Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Iš selijos užrodytų tai prisimenu tik bertoletijas.tas tikrai esu valgius.būna mišiniuose.

Atsakyti

As makadamiju  nezinau, ar valgius,gal vistik ne.

Atsakyti

Iš selijos užrodytų tai prisimenu tik bertoletijas.tas tikrai esu valgius.būna mišiniuose.

As jas labai megstu. 

Atsakyti

Nu ką...turėjo būt geras penktadienio vakaras...tai sėdžiu viena, vyną gufkšnoju...neblogai, tik ne taip planuota buvo.

Mb grįžęs dešros kažkokios senos užvalgė, ant viršaus kotletų ir jau miega vaistų prisigėręs, sakė gal ir vems. Šaunu. Mažoji suviduriavo, tai dar neaišku, ar neteks ryt į ligoninę vykti. Jėga.

Atsakyti

Žiūriu Bordžijas. Pasirodo, nesu mačius būtent šito serialo. Buvo kitas Bordžijos, amerikietiškas , kuris man ne itin patiko. O čia įsitraukiau netyčia.

Atsakyti

Pinotija, 15 Geg 2020 - 21:15, parašė: Žiūriu Bordžijas. Pasirodo, nesu mačius būtent šito serialo. Buvo kitas Bordžijos, amerikietiškas , kuris man ne itin patiko. O čia įsitraukiau netyčia.
Aš ir galvojau,nu kaip galėjo nepatikt.🙂
Atsakyti

Nu ką...turėjo būt geras penktadienio vakaras...tai sėdžiu viena, vyną gufkšnoju...neblogai, tik ne taip planuota buvo.

Mb grįžęs dešros kažkokios senos užvalgė, ant viršaus kotletų ir jau miega vaistų prisigėręs, sakė gal ir vems. Šaunu. Mažoji suviduriavo, tai dar neaišku, ar neteks ryt į ligoninę vykti. Jėga.

tai kodel viena, o kur vaikas?

Atsakyti

Tai negi su vaiku gurkšnos.🙂

Viena kol kas 🤣

Atsakyti

tai kodel viena, o kur vaikas?

Vaikas miegojo, dabar visi nebemiegam, kažkas atsitiko 😅 prisiprašiau, dabar taip jau noriu miego. 

Atsakyti

Tai negi su vaiku gurkšnos.🙂

Viena kol kas 🤣

O ka, reik vaikaui skysciu, kad nehidratuotu :P​ 

Atsakyti

Vaikas miegojo, dabar visi nebemiegam, kažkas atsitiko 😅 prisiprašiau, dabar taip jau noriu miego. 

Kalbejau su dvynuku mama. Sake svajoja pamiegot bent 4 val. O jiems 2 m uz 3 men...

Atsakyti

Lavinax, kaip vaikas? 

Atsakyti