Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Aš nesakiau, kad gražu. Aš pasakiau, kad bijau rašyt pareiškimą, o jie pasakė, kad tada niekuo nepadės. Sakė gėtų jį laikinai išsivešt, bet jis po to grįš. Man viskas vien nuo minties sustingo. 

Aš nžn kas, bet kas, bent kas, nors kas.

Paskaityk paskutinę mano nuorodą įkeltą, kur moteris pasakoja savo istoriją kaip nesiliauja persekiot. 

Tų pavyzdžių psichologinio smurto yra visokių tikrų ir išgalvotų, realių ir siekiant naudos. Tu tiesiog rašai, kad konvencija pakeistų ir įvardini, kad "dalykai bus privalomi padaryt". Taip rašai, tarsi kažką konkrečiai turi omeny. Tai įdomu ką. Nes aš tai nelabai sugalvoju, kas tai per "privalomi dalykai", kurie padės psichologinio smurto šeimoje atveju 🤔

Atsakyti

Kokianors papildoma valstybinė instutucija, kuri užsiimtų tuo, o ne kokie ten Karitai ar všį, kur galima laikinai prisglaust, jei vietų yra. 

Ir normali tvarkas kas kaip ir ką. 

Smurto artimoje aplinkoje įstatymas yra, o realiai normaliai veikiančio mechanizmo nėra. Ir ne aš sugalvojau, kad jo nėra. 

Atsakyti

Norėčiau, kad ne tik darželyje pradėtų, bet ir mokykloje būtų visus 12 metų psichologijos pamokos, mokančios suprasti vieniems kitus,  tinkamai bendrauti, susivaldyti ir tt.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karynka.: 02 kovo 2021 - 17:58

Norėčiau, kad ne tik darželyje pradėtų, bet ir mokykloje būtų visus 12 metų psichologijos pamokos, mokančios suprasti vieni kitus, bendrauti tinkamai, susivaldyti ir tt.
Turi būt mokoma ne tik skaitys, skaičiuot, gamtos mokslų, bet ir normaliai apie bendravimą, savęs pažinimą, emocijas žmonių santykius ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 02 kovo 2021 - 18:00

Jaučiuos kaip išsirengus prieš visą SM 😄🤣

Kažkaip apie vakarėlius  ir pan.rašant to jausmo nebūna 😃

Atsakyti

Turi būt mokoma ne tik skaitys, skaičiuot, gamtos mokslų, bet ir normaliai apie bendravimą, savęs pažinimą, emocijas žmonių santykius ir pan.

Taip, atsižvelgiant į amžių, būtų atitinkamas kursas. Vietoj bereikalingos tikybos pamokos tai būtų gerokai naudingiau vaikams.

Atsakyti

Aš tėvo bijojau visada, tik kai numirė ramu pasidarė. Visada baisiai galingą vaizdavo, nors ir supratau, kad šūdo jis ten vertas, bet vis tiek paveikia.

Apie 10 paskutiniųjų jo gyvenimo metų iš vis su juo nebendravau. Pasakiau, kad daugiau nepasimatysim, kad jis taip elgiasi. Ir nepasimačiau. Bet visada dairydavaus aplink.... prieš išeinant iš namų, pro akutę pasižiūrėdavau, ar nestovi jis.

Kai pranešė, kad mirė, taip atlėgo, kad viskas, pabaiga.

Ir dabar tik sapnuose liko, bet aš jį veju ir sakau VON 😄

Ir AŠ turėjau policijoj, kai tėvas mirė, pas tardytoją rašyti pasiaiškinimą, kodėl aš nebendravau su tėvu. Dar ten kažkas, neprisimenu... žodžiu, buvau policijoje, kur laiptinė su grotom, kad negalėtum peršokti turėklų. Įėjus į tardytojo kabinetą buvo langas su grotom..... Aš buvau iškviesta pasiaiškinti. Aišku, tardytojas viską suprato, viskas ten buvo ok. Nu bet jausmelis tai ką aš žinau.... 😄😄😄

Atsakyti

Jaučiuos kaip išsirengus prieš visą SM 😄🤣

Kažkaip apie vakarėlius  ir pan.rašant to jausmo nebūna 😃

Na, būna tikrai nei iš šio, nei to, tai ką parašai paskui baksnoja. Nors atrodo, ar yra ko.

Kad ir prie tos mano momyklos Alta 😄😄😄 Aš tai pradėjau ją lankyti kaip Adomo Mickevičiaus. Ten buvau spaliukė, pionierė. Net nežinojau, kad tas pastatas bažnyčios. Atėjo nepriklausomybė ir jį perėmė. Aš, neišėjau iš mokyklos, baigiau jau kaip Jėzuitų. Nu ir viskas, Alta dabar kaskart atsimena 😄😄😄

Atsakyti

Fėja*, 02 Kov 2021 - 18:13, parašė: Na, būna tikrai nei iš šio, nei to, tai ką parašai paskui baksnoja. Nors atrodo, ar yra ko. Kad ir prie tos mano momyklos Alta 😄😄😄 Aš tai pradėjau ją lankyti kaip Adomo Mickevičiaus. Ten buvau spaliukė, pionierė. Net nežinojau, kad tas pastatas bažnyčios. Atėjo nepriklausomybė ir jį perėmė. Aš, neišėjau iš mokyklos, baigiau jau kaip Jėzuitų. Nu ir viskas, Alta dabar kaskart atsimena 😄😄😄
Tai jau nepamirš.🙂
Atsakyti

Norėčiau, kad ne tik darželyje pradėtų, bet ir mokykloje būtų visus 12 metų psichologijos pamokos, mokančios suprasti vieniems kitus,  tinkamai bendrauti, susivaldyti ir tt.

Yra dabar tikrai įvairios prevencinės programos. O privalomai tai visi per etikos pamokas ir apie bendravimą, pagarbą, pykčio valdymą, tinkamą požiūrį kitokius nesvarbu ar dėl odos spalvos, įsitikinimų, galimybių atžvilgiu ir t.t. mačiau mokėsi apie melą ir jo pasekmes, kaip atleisti ar neįskaudinti kito ir pan.

Pasidomėkite ko mokosi jūsų vaikai  :) 

Tikrai ne tik rašyti ir skaičiuoti...

Atsakyti
Na rasei - kolidorius. Paduociau i teisma gimnazija.
Kas ne v kurse ,tai ta gimnazija visada varzesi del superprestizines su politechnikos instituto gimnazija.Tuteishoms nezinau kaip paaiskint.Cia buvo skirta fejai , o izeidimas intemorai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 02 kovo 2021 - 18:21

Tai jau nepamirš.🙂

Tai ir gerai, aš tikrai atmintimi sužavėta, tikrai. Arba apie Kisutį. Pamenu tokią, nu bet kas ten kaip, prie ko ten ką Alta rašė, nieko nepamenu 😄😄😄

Atsakyti