Aš iš vis nematau prasmės jų daryt.nes vargo yra.tai kai užsimano drakoniuks,tai čiliake už tris ar keturis eurus gauna. dar ir man lieka.
Blin, seiles patiso... mazum reiks kita savaitgali pasidaryt, ar ka...
kokiai porai dienu, kad atsiest metams.
Man jau tuoj 40, o nesu nei kartą darius cepelinų
žinau, kad tokie, kaip mamos neišeis man
Man jau tuoj 40, o nesu nei kartą darius cepelinų
žinau, kad tokie, kaip mamos neišeis man
Man iseina. Nes darau nuo jaunystes, anksciau darydavau dazniau. Man irgi skaniausi pas mama ir mano pacios. Mes dedam mazai virtu bulviu, megstam tvirtus cepelinus.
Esu darius kartą😁.
Prieš 15 metų.daugiau nekartojau.Kai lipdžiau lipdžiau ,tarkavau tarkavau,visą virtuvę apjaukiau,pribulvinau ir viskas puode pasileido.tai tokį sukrėtimą patyriau, kad nekartojau.😁
O buvo tokie gražūs gražūs.kol puodan neįdėjau.jau tiesiog striksėjau iš laimės ,įsivaizduodama,kaip jau juos kaposiu.bet tai ..ššš...man rodos net apsiverkiau.😁
Mano mama visai virtų nededa. Tai jų spalva gal nelabai graži, tokia tamsesnė, nėra to geltonumo, bet skonis tai man labai geras.
Aš nežinau ,ką mano mama deda.niekad nesidomiu.gal ir sakė,bet kai man maisto gamyba yra pats nuobodžiausias ir neįdomiausias dalykas pasaulyje,tai pro vieną ausį įeina,pro kitą išeina.☹
Kiek barachlo išmetėm iš balkono.jis didžiulis.ten gal labiau kokia terasa.kokių 12 kvadratų bus.Bet tai senis kaip koks kurmis viską į jį tempė.toks jausmas ,kad randa- lentą,stiklą,senas duris,plintusą,šaliuotės galą ,medžio gabalą ,kartoną ,seną veidrodį,išmestą lentyną,gėlių stovelį ,stalo koją,stalviršį,plasmasės gabalą,skardą,seną taburetę,puodo dangtį,plytą,keramikinę plytelę ir dar neatpažintų dalykų ir į savo urvą tempė. Dvi dienas keturiese tempėm.kas lauke darosi...jau net man biški gėda. Bet tai tada kaip fainai susitvarkėm.virtuvės linoleumą patiesėm(kur išlupo vyras),fotelius du, staliuką.vieną lentyną baltai nudažiau,nu ten bele kaip,bet vistiek geriau.visai jauku.net miegot vasarą galima.dar surūgėlė lempučių girliandą pakabino.
Kiek barachlo išmetėm iš balkono.jis didžiulis.ten gal labiau kokia terasa.kokių 12 kvadratų bus.Bet tai senis kaip koks kurmis viską į jį tempė.toks jausmas ,kad randa- lentą,stiklą,senas duris,plintusą,šaliuotės galą ,medžio gabalą ,kartoną ,seną veidrodį,išmestą lentyną,gėlių stovelį ,stalo koją,stalviršį,plasmasės gabalą,skardą,seną taburetę,puodo dangtį,plytą,keramikinę plytelę ir dar neatpažintų dalykų ir į savo urvą tempė. Dvi dienas keturiese tempėm.kas lauke darosi...jau net man biški gėda. Bet tai tada kaip fainai susitvarkėm.virtuvės linoleumą patiesėm(kur išlupo vyras),fotelius du, staliuką.vieną lentyną baltai nudažiau,nu ten bele kaip,bet vistiek geriau.visai jauku.net miegot vasarą galima.dar surūgėlė lempučių girliandą pakabino.
Nu va, matai, kaip darbuojiesi,grazu ziuret
Mano mama visai virtų nededa. Tai jų spalva gal nelabai graži, tokia tamsesnė, nėra to geltonumo, bet skonis tai man labai geras.
Man dzin spalva. As biski dedu, bet labai nedaug.
*** Sėlija, 10 Geg 2020 - 21:49, parašė: Nu va, matai, kaip darbuojiesi,grazu ziuretNu tai ką daryt.negi gyvensi kaip koks Pliuškinas.ai,tik rakščių prisvariau.
Nu tai ką daryt.negi gyvensi kaip koks Pliuškinas.ai,tik rakščių prisvariau.
Nu dar neseniai kitaip kalbėjai...
bet viskas čia ok, gyveni ir mokaisi. Kol negyvenai, įsivaizdavai vienaip, dabar gyveni ir yra kiek kitaip, bet visai gi ir faina savo namuose ar kieme tvarkytis ![]()