Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

QUOTE(Intemora @ 2020 05 01, 17:11)
<p>Pečių griaunam nuo ryoto.eik tu šikt.negalvojau,kad tiek daug ten tų plytų,dulkių,molio,siaubas pilnas namas  smėlio,aš jau be nuovokos,tuoj nugriūsiu.atrodo,kad namą išgriovėm,o ne kažkokį pečių.su tačka ,kastuvais kraunam,vežam visą dieną keturiese.</p>

Oi, čia žiedeliai, dar daug reikalų turėsi, prie namo visada daug darbo mirksiukas.gif Seli gi tu pati dažai plaukus
Atsakyti

Daugiau nesiruošiu nieko daryt.kol kas😁

Bet šiaip man patinka.jei nenorėčiau nedaryčiau.laukčiau kol kas padės,broliai,tėvas,bet dabar ilgam darbu pasisotinau.😁

Atsakyti

Oi, čia žiedeliai, dar daug reikalų turėsi, prie namo visada daug darbo mirksiukas.gifSeli gi tu pati dažai plaukus

Tai pati ir dazysiuos. Siaip kirptis reiktu, kerpa tai  kirpykloj.

Agurkams nutiesem sniurus miegamajam. 

Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 05 01, 18:44)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nainai" data-cid="72653727" data-time="1588343732"><div><p>Oi, čia žiedeliai, dar daug reikalų turėsi, prie namo visada daug darbo vartotojo įkelta nuotraukaSeli gi tu pati dažai plaukus</p></div></blockquote><p>Tai pati ir dazysiuos. Siaip kirptis reiktu, kerpa tai  kirpykloj.</p><p>Agurkams nutiesem sniurus miegamajam. </p>

Blyn kaip tau reiktų sodo.. paro miegamajį, aš suprantu, hobis, bet pardei pigiau būtų
Atsakyti

Blyn kaip tau reiktų sodo.. paro miegamajį, aš suprantu, hobis, bet pardei pigiau būtų

A tu manai as del pigumo? Juokauji. Man patinka, as ilsiuosi, kaifuoju. 

Atsakyti

Atsakyti

Priedas  IMG_20200501_192010.jpg   78,31KB   0 Parsiųsta kartųKoralines tuoj prazys..

Atsakyti

Nieko daugiau nenuveikem. Brangusis tuoj eis kalmaru troskint, o as seriala ziuret. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 01 gegužės 2020 - 18:37

Pas mane pernykštės koralinės jau žydi. Ir moliūgų daigai sudygo. ką aš su jais darysiu, nežinau. Sėlija kalta, pasakė kartą, iškasi duobutę, pasodini, o jie paskui didelį plotą lapais nukloja. Tai pasitaikė, nusipirkau, o kai nusipirkau, tai reikia sudaigini, na ir pradėjo dygti. Tik nėra kur lysvių daryt, vos vieną prieskoninėms žolėms pasidariau  gėlių  sąskaita.

Atsakyti

O as moliugus tik vakar ikisau, dar nesudygo. Man jie labai grazus augalai. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 01 gegužės 2020 - 19:20

Priedas  IMG_20200501_201625.jpg   244,91KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 01 gegužės 2020 - 19:20

Pinot, gali bile kur ikist, kad ir patvory, jie nelepus. Uosvis buvo ikises ant kazkada buvusios meslo vietos. Tai apakau, atvaziavus. Du daigai tebuvo, tai didziausia plota nuklojo. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 01 gegužės 2020 - 19:22