Nežinau kaip ten pas,Selija.bet jau pas pas mus tai kažkokios anomalijos.tai užtemsta,kruša,vėjas,,tai saulė užkepina ir taip vėl ratu.žo,aš savo žieminio puchaviko,dar nededu į šalį.jis jau man kaip antra skūra.😁
Tai ir cia tas pats, tik sniego nebuvo. Pykina jau nuo tu striukiu.
Ir isvis siandien man kazkokia depresija..
*** Sėlija, 18 Geg 2020 - 19:11, parašė: Tai ir cia tas pats, tik sniego nebuvo. Pykina jau nuo tu striukiu. Ir isvis siandien man kazkokia depresija..Tai nuo to sedėjimo gal,pasąmonė šnibžda,kad jau gana.😁
Man tai užtenka plono pavasarinio "puchavyko". Kiekvienam mėnesiui turiu po puchavyką šiltėjančia tvarka ![]()
Bet oras tai bjaurus tikrai.
Depresija man buvo vakar ir užvakar. Šiandien jau mažiau. Ir širdies jau nebeskauda.
Tai nuo to sedėjimo gal,pasąmonė šnibžda,kad jau gana.😁
Gal nuo to, kad greitai bus ruduo, tik už 3 su trupučiu mėn. ![]()
Pinotija, 18 Geg 2020 - 20:10, parašė: Gal nuo to, kad greitai bus ruduo, tik už 3 su trupučiu mėn.Dar vasara neatėjo .Pinot priminei išmintingąją Elzę iš brolių Grimų pasakos.😁😁
As kazkaip visada nemegstu pavasario, nes jis kalendoriskai man ateina gana greit, o realiai jis neateina niekaip. salta salta, tik pyst ir staigiai vasara, karsciai. nu pakaitina menesi, kita, o paskui jau ir ruduo greit..
*** Sėlija, 18 Geg 2020 - 21:43, parašė: As kazkaip visada nemegstu pavasario, nes jis kalendoriskai man ateina gana greit, o realiai jis neateina niekaip. salta salta, tik pyst ir staigiai vasara, karsciai. nu pakaitina menesi, kita, o paskui jau ir ruduo greit..Tu gi rudenį mėgsti.aš jo nekenčiu.tai džiaugiuosi ,kad dabar dar tik gegužė(kad ir bjauri,bet dar "tik" ir vilties ir laukimo dar yra) ir daugiau ar mažiau bus tų gražių dienų.
Tu gi rudenį mėgsti.aš jo nekenčiu.tai džiaugiuosi ,kad dabar dar tik gegužė(kad ir bjauri,bet dar "tik" ir vilties ir laukimo dar yra) ir daugiau ar mažiau bus tų gražių dienų.
As megstu rugseji- spali, o lapkricio tai neee...
*** Sėlija, 18 Geg 2020 - 22:00, parašė: As megstu rugseji- spali, o lapkricio tai neee...Nei rugsėjo,nei lapkričio.nei spalio.Rugsėjo gal labiausiai nekenčiu.nes supranti,kad vakar buvo vasara,o šiandien baba ir ruduo.iki spalio jau apsiprantu,susitaikau su mintim.😁
Spali man pasakiskai grazu...
Spali man pasakiskai grazu...
O man tai rugsėjį, koks bebūtų oras, ateina suvokimas, kad vasara praėjo ir prieš akis niūruma. Tas pilkas lapkritis.
Auksinis ruduo man taip pat patinka...
Pavasario kaip ir nebūna pastaruoju metu. Tos lengvos šilumos, pastovaus dangaus.