Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Važiuojam naujų akinių.pagaliau.😎

Atsakyti

A tavo gimtadienis? 

Atsakyti

Tai jo...jau kiek metų zyziau,kad naujų akinių noriu.tai pagaliau pasiryžo.

Atsakyti

Tai nebebus auskaru, nei pakabuko :rolleyes:​ 

Atsakyti

Lavinax, kaip vaikas? 

Ačiū, lyg ir viskas gerai. 

Bet jau taaaip neišsimiegojau. 

Atsakyti

Tai jo...jau kiek metų zyziau,kad naujų akinių noriu.tai pagaliau pasiryžo.

Tai su gimtadieniu  :4u:  :4u: 

Dėl akinių tai pasisakysiu taip, įsigijau madingus, tuos  iki beveik pusės skruosto, labai gražiai atrodė ir tiko, kai buvo be dioptrijų, salone matuojantis, su tuo demonstarciniu stiklu. Kai pasiėmiau, pasigailėjau, nes juk didesnis stiklas išdidina ir paakius, ir trūkumus. Negalėjau nešiot. Paprašiau, kad įstatytų truputį tonuotą stiklą, tai dar pakenčiama, bet vistiek nepatinka. Žodžiu, išmesta krūva pinigų ir dar papildomai už  stiklų keitimą. Guli stalčiuje. Vardiniai.

Geriausi tai buvo ankstesni migdolo formos, kurie baigiasi ties paakių kaulo linija. Ir tiko, ir patogūs buvo, bet ne, reikėjo pabūti madinga. 

Geriau turėt jų daugiau ir nebrangių, ir  įsigyti tai, kas tinka ir  patogu, o ne  brangius  vardinius ir madingus.

Tokia mano patirtis.

Atsakyti

Man tai isvis labiausiai tinka tie vos pastebimi, plonyciais metalo remeliais. 

Atsakyti

Man tai isvis labiausiai tinka tie vos pastebimi, plonyciais metalo remeliais. 

Tai tokie daug kam tinka.Ir man tinka, ir patinka.

Bet madų prigalvota savivertei ant veido padidinti. :)

Atsakyti

Man iš karto sako kai perku akinius ,kad bus stiklas,kad iškraipys vaizdą,tada žiūri kaip juos plonint,kaip tuos stiklus paslėpt.nu žodžiu,da nusivilt neteko.Gimtadienis rytoj.sveikinkit iš ryto.lauksiu🤣

Atsakyti

Aga, okeyyyy, tai jau aik baltos misraines pjaustyt vaisems :essen:​ 

Atsakyti

*** Sėlija, 16 Geg 2020 - 13:09, parašė: Aga, okeyyyy, tai jau aik baltos misraines pjaustyt vaisems :essen:
O vat ir ne....vaikų kaiap dovaną.didelį didelį puodą paprašiau padaryt.tai lauksiu.aišku ,gali į gilų vakarą nusitempt🤣
Atsakyti

Maniskis sian saltibarscius gamins  ir keps vistiena orkaitej. 

Atsakyti