Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

*** Sėlija, 07 Geg 2020 - 20:43, parašė: Faina tie zibintai, nebijo jie jokio lietaus.
Ten po gaubtu kažkokie ledai,įjungt galima.

Pirmadienį meistrai ateina.virtuvę darys.nu pagaliau,nors kažkas pajudės.nors kažkiek .nes čia taip pas visus aplink taip gražu.nu einu pasivaikščiot, kai temsta,šviesas įsijungę,kaip filme vaizdai.😁

Mano vaikai tik dūsauja 🤣

Ir man seilė ištysta🤣

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 07 gegužės 2020 - 20:14

Ten po gaubtu kažkokie ledai,įjungt galima.

Pirmadienį meistrai ateina.virtuvę darys.nu pagaliau,nors kažkas pajudės.nors kažkiek .nes čia taip pas visus aplink taip gražu.nu einu pasivaikščiot, kai temsta,šviesas įsijungę,kaip filme vaizdai.😁

Mano vaikai tik dūsauja 🤣

Ir man seilė ištysta🤣

tai va, pasidarysit, ir pas jus bus gražu..

Intemora, kokius būtent pirkot žibintus?

Atsakyti

Ermitaže po du eurus.pala, gal fotkę pavyks įmest.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 07 gegužės 2020 - 20:21

Atsakyti

Aš čia po rajonėlį pasivaikštau, irgi seilę pavarvinu. Yra net su baseinais kieme namų. Kiemai iščiustyti. Vidaus daug nesimato aišku, bet užtenka ir kiek matosi. 

Ai dar yra žiauriai įdomus namas, antram aukšte vonia, t.y. didžiulis vitrininis langas ir matosi vidury kambario stovi vonia, tokia senovinio stiliaus, jei gerai pamenu. Nežinau, gal būtų ir nieko, jei vaizdas iš vonios būtų kažkur į gamtą ar kokia miesto panorama, o dabar tas langas į gatvelę ir kitus namus. Nu taip įdomiai 😀

Atsakyti

Matai, Intemora, ateina noras jau aplinka grazinti. 

Atsakyti

*** Sėlija, 07 Geg 2020 - 21:41, parašė: Matai, Intemora, ateina noras jau aplinka grazinti.
Neateina.čia plasmasės gabaliukas,kad šviestų vakare jr maloniau sedėt būtų,net ne aš įsmeigiau.tai ne gėlės ir agurkai,ties kuriais prakaituot reikia. Tiksliau aš ne prieš gėles ir agurkus.tik pati to nedarysiu,už mane nieks nedarys,tai ir nebus. Prasišienaut prasišienausim,nu dėl padorumo.
Atsakyti

Ai, neigi ir tiek, nes nenori pfipazinti, kad rupi tau ta aplinka. 

Atsakyti

Nu rūpi kažkiek, gi nelipsi gi jau ten į džiungles ir erkės ir šiaip kažkaip nepatogu prieš žmones.

Ber ne tiek,kad jau pradėčiau žaist su tuo kas manęs visiškai nedomina.

Nu drybsojo tos atliekos savaitę.Dėžės perplyšo,išbyrėjo,palijo,purvina,fui.nu ne sakau,reik sutvarkyt.nu sukrovėm į maišus,gal kada  kur išvešim.

Dar tie šiltnamiai užknisa,griaučiai tie,net nežinau kaip juos ten išardyt ir kur dėt.

Atsakyti

Ermitaže po du eurus.pala, gal fotkę pavyks įmest.

Ar gerai šviečia, ar saulės baterija pasikrauna, kaip įjungiami?

Atsakyti

Pinotija, 07 Geg 2020 - 22:45, parašė: Ar gerai šviečia, ar saulės baterija pasikrauna, kaip įjungiami?
Taip ir nenuėjau pažiūrėt ,tingiu kažkaip šian .kai pradėjom tuos remontus,tai pavargstu kažkaip . Nu ryt patikrinsiu.pati nežinau kaip jie veikia,galvojau,kad saulės baterijos gal ten ,tipo per dieną pabūna ir šviečia,bet ten po gaubtu yra off/on mygtukas.🤣
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 07 gegužės 2020 - 21:57

Vaizdelis kieme buvo maždaug toks.tai sakau,net man kliuvo.čia tik fragmentas,aišku.😁

Atsakyti