Selija,šiandien gal galva neveikia..išversk,jei gali ką ty Alta apie mane ir tave?
Aik tu, as net nesigilinu
Dabar mano dantys jau protezuoti,nervai išrauti.nebėr kam gesti.
Bet aš tiek vaikystėj ir paauglystėj prisikentėjus,kad eina šikt.atrodo,neišverčiau, jei dabar reiktų.
Ir kažkaip man atrodė normalu ten kankintis,visokius analginus saujom gert ir niekam ten labai nerūpėjo.
Protezuoti, tai karūnėlės ant daugumos ar implantai? Dabar išrovus tik implantus pakrinde siūlo. O tų bobutiškų protezų, kur išsiima nakčiai, jauniems žmonėms nelabai įsivaizduoju..
Pas mane irgi yra susigrūdimas. Daug metų valau vakarais dantis ir su tarpdančių šepetėliu.
Ir po valymo dar apvalau su vieno dančio šepetėliu..
Tarpdančių šepetėlis tai labai labai reikalingas. Aš nesijaučiu jau ir dantų išsivalius be jo. Pamatytum, kiek lieka maisto po, atrodytų, išvalytų dantų 😯
Į dantų higieną einu 2 kartus į metus mažiausiai. Būna 3....
Turiu visokių prietaisų. Vibruojančių šepetėlių, besisukančių, vieno danties, tarpdančių. Dabar daktarai siūlo burnos irigatorių įsigyt, jau seniai galvoju. Siūlo vienos firmos kaip susitarę, tai todėl ir kyla klausimas.
Ką žinai apie tai?
Labas rytas. Oj vakarykštis vaistas gėrimo pavidalu padėjo pamiegot, bet šiandien šalia dantų skausmo dar ir nelabai gera
žodžiu netinka ir toks gydymas 😁
O realiai sėdžiu, galvoju ir nieko nesugalvoju, ką po galais man dabar daryt??? Gal bandyt pas kitą odontologą dar rašytis?
Oje, Mona, kiek išgėrei
Tai aišku,kad ne bobutiški.😀
Papasakok truputį daugiau, ką siūlo gendant daugumai? Implantai labai brangu, kokia alternatyva dar yra.