Važiuojam naujų akinių.pagaliau.😎
A tavo gimtadienis?
Tai jo...jau kiek metų zyziau,kad naujų akinių noriu.tai pagaliau pasiryžo.
Tai nebebus auskaru, nei pakabuko
Lavinax, kaip vaikas?
Ačiū, lyg ir viskas gerai.
Bet jau taaaip neišsimiegojau.
Tai jo...jau kiek metų zyziau,kad naujų akinių noriu.tai pagaliau pasiryžo.
Tai su gimtadieniu
Dėl akinių tai pasisakysiu taip, įsigijau madingus, tuos iki beveik pusės skruosto, labai gražiai atrodė ir tiko, kai buvo be dioptrijų, salone matuojantis, su tuo demonstarciniu stiklu. Kai pasiėmiau, pasigailėjau, nes juk didesnis stiklas išdidina ir paakius, ir trūkumus. Negalėjau nešiot. Paprašiau, kad įstatytų truputį tonuotą stiklą, tai dar pakenčiama, bet vistiek nepatinka. Žodžiu, išmesta krūva pinigų ir dar papildomai už stiklų keitimą. Guli stalčiuje. Vardiniai.
Geriausi tai buvo ankstesni migdolo formos, kurie baigiasi ties paakių kaulo linija. Ir tiko, ir patogūs buvo, bet ne, reikėjo pabūti madinga.
Geriau turėt jų daugiau ir nebrangių, ir įsigyti tai, kas tinka ir patogu, o ne brangius vardinius ir madingus.
Tokia mano patirtis.
Man tai isvis labiausiai tinka tie vos pastebimi, plonyciais metalo remeliais.
Man tai isvis labiausiai tinka tie vos pastebimi, plonyciais metalo remeliais.
Tai tokie daug kam tinka.Ir man tinka, ir patinka.
Bet madų prigalvota savivertei ant veido padidinti. ![]()
Man iš karto sako kai perku akinius ,kad bus stiklas,kad iškraipys vaizdą,tada žiūri kaip juos plonint,kaip tuos stiklus paslėpt.nu žodžiu,da nusivilt neteko.Gimtadienis rytoj.sveikinkit iš ryto.lauksiu🤣
Aga, okeyyyy, tai jau aik baltos misraines pjaustyt vaisems
*** Sėlija, 16 Geg 2020 - 13:09, parašė: Aga, okeyyyy, tai jau aik baltos misraines pjaustyt vaisemsO vat ir ne....vaikų kaiap dovaną.didelį didelį puodą paprašiau padaryt.tai lauksiu.aišku ,gali į gilų vakarą nusitempt🤣
Maniskis sian saltibarscius gamins ir keps vistiena orkaitej.