Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Papasakok truputį daugiau, ką siūlo gendant daugumai? Implantai labai brangu, kokia alternatyva dar yra.

ne manęs klausi, bet galiu pasakyti, kad implantus siūlo ištrauktiems arba trauktiniems dantims. Bet ir tai kartais iškyla klausimas, ar to kaulo užtenka, jei reikia pildyt, išeina labai brangi operacija ir rezultatas nebūtinai sėkmingas. O išgriuvusiems dantims, kuriuos dar galima išsaugoti, siūlo cirkonio vainikėlius.

Taip pat ant kelių dantų, nei nesinori implanto.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinotija: 02 kovo 2021 - 10:15

Raganų gatvė 3  :D​ 

Atsakyti

ne manęs klausi, bet galiu pasakyti, kad implantus siūlo ištrauktiems arba trauktiniems dantims. Bet ir tai kartais iškyla klausimas, ar to kaulo užtenka, jei reikia pildyt, išeina labai brangi operacija ir rezultatas nebūtinai sėkmingas. O išgriuvusiems dantims, kuriuos dar galima išsaugoti, siūlo cirkonio vainikėlius.

Taip pat ant kelių dantų, nei nesinori implanto.

Bet vainikėlis dedasi ant šaknies, taip? Pvz, man traukė dantį vien todėl, kad lūžo šaknis. Siūlo implantą vėl.

Atsakyti

Bet vainikėlis dedasi ant šaknies, taip? Pvz, man traukė dantį vien todėl, kad lūžo šaknis. Siūlo implantą vėl.

Ne, vainikėlis ant danties, jei dančio nebėra, kaip tau uždės? tai arba implantas, arba tiltas iš cirkonio ar metalo keramikos, apvelkant du iš abiejų pusių.

Atsakyti

Karynka., 02 Kov 2021 - 10:07, parašė: Oje, Mona, kiek išgėrei :D​ Papasakok truputį daugiau, ką siūlo gendant daugumai? Implantai labai brangu, kokia alternatyva dar yra.
Nu ką.nežinau kuo man tai baigsis.kol kas laikosi.nudrožė,nusmailino dantis ir karūnėles uždėjo.jei kada išgrius,eisiu pasikarsiu.😀😀😀
Atsakyti

Ne, vainikėlis ant danties, jei dančio nebėra, kaip tau uždės? tai arba implantas, arba tiltas iš cirkonio ar metalo keramikos, apvelkant du iš abiejų pusių.

Tai turbūt, jei problema šaknyje, nelabai kaip galima išsisukt, tik implantas.

Atsakyti
Karynka, tu radikali krikscione?
Atsakyti

Tai turbūt, jei problema šaknyje, nelabai kaip galima išsisukt, tik implantas.

Manau, kad taip.

Aš tai nemėgstu tų tiltų ir vienas nuo kito priklausomų dantų, todėl tokioj situacijoj rinkčiaus implantą.

Nors jie brangūs ir ta kaina tarsi paslėpta, išauga dvigubai galutiniam rezultate.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinotija: 02 kovo 2021 - 10:40

Nu ką.nežinau kuo man tai baigsis.kol kas laikosi.nudrožė,nusmailino dantis ir karūnėles uždėjo.jei kada išgrius,eisiu pasikarsiu.😀😀😀

tai pas tave "netikri" protezai tada. Vis tiek kada nors išgrius. Dantys po jais linkę gesti. Aš tokių taip pat turiu, sėkmingai pakeičiau į cirkonį vietoj metalo keramikos. Va, su vienu nepavyko, tai implantas.

Atsakyti

Nu man tas tiltas po 20 metu nusimove. Tai tie nusmailinti dantys buvo labai aptirpe, tada vel uzdejo, bet po metu pradejo judet, nu, zo, pypiec.

Tai tada jau galima ant keliu implantu deti visa dantu juosta.

Atsakyti

As irgi dabar vaikstau su keliais tiltukais, katrie praktiskai ant garbes zodzio laikosi. Turiu galvot, ka daryt toliau. Stengiuosi atsargiai valgyt, kieto nekramtyt. 

Atsakyti

Pinotija, 02 Kov 2021 - 10:05, parašė: Turiu visokių prietaisų. Vibruojančių šepetėlių, besisukančių, vieno danties, tarpdančių. Dabar daktarai siūlo burnos irigatorių įsigyt, jau seniai galvoju. Siūlo vienos firmos kaip susitarę, tai todėl ir kyla klausimas. Ką žinai apie tai?
Nu, buvau sausį, tai buvo užsiminus dėl mažės man apie tą irigatorių. Aš jau žinojau apie jį. Na, pas mano mažę bėda ta, kad negenda dantys, bet apnašos dedas nelabai fainos. Mano abiejų panų tfu tfu tfu netaisyti dantys dar.

Na, nžn, aš kai pamačiau tą irigatorių, tai pamaniau, kad čia reklama tik, bet gal ir geras daiktas... 

Mes su vaiku bandom burnos probiotikus. Gavom dovanų nuo higienistės. Man tai kažkaip nžn, nei geriau nei blogiau, bet mažei tai patinka, ji jaučia, kad jai pasikeitė reikalai.

Pridėta:

Atsakyti