Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

O tai tu ju neuostei, Madam? 

Atsakyti

Čia aš žvairuoju į juos, ne Madam. Esu uosčius pagrindinę jų versiją, o apie šią tik prisiskaičius fragrantica.com 

Tai domina, ar labiau žalėsių kvapas, ar gėlių. Atsiliepimai įvairūs.

Atsakyti

Ai,aš neišranki.man tai visi kvepia daugiau mažiau. Bet nu  kvepia.😁 Prisiminiau kokius 96_7 metus.nusipirkdavim dezikų purškiamų flakončikuose.toks populiarus ir madingas buvo FA.ir prisipurkšdavom  ,bet taip nuo galvoa iki kojų ,tokį debesėlį  padarydavom,net tiršta ir jau madingos ir į šokius varydavom. Draugė prisimenu atlėkė ir sako,naujas kvapas atsirado  _kokosų. 5 gal litai.išsikrapščiau  paskutinius   ir lėkiau pirkt.ir radau ir jau laiminga buvau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 17 gegužės 2020 - 18:19

Ne. Ir net neįsivaizduoju kaip kvepia. Ai, jauč, ant Intemoros, viskas kvepia gerai ir linksmai :)​ 

Atsakyti

Užkalbėjot apie akuliorius, tai ir man reikia. Su kaire akim ženkliai prasčiau matau, nei dešine. Į polikliniką neisiu, bo per kelis kartus net nepasiūlė akinių. Sako, labai gerai matote savo metuose. Aina peklon tos mano metų matytojos...

Beje, mano 82 metų mama be akinių vis dar.

Atsakyti

Drakoniukas už savo  pinigus nupirko mažai katei namelį su draskykle. O katė neina.visaip viliojo viliojo.tai supyko.sakė ,kad jei taip ,tai lachudrai atiduos.ir išnešė iš kambario.🙂

Atsakyti

Tegu skanestu padeda i draskykle. 

Atsakyti

Užkalbėjot apie akuliorius, tai ir man reikia. Su kaire akim ženkliai prasčiau matau, nei dešine. Į polikliniką neisiu, bo per kelis kartus net nepasiūlė akinių. Sako, labai gerai matote savo metuose. Aina peklon tos mano metų matytojos...

Beje, mano 82 metų mama be akinių vis dar.

Mano mama telefone narso, skaito be akiniu. As tai niekaip. 

Atsakyti

Drakoniukas už savo  pinigus nupirko mažai katei namelį su draskykle. O katė neina.visaip viliojo viliojo.tai supyko.sakė ,kad jei taip ,tai lachudrai atiduos.ir išnešė iš kambario.🙂

Valerijono užlašinkite

Atsakyti

*** Sėlija, 17 Geg 2020 - 19:21, parašė: Tegu skanestu padeda i draskykle.
Dėjo .ir skanėstą ir maistą ir vandenį ir nežinia ką .ir visokius užklotus ir apklotus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 17 gegužės 2020 - 18:25

Reikia į tą namelį įdėt kokią anklodėlę ar pagalvėlę ar dar ką su tos katukės kvapu. Tada pati pajaus, kad tai jos namai :) 

Atsakyti

marco'polo, 17 Geg 2020 - 19:23, parašė: Valerijono užlašinkite
Tokio neturim .girėjau kažkokia katžolė yra.tipo papurški ir eina ten....
Atsakyti