Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Šiai dienai manes pajūriai dar išvis nedomina :D

Vasarai labiausiai ezerai patinka.

Na...gal ne visai šiai dienai :D 

Atsakyti

Nrmėgstu ežerų.gal todėl,kad jei ranka pasiekiami visur.jūra kitas reikalas.

O man atvirksciai :D​ 

Atsakyti

Logiška, nes prie jūros gali bet kada nulėkt kad ir po darbo :) pavydžiu šito. Nes jūra man kažkas toookio. Tiesiog sėdėt ir žiūrėt į ją galiu. Ilgai. Taip kažkaip ramina, gera.

Atsakyti

Nu tai aišku, prie jūros gyvenant, kai ranka pasiekiama.

Man jūra patinka, bet mėgstu, kur ramu, minimaliai ar visai nėra žmonių. 

O ežerai- įprastas dalykas, užaugau prie ežero.

Atsakyti

Skaitėt apie Gražulį?

Atsakyti

Skaitėt apie Gražulį?

Eilinis jo skandalas, ji be jų gyventi negali. Bet netikiu dėl išprievartavimo. Dar pareiškimas pateiktas tik po kurio laiko. Ar labai reikėjo laiko apgalvoti?

Atsakyti

Bet kaip jam,žmogui, taip nesiseka.viskas prie jo prilimpa😁

Atsakyti

Eilinis jo skandalas, ji be jų gyventi negali. Bet netikiu dėl išprievartavimo. Dar pareiškimas pateiktas tik po kurio laiko. Ar labai reikėjo laiko apgalvoti?

Is niekur nieko nebuna. Matyt, baliavojo kur, permiegojo su kokia, o dabar ta skandala kelia.

Atsakyti

Logiška, nes prie jūros gali bet kada nulėkt kad ir po darbo :) pavydžiu šito. Nes jūra man kažkas toookio. Tiesiog sėdėt ir žiūrėt į ją galiu. Ilgai. Taip kažkaip ramina, gera.

Mane ezeras ramina, tyla, ramus vasaros vakaras. O to osimo juros tai visai nenoriu.

Atsakyti

Is niekur nieko nebuna. Matyt, baliavojo kur, permiegojo su kokia, o dabar ta skandala kelia.

Laisvai gali būti ir taip.

Nevykėlis. :)

Atsakyti

Kad nevykėlis, tai  kaip pirstu i aki. Niekaip nesusitupi ir neissiduoda, amzinas jaunuolis.

Atsakyti

Bet man jis toks glitus šlykštus diedas, fui.

Atsakyti