Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Bet man jis toks glitus šlykštus diedas, fui.

Kadangi jis visur įsivelia, tai yra toks lengvas taikinys. 

Kad ir koks jis nemalonus, bet man žiauriai nepatinka, kad jau  bet kas gali būti nuteistas jau iš anksto, tų žurnalistų pagalba.

Atsakyti

Kadangi jis visur įsivelia, tai yra toks lengvas taikinys. 

Kad ir koks jis nemalonus, bet man žiauriai nepatinka, kad jau  bet kas gali būti nuteistas jau iš anksto, tų žurnalistų pagalba.

Tai dar gi nenuteistas, dar tik tiriama. 

Atsakyti

Tai dar gi nenuteistas, dar tik tiriama. 

Teisiškai nenuteistas, bet  žurnalistai daro taip, kad atrodytų. Jiems tai kaulas. Ir formuoja bobutėms ir netik, nuomonę.

Ne tik su šiuo žmogum, bet su daug kuo buvo. Argi nepastebėjot? Triūbija, nepamiršdami "įsukti" žodelį "galimai" ir panašiai.

Atsakyti

Jei Gražulis gyventų viduramžiais ,visas moteris kaip raganas sudegintų,aišku prieš tai jomis pasinaudojęs.kaip taip jam tos visos nelaimės per jas.

Nu rimtai,kaip užkeikta.😎.

Atsakyti

Pinotija, 05 Geg 2020 - 21:59, parašė: Teisiškai nenuteistas, bet žurnalistai daro taip, kad atrodytų. Jiems tai kaulas. Ir formuoja bobutėms ir netik, nuomonę. Ne tik su šiuo žmogum, bet su daug kuo buvo. Argi nepastebėjot? Triūbija, nepamiršdami "įsukti" žodelį "galimai" ir panašiai.
Visos bobutės tik už Gražulį.Toks vyras-mūras-gražuolis.kaip tos mergos paleistuvės tokį vyrą kompromituoja.😎
Atsakyti

Siaubas, kažkodėl "ne tik", parašiau kartu. O redaguoti neleidžia. Ir kodėl ką rašai, pamatai jau parašius. :)

Atsakyti

Visos bobutės tik už Gražulį.Toks vyras-mūras-gražuolis.kaip tos mergos paleistuvės tokį vyrą kompromituoja.😎

Na, taip.  Bobutės tai tokia liaudis, kuriai nepaaiškinsi.  :)

Atsakyti

Pinotija, 05 Geg 2020 - 22:07, parašė: Siaubas, kažkodėl "ne tik", parašiau kartu. O redaguoti neleidžia. Ir kodėl ką rašai, pamatai jau parašius. :)
Siaubų siaubas.Ir kaip tu galėjai🥺
Atsakyti

Siaubų siaubas.Ir kaip tu galėjai🥺

Žinau, kad smulkmena, bet ko man neleidžia redaguoti. Mano teises pažeidžia.

Einu, pabaigsiu Tiudorų 4 sezoną, liko  paskutinė serija. 

Atsakyti

Paziurejau siaubo filma Sapnu demonai. Graudi pabaiga :unsure:​ 

Atsakyti

Tas Grazulis tikrai kazkoks...pats keistas ir vosokios nesamoningos ostorijos prie jo limpa.

Bet i prievartautoja bent man niekaip nenesa :D

Atsakyti

O man  neša. Toks slidus  apsimetelis.   Net tame interviu išsisukinėjo..visgi buvo jis toj sodyboj. Nors aišku ,su žvake nestovėjau.Tiesiog tai kaip atrodo ir kaip mes jį įsivaizduojame(toks komiškas personažas)  nebūtinai tiesa.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 06 gegužės 2020 - 05:20