Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

O mnao moliugai nedygsta vazonuose :blink:​ 

Man sudygo lovelyje labai greitai, vieną rytą pasižiūrėjau, visi 12, kiek buvau pasodinus. Už vitrininio lango, kaip šiltnamyje. 

Užtai man pelargonijos jokių šaknų neišleidžia pamerktos.

Atsakyti

Koralines grazuoles.

Priedas  IMG_20200509_202749.jpg   132,91KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 09 gegužės 2020 - 19:28

Tai va, blekė jau stovi po langu :D . Tik be pirmadienio neapsidrausiu. 

Atsakyti

Sveikinu, sėkmingo važinėjimo 👍🚗

Atsakyti

Mes sode,visus namus išvertėm,išgriovėm.kiemą užgriozdinim.grindis išlupom.visur špakliai,dulkės.

Čia taip gražu dabar atrodo.

Atsakyti

Oba, laistyt reikia, kad laimingai važinėtum  :sutinku:  sveikinu su nauju pirkiniu  :4u: 

o aš be rankyčių ir be kojyčių, nusprendėm namą praplėsti, tai visą dieną garažą kuopėm ir dar galo nematyt  :huh2:​ 

Atsakyti

Aciu, laistau jau :D 

Atsakyti

Vyras šian prajuokino .nakti mažoji katė  rovėsi į kambarį.taip gailiai kniauksėjo,prižadino.vyras  tada kažko atsibudęs sugalvojo žemyn nulipt.ant lachudros užlipo tamsoj laiptinėj.ta suspiegė.gal ant uodegos.tas kaip užriko.užkniso šita katavščina.🤣🤣🤣

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 09 gegužės 2020 - 20:55

Katavscina :lol:  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti

Mes per šitą karantino laikotarpį visko padarėm daugiau nei per dešimtmetį. Iškuopėm sodo namą, sutvarkėm aplinką (tęsiam dar), apsivalėm, namie garaže sumontavom lentynas daiktams sandėliuoti, kaip dabar patogu, krūmus persodinom, ir t.t., žodžiu, ką planavom prieš 5 metus ir niekaip neįvykdėm. Liko sodyba, ten nieko nedaryta, bet gal  daug nereikės, nes leidžiam draugams atvažiavus būti  kiek nori, tai jie neapleidžia. 

Atsakyti

Vyras šian prajuokino .nakti mažoji katė  rovėsi į kambarį.taip gailiai kniauksėjo,prižadino.vyras  tada kažko atsibudęs sugalvojo žemyn nulipt.ant lachudros užlipo tamsoj laiptinėj.ta suspiegė.gal ant uodegos.tas kaip užriko.užkniso šita katavščina.🤣🤣🤣

O tai mažiukę ar įsileidot?

Atsakyti

Pinotija, 09 Geg 2020 - 22:08, parašė: O tai mažiukę ar įsileidot?
Jo.kur neįsileisi.taip prašėsi.bet tai ir prižadino tada.
Atsakyti