Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

O jis turi naujų vaikų su nauja šeima ar tik žmonos vaikai ten?

Turi mažus dvynius

Atsakyti
Gerai ,kokioje vietoje dabar idiegt ka,kad islyginus jegas kokiu fiziniu ,cheminiu ,biologiniu ginklu pagalba ir apsigynus ,dar pati kalta neliktum? Suprantu ,technikos amzius galima irasinet viska.
Atsakyti

Taip, bet iš esmės psichologinį. Na, pastumdavo, daiktų pamėtydavo, bet rėkdavo ištisai. Mėlynę tik kartą turėjau per visą šoną, kai išmetė per duris 😃

Kartą iškviečiau policiją, bet iki jos atvažiavimo taip prigąsdino, suvarė, kad neparašiau skundo, o tas dar mane jiems apkaltino. Paklausė ar girtas, pasakiau, kad ne. Ar mušė - ne. Ne esmė, kad stalą metė per kambarį...Aš jo bijojau. Nesu garantuota, kad ir dabar visai nebijau. 

Dabar ant naujūs šeimos rėkia. Ji vt buvo išsikvietus, bet pati subebėjo tapt kalta kai tas prileliakino toms boboms. Taip, kad aš ne šiaip iš lempos rašau. 

Nieko sau. 

Nieko sau exo sugebėjimai, manipuliatorius, smurtautojas visokeriopas.

Ir kaip tu išsigelbėjai, ar pats išėjo, ar tu?

Atsakyti

Taip, bet iš esmės psichologinį. .....

Nu, man čia ne joks psichologinis.... 

:4u:  :4u:  :4u:​ 

Atsakyti

Ne kokie potyriai   :4u:​ 

O padaryt realiai kol į kailį gerai negavai net nėr ką. 

Va taip vat pas mus yra. 

Tai man konkrečiai bloga, kai eina kalba, kad negalima LT smurtaut, kad moterys vaikai ginami. Aha 😃😃😃

Tai ta konvencija tikrai nepakenks, nes kaikurie dalykai bus privalomi padaryt, nes kas yra dabar veikia tik tikro fizinio smurto atveju. 

Atsakyti

Tai ta konvencija tikrai nepakenks, nes kaikurie dalykai bus privalomi padaryt, nes kas yra dabar veikia tik tikro fizinio smurto atveju. 

Psichosmurtas yra labai slidus dalykas. kartais būna tik vieno asmens žodžiai prieš kito. Įrodymų - jokių.

Va čia tai neįsivaizduoju, kaip įgyvendint. Gal kokius įrašus pripažintų kaip įrodymus.

O kartais moteris gali ir piktavališkai tuo naudotis.

Atsakyti
Ir to smurto tiek ,kad jus neisivaizduojat mastu.Yra kur abu musasi ir abu patenkinti. Jiems tinka, nu ir valio.
Ir visai man tiktu ,kad butu kas moke mano ex ,kad ttos gejiskos meiles ,ar dar kokios. Ar kad nors kiek valdytis,nuo vaikystes. Su konvencijom ar be.O fizines prievartos ex nenaudojo todel ,kad bijojo but ismestas is labai prestizinio sporto klubo,ten buvo grieztos taisykles senais laikais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 02 kovo 2021 - 17:22

Nieko sau. 

Nieko sau exo sugebėjimai, manipuliatorius, smurtautojas visokeriopas.

Ir kaip tu išsigelbėjai, ar pats išėjo, ar tu?

Galutinai aš, nes priverčiau šiaip ne taip "nupirkt"buto dalį iš manęs ir taip atsikratyt paskolos. Tiek, kad mes jau tada buvom išsiskyrę teisiškai. 

Tačiau net po to bent 5m.aš dar jo tikrai bijojau. Vat tiesiog. Nepaaiškinamai. Kažkas konkrečiai galvoj nutinka. Būdavo ima gasdint ir man baisu, nors net nėra tai baimei objektyvių priežasčių, o bijai. Kažko 😃 Nes jis atrodo galingas, viską galintis 😆

Atsakyti

O padaryt realiai kol į kailį gerai negavai net nėr ką.  Va taip vat pas mus yra.  Tai man konkrečiai bloga, kai eina kalba, kad negalima LT smurtaut, kad moterys vaikai ginami. Aha 😃😃😃 Tai ta konvencija tikrai nepakenks, nes kaikurie dalykai bus privalomi padaryt, nes kas yra dabar veikia tik tikro fizinio smurto atveju. 

Kokie dalykai tada bus privalomi? Kas ten tokio realiai apsivers  psichologinio smurto srityje? Tarkim tavo pasakotu atveju iš  asmeninės patirties? Kuo tau būtų padėjusi ta konvencija, jeigu atvažiavus policijai tu sakytum, nieko nebuvo, viskas mano šeimoje gražu. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pienė_: 02 kovo 2021 - 17:35

Kokie dalykai tada bus privalomi? Kas ten tokio realiai apsivers psichologinio smurto srityje? Tarkim tavo pasakotu atveju iš  asmeninės patirties? Kuo tau būtų padėjusi ta konvencija, jeigu atvažiavus policijai tu sakytum, nieko nebuvo, viskas mano šeimoje gražu. 
Aš nesakiau, kad gražu. Aš pasakiau, kad bijau rašyt pareiškimą, o jie pasakė, kad tada niekuo nepadės. Sakė gėtų jį laikinai išsivešt, bet jis po to grįš. Man viskas vien nuo minties sustingo. 

Aš nžn kas, bet kas, bent kas, nors kas.

Paskaityk paskutinę mano nuorodą įkeltą, kur moteris pasakoja savo istoriją kaip nesiliauja persekiot. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 02 kovo 2021 - 17:40

Mano viena pažįstama nuo persekiojimo išsigelbėjo tik išvykus iš Lt. Niekas nepadėjo. Nei policijos, bei advokatai, o ir pinigų nebuvo pas ją... Išvažiavo net vaiką palikus. Tik po to pasiėmė pas save. 

Atsakyti
Ai amadeja ,gal uzteks atviraut , nei drauges nei dar kas mums sitos ponios. O tai vel bus panaudota pries mus. Garantuoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 02 kovo 2021 - 17:49