O mes pirkom buta su slamstu. Ir dar miegojom seimininku lovoj tris metus. Ir virtuve naudojom, ir dar kai ka. Ismetem, kas trukde, naudojom, kas prisigadino. Siai dienai spintele balkone belikusi, palaipsniui tie seni dalykai issimete.
O tu amzinai aiskini, kas, ale privaloma, niekas neprivaloma, tik mokescius moket.
Na mokesčius gali irgi apsiimti už buvusį savininką apmokėti
.
Žodžiu nieko keisto ar neteisingo neparašiau, kad mane vadintum keista. Bet matau, kad tiesiog kliūna, kad apskritai parašiau.
Tai cia ir buvo kazkas tokio, gi jau Intemora vijo is to buto.
Tai aš taip ir supratau.
Mama, kai nama pardave, visas palepes iskrauste, rusi. Bet paliko tuscias sekcijas, sofas, lovas.Ir niekas jokiu pretenziju nereiske.
Na mokesčius gali irgi apsiimti už buvusį savininką apmokėti
.
Žodžiu nieko keisto ar neteisingo neparašiau, kad mane vadintum keista. Bet matau, kad tiesiog kliūna, kad apskritai parašiau.
Kliuva tavo amzini kibimai ir aiskinimai iki smulkmenu, kas ka privalejo daryt, o ne rasymas.
Kliuva tavo amzini kibimai ir aiskinimai iki smulkmenu, kas ka privalejo daryt, o ne rasymas.
Rašymas buvo į temą. Tiesiog pasidalinau tuo ką žinau.
Tavo būdas toks, bet tik prieštaraut, net ten, kur nežinai. Vos tik parašiau, puolei prieštarauti, tarsi ginti Intemorą, nors net nereikėjo, nes matai net niekas nepuolė
Piene, tu juk visose temose kimbi ir smulkmenas aiskiniesi. Tokia mada, ka padarysi.
Tu gi visur viska" zinai“..
Trumpai.spaudė laikas,nes reikėjo greit išsikraustyt ir taip siaubingai neatrod,kol nepradedi tyrinėt ir landžiot. Daiktai tai daiktai,kai ką ir pritaikiau.tik jau kai remontai prasideda,tada ir pasimato reali situacija.daiktus tai gali greit išmest.
Pienė_, 13 Geg 2020 - 10:57, parašė: Kaip nori taip vadink. Pati esu ir pardavinėjus ir pirkus. Nurodo pirkėjas ištuštinti patalpas ir tuštini. Net stacionarią spintą teko išmontuoti, šviestuvus nuiimti, net viryklę išvežti, nes pirkėjas norėjo, kad neliktų. Parašau tik tai ką tikrai žinau, o ne tai kas man atrodo ...na, svarbu jūs abi nekeistosMums irgi sakė viską išsinešt.ir sutarty parašyta buvo. Bet nespėjom.palikom kai ką .sekciją seną vaikišką,kuri jau kito kraustymo neatlaikytų.spintutę,net gėlę užmiršau per skubėjimą.nieks neskambino ir neaiškino,kad pasiimčiau....nori pirkti su šlamštu kambariuose, balkonuose, sandėliukuose, rūsiuose, garažuose - tai perki taip ir mėži mėnesiais, bet galima ir kitaip ir tai faktas.
Jau kita savaite mano odontologas dirba, uzsirasiau antradieniui, jeeee
Mamos draugė užsiregistravo, tai perspėjo, kad už aprangą reikės sumokėti 50 eu
Oho...
Nu matysiu, vistiek reik eit..