezuoti, tai karūnėlės ant daugumos ar implantai?  Dabar išrovus tik implantus pakrinde siūlo. O tų bobutiškų protezų, kur išsiima nakčiai, jauniems žmonėms nelabai įsivaizduoju..

Atsakyti

Karuneles kai deda, isima danties nerva. Man 20 metu laike didele virsutinio zandikaulio karuna. 

Atsakyti

Aik tu, as net nesigilinu :D​ 

O aš tai,kad atitolint  savo darbus  nesąmonėm užsiiminėju.😀

Atsakyti

Karynka., 02 Kov 2021 - 09:43, parašė: Protezuoti, tai karūnėlės ant daugumos ar implantai? Dabar išrovus tik implantus pakrinde siūlo. O tų bobutiškų protezų, kur išsiima nakčiai, jauniems žmonėms nelabai įsivaizduoju..
Tai aišku,kad ne bobutiški.😀
Atsakyti

Ta konvencija, atejus laikui, butu galima isvartyt kaip nori, tiesa sakant. 

Iš principo perskaičiau lietuvišką variantą. Tikrai "vartytinas" dalykas.

Atsakyti

Nu va, Salemo raganom pavadinsim tema kovo 13,kai naujai kursim :devil:​ 

Labai daug pritrauks besidominčių.

O nenori sukurti tokios, kad mažiau skaitytų pašaliniai?

Atsakyti

Pas mane irgi yra susigrūdimas. Daug metų valau vakarais dantis ir su tarpdančių šepetėliu. 

Ir po valymo dar apvalau su vieno dančio šepetėliu..

Tarpdančių šepetėlis tai labai labai reikalingas. Aš nesijaučiu jau ir dantų išsivalius be jo. Pamatytum, kiek lieka maisto po, atrodytų, išvalytų dantų 😯

Į dantų higieną einu 2 kartus į metus mažiausiai. Būna 3....

Turiu visokių prietaisų. Vibruojančių šepetėlių, besisukančių, vieno danties, tarpdančių. Dabar daktarai siūlo burnos irigatorių įsigyt, jau seniai galvoju. Siūlo vienos firmos kaip susitarę, tai todėl ir kyla klausimas.

Ką žinai apie tai? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinotija: 02 kovo 2021 - 10:06

Labas rytas. Oj vakarykštis vaistas gėrimo pavidalu padėjo pamiegot, bet šiandien šalia dantų skausmo dar ir nelabai gera  :unsure: žodžiu netinka ir toks gydymas 😁

O realiai sėdžiu, galvoju ir nieko nesugalvoju, ką po galais man dabar daryt??? Gal bandyt pas kitą odontologą dar rašytis?

Oje, Mona, kiek išgėrei  :D​ 

Tai aišku,kad ne bobutiški.😀

Papasakok truputį daugiau, ką siūlo gendant daugumai? Implantai labai brangu, kokia alternatyva dar yra.

Atsakyti

Salemo raganų neskaičiau, įdomi knyga?

Atsakyti