As tai nusipirkau Studetntu maisto. Nu ir valgom abi. Dziovintos spanguoles eina jai, razinos man. Graikiniai reisutai man, o migdolus trupinu jai.
As tai nusipirkau Studetntu maisto. Nu ir valgom abi. Dziovintos spanguoles eina jai, razinos man. Graikiniai reisutai man, o migdolus trupinu jai.
Maniškė tai arbatas mėgsta.aš pastoviai nedageriu ir palieku,tai mažė sulaka likučius...
Kokius riešutus megstate, kokiu ne?
Man pirmoj vietoj yra bertoletijos ir anakardziai.
Maziausiai megstu migdolus.
Visai nevalgau zemes riesutu.
Visus .ir žemės.ypač pasūdytus..bet skaniasi lazdyno ir graikiniai.tik lupt tingiu.tai mėgstu išgliaudytus tada....jo...
Visus .ir žemės.ypač pasūdytus..bet skaniasi lazdyno ir graikiniai.tik lupt tingiu.tai mėgstu išgliaudytus tada....jo...
Na pistacijas reikia gliaudyt
Mums vaikystej senelis parinkdavo riesutu miske, tai mes va tokiais spaustuvais juos gliaudydavom ![]()

Pienė_, 15 Geg 2020 - 16:12, parašė: Na pistacijas reikia gliaudytBūna ir gliaudytų.
Pienė_, 15 Geg 2020 - 16:12, parašė: Na pistacijas reikia gliaudytBūna ir gliaudytų.
O mes turėjom tokį daiktą.atrodė kaip lėlė -Spragtukas.į burną reikėjo jam įkišt ir kažką paspaust.
*** Sėlija, 15 Geg 2020 - 16:23, parašė: Mums vaikystej senelis parinkdavo riesutu miske, tai mes va tokiais spaustuvais juos gliaudydavomKažkodėl galvoj sukasi _varstotas.Čia jis?![]()
Jo, varstotas. Bet mano senelis kazkaip vokiškai ji vadindavo, niekaip neatsimenu to zodzio...
Cia gal Pinot nebent zinotu..
Būna ir gliaudytų.
Na valgyti gliaudytas pistacijas kaip ir gliaudytas sėmkes ...kažkaip dalis valgymo ritualo yra išsilukštenti
Pavyzdziui toki metalini kuola laužtuvą vadindavo brėkštunge.
Brechstange-vok.