Peržiūrėjau, mano dydžio nėra, tik dideli.
Ne.kodėl nebrokinu nei kedų ,nei.šortų.bet kažkaip akį vistiek traukia suknelės,nes šiaip gražu.😁
Šituos pasižymėjus, patinka, nors ir su juostelėm.
Neberandu geru filmu jau..
Neberandu geru filmu jau..
Mes tai jau seniai kažkaip nieko gero nerandam...nekuria taip greit gerų filmų
Seli, dar iš namų dirbi? Jau daug kas girdžiu grįžta į darbus ...
Is namu, negriztu.
Aš tai nesuprantu.dėl birželuo neaišku.net valdžia nieko nesupranta.nu palauksim..
Aš tai nesuprantu.dėl birželuo neaišku.net valdžia nieko nesupranta.nu palauksim..
Lyg vln.nebus griztama....
Nu koks nemalonus oras, saltas, zvarbus vejas, dzin ta saule, lauke su striuke salta..
Amadėja*, 15 Geg 2020 - 10:33, parašė: Lyg vln.nebus griztama....Ten irgi yra niuansų.nu žiūrėsim. Tiesą sakant aš nebenoriu.tingiau jau eit į tą darbą. Jau sunku iš komforto zonos išeit. Jau tebūnie nuo rugsėjo.nuo nulio.nes dabar niks nieko nesupranta.
Aš tai paskutiniu metu kas antrą dieną važiuoju į darbą. Nekontaktuoju su niekuo, reikalus visokius tvarkau. Man tas išvažiavimas iš namų svarbus, nes kiaurą dieną būdama namie jaučiuosi kažkokia namų šeimininkė. Net neįsivaizdavau anksčiau.Galvojau, galiu namie būti ištisai, ogi ne, pasirodo.
O žmonės kad atsipūtę, gerai, suprantu, kaukes lauke jau galima nusiimti, neprivalomos. Bet rekomenduotinos, niekas nesakė, imkim ir nusiplėškim visam laikui. Tai galima nešiot, arba ne. O prasilenkia vienas su kitu per 1,5 m.
Šiandien pabudau su širdies skausmu, galvojau koks tai infarktas. Skaudėjo kelias val. širdies plote. Net ruošiausi, jei kas, į ligoninę. Kažkaip praėjo, bet pirmąkart gyvenime jausmelis.
Alta būtų, gal ką pasakytų. Bet ne, pyksta toliau.
Ir ką ji tau pasakytų ? diagnozę nustatytų? Išgydytų?operaciją padarytų? Arba ignoruok arba kreipkis į gydytojus.
Man prieš kokius 9 metus buvo skausmai.tiesiog užeidavo kaip toks dūris krūtinėj ir išplisdavo.ir taip keletą kartų,kaip išsigandus buvau.bet kažkaip po to praėjo.nes jau norėjau kreiptis kur nors.nes žiaurus jausmas.