Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Ne ne aš  ne nėščia.tfu tfu tfu.

Kažkada lyg minėjai, kad gal būtų ir nieko 😁☺️

Atsakyti

LavinaX, 30 Bal 2020 - 22:40, parašė: Kažkada lyg minėjai, kad gal būtų ir nieko 😁☺️
Bet tai ne tas dalyjas,kad mane ėstumėt.nelogiška🤣
Atsakyti

Bet tai ne tas dalyjas,kad mane ėstumėt.nelogiška🤣

Nu taip :D bet dėmesio susilauktum 😉

Atsakyti

Nu taip :D bet dėmesio susilauktum 😉

Mona turetu kam lobius atiduot...juk pas Intemora tiki mergaites tegimsta.. :rolleyes:​ 

Atsakyti

Garantuotai katė pabėgo, įdomu tik kuri

Atsakyti

Nepabėgo nei viena.

Nainai,atėjai ,nes cekava pasidarė😁

Atsakyti

Intemora, sakyk, nenervuok :huh2:  pas mane, tai be naujienų, dirbu, reikės pas mamą, o visai nenoriu

Atsakyti

Žinok ,jautri kažkokia pasidariau.moralisčių nebetoleruoju,kažkokią alergiją įgijau.😁

Nepyk,prieš tave nieko neturiu.tu man visada patikai.

Atsakyti

Suprantu, nieko nesinori pasakoti, nes pasekmės aiškios.

Atsakyti

Nainai, 01 Geg 2020 - 08:18, parašė: Suprantu, nieko nesinori pasakoti, nes pasekmės aiškios.
Nu taip.gal kada užplauks ir ką pasipakosiu,kai aštrių pojūčių užsimanysiu.😁 Va,bajeris buvo,vyras pakeitė klozetą,200eurų sumokėjo,bet jau 5eurų ant naujos šlangutės pagailėjo. Žodžiu,nebuvo jo,dirbo naktį. Jau buvo po 10vakaro,jau kažkaip snaudžiau(telikas tik garsiai ėjo,bet tingėjau tildyt).drakoniukas nulipo dar kažko žemyn.atėjo ir sako ,kažkas vonioj šnypščia,o man toks snaudulys,kažką suburbuliavau,kraną užsukit,nu pažėkit kas ten😁 Tada surūgėlė nulipo,stbėga ir rėkia,tulikas vandeniu spjaudosi.aš atsisėdau,nu rimtai kažkokie garsai,šnypščia kažkas,lipu žemyn ir garsas didėja,po to iš vis kaip vandenyno ošimas ir audra kartu.atidarau duris ir įlipau į balą ,šlangutė trūkus ir toks spaudimas,krioklys sproginėjantis,nieko nesimato nieko,tik pliaupia tas vanduo,mes nežinom už ko griebtis,ten prieit neįmanoma,nieko nesimato,griebiau už tos šlangutės,ta iš vis nutrūko,dar baisiau pilasi,sklendės nematau per tuos vandenis,vanduo man į akis,visur,net nugara šlapia,o už vonios dabar koridoriuj visa buitinė technika stovi.o jau veržėsi per slenkstį,tai paėmiau didelį rankšluostį,prispaudžiau(užguliau iš visų jėgų)o vegetarė užsuko ***...jei būtumėm užmigusios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 01 gegužės 2020 - 07:51

Įsivaizduoju, džiaukis, kad ne daugiabuty, būt šakės😊tai jau vyras velnių gavo🙄

Atsakyti
ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nainai: 01 gegužės 2020 - 08:04