Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Nežinau ar nėščia. Nesimato.Gal ne.

Blogai sutaria,mažoji lyg norėtų draugaut,bet ta iš kart apšaukia.bet namas didelis,nedažnai susitinka.

Atsakyti

Ta lachudra, kai issikastruos, tai bus ramesne. 

Atsakyti

Intemora, o tuos žibintus ar jau išbandėt, koks jų šviesos stiprumas?

Mes daug metų turėjom  pastatomus, bet dabar jie jau niekam tikę.

Ieškom naujų, bet taviškiai labai papigiaiski, radau juos int. ermitažo puslapy, tai todėl domina, kokia kokybė, nes ar gali būti kažkas normalaus už 1,99? 

Atsakyti

Aš nebuvau nuėjus.vyras sako,kad buvo nuėjęs ,tai džiaugėsi ,sakė gražu...

Bet tai nieko nesako apie kokybę.gal ryt   nebešvies.🤣

Atsakyti

Aš nebuvau nuėjus.vyras sako,kad buvo nuėjęs ,tai džiaugėsi ,sakė gražu...

Bet tai nieko nesako apie kokybę.gal ryt   nebešvies.🤣

O kiek vnt jūs pirkot?

Atsakyti

Pinotija, 08 Geg 2020 - 16:33, parašė: O kiek vnt jūs pirkot?
5
Atsakyti

5

Reikia man dar palaukti. Kai pas jus greit išsikraus, tai žinosiu, kad man netinka :)

Atsakyti

Tai cia ne tie, kur pasikrauna nuo saules? 

Atsakyti

Pinotija, 08 Geg 2020 - 16:04, parašė: Intemora, o tuos žibintus ar jau išbandėt, koks jų šviesos stiprumas? Mes daug metų turėjom pastatomus, bet dabar jie jau niekam tikę. Ieškom naujų, bet taviškiai labai papigiaiski, radau juos int. ermitažo puslapy, tai todėl domina, kokia kokybė, nes ar gali būti kažkas normalaus už 1,99?
Pinot, pas mus į tvoros stulpelių viršūnes buvo susmaigstyti tokie. Jie stikliniai, pirkti Jyske ir keičia spalvas - žalia, raudona, mėlyna,violetinė...Nepamenu, dar gal kokia. Laikom ir per žiemą, tik tiek, kad žiemą saulės nelabai, tai jie nepasikrauna. Visi groja ilgai, kelis metus, o išjunginėt kam juos, tai iš viso nesuprantu.
Atsakyti

na, spalvotų tai gal nenorėčiau, nebent per kalėdas.

pas mus buvo tokie padorūs sunkesni pastatomi, pirkti gal prieš kokius 6-7 metus, tai tokių irgi nenoriu, buvo iš brangesnių ir neverti kainos. Nusilpo, nebesikrovė, likvidavom.

Žiūriu dabar tų įsmeigiamų, nes pastatomi tai tik ant trinkelių, o norisi  vejoj gražų dalyką pasidaryt, kokį krūmą apšviest.

Atsakyti

Insipyliau grūšių sidro. Kas su manim paliurlins? :D​ 

Atsakyti

Šiandien ir mano namuose mini šventė 🍷🧀🍓

Atsakyti