Aš be akinių nevaikštau.arba labai retai.tai jau investuoju,po aišku , 4 kokius metus nekeičiu .
Stiklai brangiausi.imu visada super paplonintus,nevaikščiosiu gi su kumščio storumo .
Minus 6 ir yra minus 6.
O ne pries pora metu keitei?
Pries 13 metu, man buvo sueje 40 tik tik..nenesiojau jokiu akiniu dar, atvaziavo i darboviete akiu daktarai su visa aparatura ir remeliais. Nu, tipo, su nuolaida padarys. Nuejau ant durniaus, op, sako, +0,75. Jau skaitymui reiketu, kad nesilptu akys. Nu tai tada issirinkau, uzsisakiau savo pirmus akinius ir kainavo kazkur netoli 300 LT, tai buvo bezboznai daug. Bet man jie labai tiko, as su jais beveik 10 metu atvaiksciojau, nei remeliai suluzo, nei akys blogejo. O tada pradejo staigiai silpnet, dabar jau +3, kiek perku, tiek suluzta, arba jau silpni pasidaro..
Aš be akinių nevaikštau.arba labai retai.tai jau investuoju,po aišku , 4 kokius metus nekeičiu .
Stiklai brangiausi.imu visada super paplonintus,nevaikščiosiu gi su kumščio storumo .
Minus 6 ir yra minus 6.
Aišku.
Manau, tau dar svarbu vardas, emblemukė ant šono. Tarp kolegų, mokinių, svarbu pasipuikuoti, o čia toks į akis krentantis dalykas. ![]()
Mano stiklai visada irgi ne patys pigiausi. Bet brendų magijai ne visada pasiduodu. O ypač nemėgstu, kai šviečia kokia nors versačė ant rėmo.
Pinotija, 16 Geg 2020 - 18:21, parašė: Aišku. Manau, tau dar svarbu vardas, emblemukė ant šono. Tarp kolegų, mokinių, svarbu pasipuikuoti, o čia toks į akis krentantis dalykas.Nieks nešviečia ant naujų.nepastebėjau iš vis.formą rinkausi,kad tiktų.net nežėjau kokie ten.senieji tai jo.Misoni..ale gal nieko brendas.Bet irgi pirkau(man pirko),kad patiko,tas brendas taip netyčia .Mano stiklai visada irgi ne patys pigiausi. Bet brendų magijai ne visada pasiduodu. O ypač nemėgstu, kai šviečia kokia nors versačė ant rėmo.
Nainai, 16 Geg 2020 - 18:46, parašė: Tau patinka akiniai? Man ne, aišku turriu, namie deduoslu, tokius vien tiįk stikliukai, nešioju lešius, man lbai gerai Šian žiūrėjom sodybas, nu neee nenoriu pistis ten, sakau vyrui va būtų ku šašlyko išsikept, bet už tokias babkes galiu kavinėj pavalgyt ar į namus išsikviest, nu ne, prioritetai ne tie, jau prisiravėjau...Patinka.pripratus.gerai jaučiuosi. Aš tai nieko neraviu,ravi tas, kam patinka,bet gamtoj gyventi ir būt gera.
https://sodnamis.lt/...tav-b-6x8m-44mm
As tai sodnamius ziurineju,,,
*** Sėlija, 16 Geg 2020 - 19:01, parašė: [url="https://sodnamis.lt/vasarnamis-gustav-b-6x8m-44mm"]https://sodnamis.lt/vasarnamis-gustav-b-6x8m-44mm[/url] As tai sodnamius ziurineju,,,Fainas.o tai kur statytum? Pas uošvius gal? Ar sklypą kokį galvoji įsigyt?ar šiaip žiūrinėji? Pas mus pirmadienį plytelščikai jau atvaro.po to jau virtuvę pačią galėsim užsakinėt.kaip bus gera_nesiblaškyt ieškant šaukšto,o atsidarius stalčių jį surast.😁
Fainas.o tai kur statytum? Pas uošvius gal? Ar sklypą kokį galvoji įsigyt?ar šiaip žiūrinėji? Pas mus pirmadienį plytelščikai jau atvaro.po to jau virtuvę pačią galėsim užsakinėt.kaip bus gera_nesiblaškyt ieškant šaukšto,o atsidarius stalčių jį surast.😁
Pas uosvius gal...kol kas ziurineju, nieko neperku. Bet viskas nuo svajones ir prasideda..