Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Visuotinėje lietuvių enciklopedijoje, „Anglų–lietuvių kalbų aiškinamajame architektūros žodyne“ (Vilnius, 2004, p. 88) teikiamas žodis lodžija (it. loggia): 1. dengtas balkonas; 2. atviro tipo pastatas arba pastato dalis. 

Atsakyti

Balkonas, kai issikises is pastato. 

Lodzija ieina i pastata. 

Atsakyti

Lodžija.

Atsakyti

[url="https://www.tv3.lt/m/komentarai/1042519/dizainere-terasa-pakeite-neatpazistamai-aplinkiniai-negali-patiketi-kad-tai-ta-pati-vieta"]https://www.tv3.lt/m/komentarai/1042519/dizainere-terasa-pakeite-neatpazistamai-aplinkiniai-negali-patiketi-kad-tai-ta-pati-vieta[/url] Intemora, pazek... 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 12 gegužės 2020 - 17:30

Selija, išbandžiau receptą, mums patiko 👍🍗

Atsakyti

Selija, išbandžiau receptą, mums patiko 👍🍗

A gerai gavosi, karamelizavosi tie sparneliai?

Atsakyti

A gerai gavosi, karamelizavosi tie sparneliai?

Na neturiu su kuo palyginti, bet manau, kad gavosi. Aš tik dariau sparnelių petukus, ne visus sparnelius. Tikrai kartosiu :)

Atsakyti

Na neturiu su kuo palyginti, bet manau, kad gavosi. Aš tik dariau sparnelių petukus, ne visus sparnelius. Tikrai kartosiu :)

Pamirsau pasakyt, kad jei darysi visus sparnelius, tai reik i dvi dalis padalint, i petuka ir pati sparneli.

Atsakyti

Man  ne iki dizaineriškų terasų dabar...pati pasdarysiu kaip sugebėsiu.jau pasidariau🤣 Dabar  tikslas virtuvę įsigyt.gal. pavyks iki rudens🤣 Mes dar visko išdaužyt negalim . Ten kaip koščejus nemirtingasis.kiek daužai,tiek galo nėra.reik kažkaip išimt viską .penktadienį atvažiuos grindis betonuot. Bet tai kol.tą pečių išnešėm.po to grotas nuo langų pjaustėm,plyteles nuo sienų daužėm. Po to grindys Linoleumas.po linoleumu kartonas,po kartonu senas laminatas,po laminatu medinės grindys,po medinėm grindim lentutės,po lentutėm kažkoks parolonas,vata,makrofleksas.jau man  bloga. Kokių 30 cm turbūt iškasėm. Jei taip ir koridorius ir svetainė,o jaučiu,kad taip, tai visą vasarą krapštysim.

O lrie viso to dar man mano darbas,drakoniuko pamokos.jau valgom tai bele ką.kas ką randa.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 12 gegužės 2020 - 20:38

Nu jo, reikalu bus dar ilgai. Per laika pasidarysit. O jus norit visur grindis keist?

Atsakyti

*** Sėlija, 12 Geg 2020 - 22:42, parašė: Nu jo, reikalu bus dar ilgai. Per laika pasidarysit. O jus norit visur grindis keist?
Pirmam aukšte taip,kad šilčiau būtų.
Atsakyti

Pagal grindų dangų kiekį ir namo nedidelį amžių atrodo, kad žmogus pasistatė namą ir ėmė kas keli metai remontus daryti ...ir ten kažkoks pagreitintas gyvenimas vyko, nes rezultate ir vėl viskas remontuotina  :) 

Atsakyti